قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

در نظم جدید منطقه دخالت بیگانگان در معادلات به سرعت در حال کاهش است

رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در محل شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در بغداد تاکید کرد: از محل شهادت دو ابرمرد تاریخ ایران و عراق، سفرم را آغاز می کنم و باید بگویم که در نظم جدید منطقه، دخالت بیگانگان در معادلات به سرعت در حال کاهش است.
 در نظم جدید منطقه دخالت بیگانگان در معادلات به سرعت در حال کاهش است

ایران آنلاین:

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز (چهارشنبه ۲۸ مرداد) با حضور در محل شهادت شهید سرلشکر سلیمانی و ابومهدی المهندس در فرودگاه بغداد گفت:

من از اینجا یعنی محل ترور و شهادت دو ابرمرد تاریخ دو کشور ایران و عراق، سفرم را آغاز می‌کنم. این نقطه نمادی مهمی در تاریخ منطقه و نشانه ای اشتراکات دو ملت است، جایی که خون ۲ قهرمان از ایران و عراق در کنار هم ریخته شد.

به گزارش ایسنا، وی در ادامه اظهار کرد: اینجا نماد تقابل جبهه حق و باطل است. اینجا جایی است که دولت تروریست آمریکا به عنوان کانون اصلی جبهه باطل، زمانی که دید نمی تواند جلوی تقویت و گسترش جبهه مقاومت را بگیرد، دو تن از مردان بزرگ جبهه حق را ترور کرد.

قالیباف افزود: البته آنها افرادی بودند که عراق و ایران و کل منطقه را از شرارت های داعش نجات دادند، داعشی که به اعتراف رئیس جمهور فعلی آمریکا، دست ساز دولت ایالات متحده بود. اما آیا این ترور، جلوی قدرت و نفوذ مقاومت را گرفت؟ کافی است نگاهی به وضعیت منطقه بیاندازید تا مشخص شود چه کسی در حال پیروزی است؟

 

مقاومت در عراق یکی از عناصر قدرت این کشور است

 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر اینکه همگان در جنگ رمضان، قدرت مقاومت ایران را درک کردند تصریح کرد: مقاومت در عراق هم یکی از عناصر قدرت این کشور است. با گذشت سال ها، گفتمان مقاومت از مرزهای ایران و عراق و منطقه فراتر رفته و جهانی شده است. امروز واقعیت کثیف صهیونیست ها برای ملت های جهان آشکار شده و اسرائیل به عنوان دشمن بشریت شناخته می شود.

 

نیروهای آمریکایی دنبال برنامه برای خروج آبرومندانه از منطقه هستند

 

قالیباف با بیان اینکه پس از جنگ رمضان ما شاهد تحول در نظم امنیتی منطقه هستیم اظهار کرد: در نظم جدید منطقه، دخالت بیگانگان و بازیگران فرامنطقه ای در معادلات منطقه به سرعت در حال کاهش است. نیروهای آمریکایی دنبال برنامه خروج آبرومندانه از منطقه هستند و رژیم صهیونیستی دیگر آینده ای در منطقه ما ندارد و خیال بحر تا نحر را، حتی در رویاهایش نیز نخواهد دید.

وی در ادامه تاکید کرد: من در این مکان خطاب به این دو شهید عرض می کنم: ابومهدی و حاج قاسم عزیز! …



 راهکار ایران برای حل مساله انحصار سلاح در عراق؟ / رسانه‌های عربی: قالیباف پیشنهادهایی به بغداد ارائه کرد/ بغداد: مقام‌های ایرانی خواستار تعویق نشدند
۵ ساعت قبل / سایت خبرفوری

راهکار ایران برای حل مساله انحصار سلاح در عراق؟ / رسانه‌های عربی: قالیباف پیشنهادهایی به بغداد ارائه کرد/ بغداد: مقام‌های ایرانی خواستار تعویق نشدند

رسانه‌های عربی از جمله الشرق‌الوسط، عرب‌نیوز و الأخبار با انتشار گزارش‌هایی مدعی شده‌اند که سفر اخیر رئیس مجلس شورای اسلامی به بغداد شامل ارائه پیشنهادهایی از سوی ایران برای مدیریت پرونده انحصار سلاح بوده است؛ ادعایی که با تکذیب صریح مقامات ارشد عراقی روبرو شد. از جمله راهکارهای ادعایی این رسانه‌ها انتقال امانتی سلاح‌های سنگین گروه‌های مسلح به ایران تا زمان حل و فصل کامل موضوع انحصار سلاح عنوان شده‌است.

 آغاز عملیات امنیتی گسترده در تمام استان‌های عراق |  انصاف نیوز
۱۶ دقیقه قبل / سایت انصاف نیوز

آغاز عملیات امنیتی گسترده در تمام استان‌های عراق | انصاف نیوز

خبرگزاری تسنیم نوشت:

 روایت سفر قالیباف به عراق؛ از گفتمان مقاومت تا تاکید بر امنیت منطقه‌ای
۱ ساعت قبل / سایت اندیشه معاصر

روایت سفر قالیباف به عراق؛ از گفتمان مقاومت تا تاکید بر امنیت منطقه‌ای

سفر سه‌روزه رئیس مجلس شورای اسلامی به عراق، صحنه دیدارها و رایزنی‌هایی بود که فراتر از روابط دوجانبه، تحولات و مسائل منطقه‌ای را نیز دربر می‌گرفت.

 تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان و وزیرخارجه مصر
۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان و وزیرخارجه مصر

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با وزیر امور خارجه مصر و فرمانده ارتش پاکستان تلفنی گفت‌وگو کردند.

 گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و فرمانده ارتش پاکستان تلفنی با یکدیگر گفت‌و‌گو کردند.



سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت خبرفوری

خزر در گرو رضایت همسایگان؟ هشدار یک کارشناس درباره تبعات پذیرش رژیم حقوقی خزر

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم
سایت جوان آنلاین

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج: قدرت موشکی باید پشتوانه‌ای به نام حفظ وحدت و انسجام ملی داشته باشد. دشمن به‌سمت محاصره دریایی رفت و تصور کرد می‌تواند ملت ایران...