قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۲ ساعت قبل

تیم ملی نیاز به معجزه دارد

با شرایط کنونی بعید است تیم ملی فوتبال ایران، در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ روی سکو برود مگر اینکه معجزه‌ای رخ بدهد. تیمی که هنوز از برنامه‌ریزی منسجم و بازی‌های تدارکاتی ایده‌آل برخوردار نیست، چگونه می‌تواند انتظار نتیجه‌ای بزرگ در مهم‌ترین رقابت قاره‌ای را داشته باشد؟
 تیم ملی نیاز به معجزه دارد

ایران آنلاین:

ابراهیم قاسمپور، مربی پیشین تیم ملی:  البته این مسأله جدیدی نیست. سالیان سال است که فوتبال ایران با همین روند و به‌صورت «بی‌برنامه» پیش می‌رود و در نهایت نیز انتظار داریم در بزنگاه‌های بزرگ، نتیجه‌ای درخور نام فوتبال ایران رقم بخورد. با این شرایط، بعید به نظر می‌رسد جام ملت‌های آسیای ۲۰۲۷ نیز دستاورد قابل‌توجهی برای فوتبال ایران داشته باشد.

اگر زیرساخت و برنامه‌ریزی استانداردی در فوتبال ایران وجود داشت، باید برنامه‌های تیم ملی برای حضور در جام ملت‌ها از مدت‌ها پیش طراحی می‌شد. حتی پیش از جام جهانی نیز باید مسیر آماده‌سازی تیم ملی به‌گونه‌ای مشخص می‌شد که این تیم بتواند در رقابت‌های بزرگ، شانس بیشتری برای موفقیت داشته باشد. هرچند نباید چنین شرایطی در فوتبال ایران تعجب‌آور باشد؛ چرا که قصه فوتبال ایران سال‌هاست همین است.

مدیران فوتبال ایران گویی در خواب زمستانی به سر می‌برند و اگر احیاناً اتفاق خاصی رخ دهد و تیم ملی روی سکو برود، بعید است کسی اجازه دهد آن موفقیت به نام برنامه‌ریزی اصولی و کار علمی ثبت شود؛ همان‌طور که اگر نتیجه‌ای حاصل نشود، معمولاً مسئولیت مشخصی نیز متوجه تصمیم‌گیران نخواهد بود.

مگر تورنمنتی مهم‌تر از جام جهانی ۲۰۲۶ در فوتبال وجود دارد که برای تیم ملی برنامه‌ریزی شد، اما در نهایت تیم ملی از صعود جا ماند؟ اگر تیم ملی موفق به صعود می‌شد، طبیعی بود که بسیاری از مدیران و مسئولان از این موفقیت به‌عنوان حاصل برنامه‌ریزی و مدیریت خود یاد می‌کردند و کسی هم جلودارشان نبود. اما وقتی نتیجه مطلوب به دست نمی‌آید، باید پرسید اساساً آن برنامه‌ریزی‌ها چقدر اصولی و هدفمند بوده است.

اگر قرار بود برای جام ملت‌های آسیا کاری انجام شود، هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال باید حداقل دو ماه پیش تشکیل جلسه می‌داد و درباره سرمربی، کادر فنی، برنامه آماده‌سازی و بازی‌های تدارکاتی تصمیم می‌گرفت. وقتی چنین جلسه‌ای برگزار نمی‌شود، این سؤال …



 وقتی جنگِ فضا، گردش توپ را از بین برد؛ چرا پرسپولیس از ریتم افتاد؟ - تسنیم
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

وقتی جنگِ فضا، گردش توپ را از بین برد؛ چرا پرسپولیس از ریتم افتاد؟ - تسنیم

پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر فوتبال با نتیجه یک بر صفر به تراکتور تبربز باخت و دست خالی به تهران بازگشت.

 تکلیف یاغی پرسپولیس برای بازی با استقلال روشن شد
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تکلیف یاغی پرسپولیس برای بازی با استقلال روشن شد

پیگیری‌ها نشان می‌دهد روند درمان جلالی مطلوب بوده و به نظر می‌رسد این بازیکن مشکلی برای همراهی پرسپولیس در هفته پنجم لیگ برتر نداشته باشد.

 داستان سفر ناگهانی رونالدو به پاریس؛ CR7، چهره‌های سرشناس فوتبال جهان و جایزه ۷۵میلیون دلاری ورزش‌های الکترونیکی
۳ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

داستان سفر ناگهانی رونالدو به پاریس؛ CR7، چهره‌های سرشناس فوتبال جهان و جایزه ۷۵میلیون دلاری ورزش‌های الکترونیکی

جام جهانی ورزش‌های الکترونیکی با حضور چهره‌های سرشناس فوتبال، سیاست و ورزش در پاریس به پایان رسید؛ تورنمنتی با بیش از ۷۵ میلیون دلار جایزه که یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای تاریخ ورزش‌های الکترونیکی محسوب می‌شود.

 فیلم ؛ مهدی تارتار: از هواداران به خاطر شکستی که داشتیم عذرخواهی می‌کنم
۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ مهدی تارتار: از هواداران به خاطر شکستی که داشتیم عذرخواهی می‌کنم

مهدی تارتار سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از شکست برابر تراکتور، گفت: از هواداران به خاطر شکستی که داشتیم عذرخواهی می‌کنم.

 بدترین شب زندگی سرمربی پرسپولیس
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدترین شب زندگی سرمربی پرسپولیس

اولین شکست پرسپولیس با مهدی تارتار خیلی زود و با شکستن یک رکورد بزرگ از راه رسید.

 بررسی پرونده‌های جنجالی توهین بازیکنان لیگ برتر به هواداران؛ سندروم دست‌های بی‌قرار!
۶ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

بررسی پرونده‌های جنجالی توهین بازیکنان لیگ برتر به هواداران؛ سندروم دست‌های بی‌قرار!

در سال‌های اخیر چند بازیکن لیگ برتر با حرکات جنجالی مقابل هواداران خبرساز شدند؛ بعضی محروم شدند، بعضی تبرئه و بعضی هنوز در انتظار رأی کمیته انضباطی هستند.



سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

کابوس بلاتکلیفی
سایت ایران آنلاین

کابوس بلاتکلیفی

سی و یک روز از برگزاری اولین جلسه هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی عملکرد فنی تیم ملی و تصمیم‌گیری درباره سرنوشت کادر فنی و سرمربی تیم ملی بزرگسالان گذشته، اما هنوز تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیت امیر قلعه‌نویی اتخاذ نشده است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در اتفاقی وحشتناک؛ هجوم هواداران به زمین با چوب و صندلی + عکس