قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

رؤیای سرپوشیده شدن کانال؛ گامی برای ساماندهی زیرساخت‌های بلوار شهدای رحیمی پاکدشت

نایب رئیس شورای اسلامی شهر پاکدشت در بازدید میدانی از پروژه سرپوشیده کردن کانال آب بلوار شهدای رحیمی، بر لزوم تسریع در اجرای عملیات عمرانی و کاهش خطرات زیست‌محیطی و بهداشتی برای شهروندان تاکید کرد.
 رؤیای سرپوشیده شدن کانال؛ گامی برای ساماندهی زیرساخت‌های بلوار شهدای رحیمی پاکدشت

ایران آنلاین:

در حالی که توسعه زیرساخت‌های شهری همواره یکی از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری پاکدشت بوده است،

«محمد موسوی»، نایب رئیس شورای اسلامی شهر، با همراهی «سیاه کمری»، معاون امور زیربنایی و ترافیک شهرداری، از روند اجرایی پروژه سرپوشیده کردن کانال آب بلوار شهدای رحیمی بازدید کردند. این پروژه که با هدف ارتقای سلامت عمومی، بهبود چهره بصری منطقه و کاهش خطرات احتمالی ناشی از کانال‌های روباز تعریف شده است، اکنون در کانون توجه مدیران شهری قرار گرفته تا شاید بخشی از گره‌های کور ترافیکی و بهداشتی این محور پرتردد گشوده شود.

حضور میدانی نایب رئیس شورای شهر در محل پروژه، تنها یک بازدید تشریفاتی نبود؛ بلکه فرصتی برای ارزیابی چالش‌های اجرایی و رفع موانع موجود بر سر راه پیمانکاران این طرح محسوب می‌شود. کانال‌های روباز در معابر شهری، به‌ویژه در مناطق مسکونی، همواره به عنوان یکی از کانون‌های انتشار بوی نامطبوع و تجمع حشرات موذی، موجبات نارضایتی ساکنین را فراهم می‌آوردند.

محمد موسوی در حاشیه این بازدید، با اشاره به ضرورت نگاه تخصصی به پروژه‌های عمرانی تصریح کرد: «اولویت ما در مدیریت شهری، صرفاً اتمام پروژه‌ها نیست، بلکه کیفیت اجرای این عملیات است تا شهروندان عزیز شاهد یک تغییر پایدار در سطح بلوار شهدای رحیمی باشند. سرپوشیده کردن این کانال، علاوه بر افزایش ایمنی برای عابران و خودروها، بستری را فراهم می‌کند تا بتوانیم در آینده برای مدیریت بهتر ترافیک این محدوده تصمیم‌گیری کنیم.»

معاون امور زیربنایی و ترافیک شهرداری، سیاه کمری نیز در این بازدید ضمن تشریح جزئیات فنی پروژه، خاطرنشان کرد که هماهنگی‌های لازم برای تسریع در روند بتن‌ریزی و نصب دریچه‌های دسترسی صورت گرفته است تا بازه زمانی اجرای پروژه به حداقل برسد. وی افزود که تمامی استاندارد‌های مهندسی در جهت جلوگیری از آب‌گرفتگی‌های فصلی در این مقطع لحاظ شده است.

حال باید منتظر ماند و دید که آیا این «بازدیدهای میدانی» که این روزها به یکی از فعالیت‌های روتین مدیران تبدیل شده، به تحقق بپیوندد.

انتهای پیام/





 خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای مشترکان؛ دلیل تمام شدن سریع بسته اینترنت مشخص شد

در پی ابهام‌های اخیر درباره نحوه مصرف و کسر حجم بسته‌های اینترنت، همراه اول با تشریح سازوکار محاسبه ترافیک و اجرای یک آزمایش زنده، نحوه کسر حجم از بسته‌های اینترنتی را برای خبرنگاران توضیح داد.

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

خبر مهم برای متقاضیان مسکن؛ وام زوجین به ۲ میلیارد تومان رسید

سقف تسهیلات خرید و ساخت مسکن با تصمیم جدید بانک مرکزی افزایش یافت و وام زوجین در تهران به ۲ میلیارد تومان رسید.

 وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو
۵ ساعت قبل / سایت خبرفوری

وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا با تکرار تهدیدها علیه ایران، مدعی شد زمان آن رسیده است که متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان از تعامل با جمهوری اسلامی دست بکشند و گفت واشنگتن شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهد کرد.

 ۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

۳ هزار میلیارد تومان برای انتقال آب ارس؛ پروژه بزرگ وارد فاز تازه شد

معاون رئیس‌جمهور گفت: پروژه انتقال آب ارس با دستور رئیس‌جمهور دوباره فعال شد‌.