قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

گزارش گروسی از «سایت هسته‌ای مخفی» در سوریه

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جریان سفر به سوریه گزارشی را درباره «سایت هسته‌ای مخفی» منتشر کرد.
 گزارش گروسی از «سایت هسته‌ای مخفی» در سوریه

ایران آنلاین:

  رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شامگاه سه‌شنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: من در حال حاضر به دلیل چارچوب همکاری مداوم با دولت سوریه برای شفاف‌سازی و حل‌وفصل مسائل پادمانی باقی مانده مربوط به اجرای توافقنامه پادمان ان‌پی‌تی با آژانس بین المللی انرژی اتمی، در سوریه هستم.

به گزارش ایسنا،  گروسی در ادامه گزارش خود ادعا کرد: بازرسان آژانس چندین تُن مواد هسته‌ای در سوریه، در مکانی که مقامات گفتند ماه گذشته به آژانس گزارش داده‌اند، پیدا کرده‌اند.

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از «تصمیم شجاعانه» دمشق برای گزارش این مکان اعلام نشده که ادعا می‌شود مربوط به دوران بشار اسد، رئیس‌جمهور سابق سوریه است، تمجید کرد و گفت: این مواد تحت حفاظت‌های بین‌المللی قرار خواهند گرفت. ما از چند تُن مواد هسته‌ای حرف می‌کنیم که ممکن است مورد استفاده نادرست قرار گیرند.

اسعد الشیبانی، وزیر امور خارجه سوریه در یک کنفرانس مطبوعاتی مشترک با رافائل گروسی گفت: «در ۱۷ ژوئیه، ما نامه‌ای رسمی به آژانس ارسال کردیم که در آن با اراده آزاد خود وجود مواد هسته‌ای در یک مکان اعلام نشده در میراث به جا مانده از دولت اسد را اعلام کردیم.

گروسی در ادامه با بیان اینکه سوریه و کارشناسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای ذخیره ایمن این مواد با یکدیگر همکاری خواهند کرد، گفت: این مواد مورد بررسی و در سیستم پادمان‌های بین‌المللی قرار خواهند گرفت. ما شروع به ورق زدن صفحه‌ای از تاریخ کرده‌ایم و ورق زدن صفحه به معنای فراموش کردن گذشته نیست.

گروسی همچنین از سایتی در دیرالزور در شرق بازدید کرد که ۱۸ سال تعطیل بوده و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی «مشکوک به وجود یک رآکتور هسته‌ای» در آن بود.

در سال ۲۰۱۸، رژیم صهیونیستی ادعا کرد که ۱۱ سال قبل «یک حمله هوایی فوق سری» به این سایت انجام داده است.

گروسی افزود: ما در سایت دیرالزور بودیم، جایی که اکنون کار حفاری و اکتشاف بسیار جامعی در حال انجام است. این بسیار مهم است زیرا این ارزیابی دیرینه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مبنی بر اینکه یک تاسیسات هسته‌ای به صورت مخفیانه در حال ساخت بوده است را تایید می‌کند.

گزارش مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درحالی منتشر شده که پایگاه خبری آکسیوس چندی پیش گزارش داد این آژانس به‌زودی مواد هسته‌ای ذخیره شده در «یک سایت مخفی» در سوریه را پس از دستیابی دولت آمریکا به تفاهم با سوریه و رژیم صهیونیستی، از آنجا خارج خواهد کرد.

انتهای پیام/





 پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت
۴۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح/ جنگ اخیر بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را بدنبال داشت

تهران-ایرنا- سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تشریح دستاوردهای جنگ اخیر و تغییر دکترین نظامی، به پشتیبانی خیلی خوب دولت از نیروهای مسلح در دو جنگ اخیر اشاره کرد و بیداری ژئوپلیتیکی ایرانیان را از دستاوردهای این جنگ دانست.

 واکنش صادق خرازی به مواضع برادرش علیه دولت
۱ ساعت قبل / سایت روزنو

واکنش صادق خرازی به مواضع برادرش علیه دولت

صادق خرازی گفت: درباره آقای آیت‌الله محمدباقر خرازی احترام قائل هستم و ایشان برادر بزرگ‌تر من هستند. او یک نظری دارد که تا زمانی که نظرش بحران اجتماعی ایجاد...

 واکنش تند کیهان به یک نامه جنجالی!
۳۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

واکنش تند کیهان به یک نامه جنجالی!

وظیفه حاکمیت اسلامی تنها منحصر به تامین «آب و نان» نیست؛ رفاه مادی را حکومت‌های سکولار نیز ادعا می‌کنند. فلسفه وجودی و تمایز اصلی حکومت اسلامی در این است که...

 اعتراض محمود صادقی به اثر منفی طرح مقابله با نفوذ مجلس بر فعالیت‌های علمی و دانشگاهی / قانون باید راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را
۴۸ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

اعتراض محمود صادقی به اثر منفی طرح مقابله با نفوذ مجلس بر فعالیت‌های علمی و دانشگاهی / قانون باید راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را

محمود صادقی گفت: کشوری که دانشگاه‌های آن منزوی شوند، ارتباط علمی بین‌المللی خود را از دست بدهند و پژوهشگرانش از همکاری با مراکز علمی جهان پرهیز کنند، در بلندمدت نه لزوما امن‌تر، بلکه از نظر علمی و فناورانه آسیب‌پذیرتر خواهد شد. بنابراین هدف قانون باید این باشد که راه نفوذ را ببندد، نه راه علم را؛ میان گرنت پژوهشی و تامین مالی عملیات نفوذ تفاوت باشد.

 سهم مراکز درمان ناباروری در افزایش جمعیت؛ وضعیت پوشش بیمه‌ای
۵ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

سهم مراکز درمان ناباروری در افزایش جمعیت؛ وضعیت پوشش بیمه‌ای

معاون بهداشت وزارت بهداشت، از افزایش تعداد مراکز درمان ناباروری در کشور به بیش از ۱۰۰ مرکز خبر داد.

 قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟
۵۳ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۱۹۰ هزار تومان می‌شود؟

قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد.