قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

مجلس بیش از گذشته کنار دولت باشد

دولت چهاردهم، که به دولت وفاق و همدلی شناخته می‌شود از همان روز اول فعالیت خود با یک حادثه امنیتی مواجه شد و شروع فعالیت دولت همزمان با شهادت شهید اسماعیل هنیه بود؛ یعنی دولت از همان ابتدا در شرایطی پرتنش و همراه با درگیری با دشمن خارجی شکل گرفت.
 مجلس بیش از گذشته کنار دولت باشد
سید احمد آوایی، نماینده ادوار مجلس:   واقعیت این است که دولت آقای پزشکیان در شرایط خاصی تشکیل شد و از آنجا که ایشان وابسته به یک جناح سیاسی مشخص نبود، برخلاف بسیاری از دولت‌ها از یک تیم تشکیلاتی و حزبی برخوردار نبود. 

به همین دلیل، دولت آقای پزشکیان عملاً به‌صورت یک دولت ائتلافی شکل گرفت و از افراد با دیدگاه‌ها و گرایش‌های مختلف استفاده شد. طبیعی است که در چنین شرایطی برخی از وزیران یا اعضای دولت حتی در دوران انتخابات از حامیان آقای پزشکیان نبودند و بعضاً با ایشان اختلاف نظر داشتند، اما ایشان با سعه صدر این مجموعه را مدیریت کرده‌اند.

 با آغاز جنگ شرایط کشور پیچیده‌تر شد و فعالیت‌های مجلس نیز تحت تأثیر وضعیت امنیتی قرار گرفت و حتی جلسات علنی برای مدتی برگزار نشد. پس از گذشت حدود یک ماه، جلسات به‌تدریج و با رعایت ملاحظات امنیتی از سر گرفته شد. 

به باور من، در چنین شرایطی مجلس باید بیش از گذشته در کنار دولت باشد. البته نظارت، از وظایف ذاتی مجلس است و هیچ‌گاه نباید تعطیل شود، اما نظارت با حمایت منافاتی ندارد. امروز دولت هم‌زمان با تحریم، جنگ و فشارهای اقتصادی روبه‌رو است و با دشمنی مواجه است که نمی‌توان به رفتار یا تعهداتش، حتی در موضوع آتش‌بس، اعتماد کرد. در چنین فضایی، هر دولتی بیش از هر زمان دیگری به حمایت نیاز دارد. محدودیت در صادرات و واردات، کاهش درآمدهای دولت و افزایش نیازهای کشور، اداره امور را بسیار دشوار کرده است. 

بنابراین امروز اولویت اصلی باید حمایت از دولت باشد؛ حمایتی که در کنار نظارت، به اداره بهتر کشور کمک کند. اگر در این شرایط، اختلافات سیاسی و سلیقه‌ای بر منافع ملی غلبه کند، بیشترین آسیب را مردم خواهند دید و دشمنان داخلی و خارجی نیز بیشترین بهره را از این وضعیت خواهند برد. 

این تجربه را از دوران نمایندگی مجلس نیز به یاد دارم. در آن زمان نیز اعتقاد داشتم که تا حد امکان باید از دولت‌ها حمایت کرد و تنها در موارد ضروری به ابزارهایی مانند استیضاح متوسل شد. این رویکرد همواره مورد تأکید رهبر شهیدمان بوده و پیش از ایشان نیز حضرت امام خمینی(ره) بر حمایت از دولت‌ها تأکید داشتند؛ زیرا دولت در خط مقدم اداره کشور قرار دارد. 

حضرت امام(ره) با یک مثال زیبا این موضوع را بیان می‌کردند: وقتی فردی بار سنگینی را بر دوش می‌کشد، عده‌ای تنها نظاره‌گر هستند، عده‌ای عرق او را پاک می‌کنند، برخی به او آب می‌دهند و بعضی نیز برای سبک‌تر شدن بارش کمک می‌کنند. دولت نیز امروز بار سنگین اداره کشور را بر دوش دارد و همه باید در حد توان به آن کمک کنند.

 امروز زمان حمایت عملی و کلامی از دولت است؛ حمایتی که در کنار نظارت، زمینه عبور کشور از شرایط دشوار را فراهم کند. در غیر این صورت، بیشترین خسارت متوجه مردم خواهد شد و دشمنان نیز از هرگونه اختلاف و تضعیف داخلی سوءاستفاده خواهند کرد.

انتهای پیام/



 سردار قاآنی: غاصبان فلسطین در سرزمین‌های اشغالی دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند

سردار قاآنی: غاصبان فلسطین در سرزمین‌های اشغالی دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: فروپاشی از درون، سرنوشت محتوم غاصبان فلسطین در سرزمین‌های اشغالی است.

 سردار قاآنی: غاصبان فلسطین دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند - تسنیم

سردار قاآنی: غاصبان فلسطین دچار «سرطان اجتماعی» شده‌اند - تسنیم

فرمانده نیروی قدس نوشت: غاصبان فلسطین به «سرطان اجتماعی» مبتلا شده‌اند فروپاشی از درون، سرنوشت محتوم آنان است.

 قالیباف: اسرائیل خیال نهر تا بحر را حتی در رویاهایش نخواهد دید

قالیباف: اسرائیل خیال نهر تا بحر را حتی در رویاهایش نخواهد دید

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دخالت بیگانگان در معادلات بین کشورها به سرعت در حال کاهش است گفت: رژیم صهیونیستی خیال نهر تا بحر را حتی در رویاهایش نیز نخواهد دید.

 قالیباف با رئیس‌جمهور عراق دیدار کرد

قالیباف با رئیس‌جمهور عراق دیدار کرد

رئیس مجلس شورای اسلامی در سفر به عراق با رئیس‌جمهور این کشور دیدار و گفت و گو کرد.

 پاسخ مخبر به ترامپ: تنگه هرمز ایرانی بوده و ایرانی خواهد ماند

پاسخ مخبر به ترامپ: تنگه هرمز ایرانی بوده و ایرانی خواهد ماند

مشاور رهبر معظم انقلاب در پاسخ به گزافه‌گویی‌های رئیس جمهور آمریکا درباره تنگه هرمز، تاکید کرد که این آبراهه ایرانی بوده و ایرانی نیز خواهد ماند.

 دلیل انتخاب قالیباف به عنوان رئیس تیم مذاکره کننده چه بود؟

دلیل انتخاب قالیباف به عنوان رئیس تیم مذاکره کننده چه بود؟

وظیفه سیاست خارجی هم این است که مسیر‌های واردات کالا را هموار کند، بازار‌های جدید پیدا کند، فضا‌های سیاسی لازم را ایجاد کند که بشود این کالا‌ها به کشور وارد...

 رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت: طرح مجلس مغایر حقوق شهروندی است

رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت: طرح مجلس مغایر حقوق شهروندی است

علی احمدنیا، رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت در پیامی نوشت: ‏دولت «طرح مقابله با نفوذ» را مغایر قانون اساسی و حقوق شهروندی می‌داند و مخالفت صریح خود با آن را به م...

 اعلام پاداش ریالی برای کشتن یا اسارت سربازان آمریکایی از سوی سخنگوی ارتش/ زنان دوبرابر دریافت می‌کنند/ ماجرای طرح جهاد مالی چیست؟

اعلام پاداش ریالی برای کشتن یا اسارت سربازان آمریکایی از سوی سخنگوی ارتش/ زنان دوبرابر دریافت می‌کنند/ ماجرای طرح جهاد مالی چیست؟

سخنگوی ارتش درباره طرح «جهاد مالی» گفت: این طرح در پی درخواست افرادی شکل گرفت که طی ماه‌های گذشته با ستاد ارتش تماس گرفته و اعلام کرده بودند به دلیل کهولت سن، بازنشستگی یا محدودیت‌های جسمی امکان حضور مستقیم در میدان جنگ را ندارند.