قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۲۱ ساعت قبل

سالانه ۳۰۰ هزار مورد سوختگی در کشور ثبت می‌شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر ضرورت تقویت آموزش، پیشگیری و خودمراقبتی در حوزه سوختگی گفت: سال گذشته حدود ۳۰۰ هزار مورد سوختگی و نزدیک به ۳۰ هزار بستری ناشی از سوختگی در کشور ثبت شد و باید با تعریف یک بسته جامع، برای کاهش این آسیب‌ها برنامه‌ریزی کنیم.
 سالانه ۳۰۰ هزار مورد سوختگی در کشور ثبت می‌شود

ایران آنلاین:

  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در دیدار با رئیس، اعضای انجمن ققنوس، جمعیت حمایت از بیماران سوختگی و تعدادی از مددجویان این انجمن، با قدردانی از تلاش‌های اعضای این تشکل اظهار کرد: فعالیت انجمن ققنوس در حوزه بیماران سوختگی، از پیشگیری و آموزش تا درمان و پیگیری‌های جسمی و روانی، کاری بسیار ارزشمند است.

وی با اشاره به حضور برخی مددجویان با سوختگی‌های شدید و سابقه انجام ده‌ها عمل جراحی در این نشست، افزود: این افراد نمونه‌ای از همت، اراده و پیگیری برای غلبه بر مشکلات هستند. ما گاهی خیلی زود تسلیم می‌شویم، اما افرادی که امروز در اینجا حضور دارند، نشان داده‌اند که می‌توان با همت و پیگیری، مشکلات را به‌صورت علمی حل کرد.

وزیر بهداشت با قدردانی از دکتر علیرضا جلالی، مدیرعامل انجمن ققنوس، و سایر اعضای این انجمن گفت: اعتقاد عمیق ما این است که حل مسائل مردم و بیماران نیازمند همکاری دولت، وزارت بهداشت و سازمان‌های مردم‌نهاد است.

ظفرقندی با بیان اینکه سازمان‌های مردم‌نهاد در سراسر دنیا نقش پررنگی در پیگیری و حل مشکلات دارند، ادامه داد: سمن‌ها می‌توانند مسائل را از سطح مردم به سطح دولت و مسئولان منتقل کنند. البته انتقال مطالب به‌تنهایی کافی نیست و باید از تشکل‌های مردم‌نهاد حمایت شود تا در حوزه‌های مختلف، از آموزش و پیشگیری تا درمان و پیگیری مشکلات بیماران، نقش مؤثرتری ایفا کنند.

وی بر ضرورت سازماندهی اقدامات در حوزه سوختگی تأکید کرد و گفت: باید از آموزش آغاز کنیم و در ادامه، امکانات مورد نیاز را در مراکز عمومی فراهم کنیم. سوختگی یک بیماری ممتد است و بیمار ممکن است برای باز شدن انگشت‌ها، اصلاح آسیب‌ها و انجام اقدامات ترمیمی، به جراحی‌های متعدد و درمان در چند مرحله نیاز داشته باشد.

وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت ارتقای سواد سلامت در جامعه اظهار کرد: سواد سلامت می‌تواند نیمی از مشکلات ما را حل کند. اگر آموزش‌های لازم در حوزه‌های مختلف ارائه شود، …



 مرگ ٣٠ نفر در دریای خزر طی ٣ ماه
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

مرگ ٣٠ نفر در دریای خزر طی ٣ ماه

سرپرست هیئت نجات‌غریق و غواصی مازندران از جان‌باختن ۳۰ نفر در سواحل استان طی سه ماه اخیر خبر داد.

 عکس تلخ / درگذشت تلخ پزشک جوان  در سانحه رانندگی / بابل در ماتم و غم
۷ ساعت قبل / سایت رکنا

عکس تلخ / درگذشت تلخ پزشک جوان در سانحه رانندگی / بابل در ماتم و غم

حوادث رکنا:دکتر امیر اکبرپور گنجی، پزشک جوان اهل گنج‌کلای بندپی، در بازگشت به مازندران بر اثر سانحه رانندگی درگذشت.

 قصه مردی که تهران را زندگی کرده است | خاطره‌بازی مسعود فروتن با خشایار راد
۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قصه مردی که تهران را زندگی کرده است | خاطره‌بازی مسعود فروتن با خشایار راد

روایت زندگی در جنوب تهران، وقتی از زبان خشایار راد شنیده می‌شود، بیشتر شبیه یک فیلم سیاه‌وسفید قدیمی است؛ با قاب‌هایی از میدان‌ها و کوچه‌هایی که امروز شاید فقط نامی از آن‌ها مانده باشد.

 کلید اولیه سوالات کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد
۳ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کلید اولیه سوالات کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد

سازمان سنجش آموزش کشور، دفترچه سوالات به همراه کلید اولیه سوالات آزمون‌های سراسری و پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵ را منتشر کرد. 

 حشرات همه پول های داخل گاوصندوق را خوردند / این زن خانه خراب شد
۷ ساعت قبل / سایت رکنا

حشرات همه پول های داخل گاوصندوق را خوردند / این زن خانه خراب شد

حوادث رکنا: حشرات پول نقد بسته‌بندی‌شده در گاوصندوق را در عرض چند هفته به گرد و غبار تبدیل کردند و بازپرداخت آن غیرممکن شد.

 بررسی اثر تورم روی داروها؛ از تورم 500 درصدی داروی آلزایمر تا دارویی که 708 درصد گران شد
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

بررسی اثر تورم روی داروها؛ از تورم 500 درصدی داروی آلزایمر تا دارویی که 708 درصد گران شد

جهش ۷۰۸ درصدی قیمت یک دارو در یک فهرست فروش، علامتی است از آن که چگونه تورم پنهان تولید، هزینه درمان را برای خانوارها تغییر داده است.



سنجش و کنکور در خدمت مؤسسات پولی-آموزشی/ حرکت آهسته و پیوسته علیه مدرسه
سایت تابناک

سنجش و کنکور در خدمت مؤسسات پولی-آموزشی/ حرکت آهسته و پیوسته علیه مدرسه

آیا افزایش مصنوعی پیچیدگی سوالات کنکور، پاسخی به نیاز‌های واقعی سنجش است یا بازتابی از ناهماهنگی میان سیاست‌گذاری آموزشی و زیست‌جهان دانش‌آموزان؟
مدرسه‌ای به اندازه یک محله
روزنامه هفت صبح

مدرسه‌ای به اندازه یک محله

مدرسه‌های جدید قرار است علاوه بر آموزش بخشی از نیازهای فرهنگی، ورزشی و مهارتی محله‌ها را پاسخ دهند
سایت اعتماد آنلاین

کشف جسد دو مرد که با شلیک گلوله کشته شدند

سایت رکنا

پدرکشی تلخ در پیروزی تهران / پسر بی مهابا 5 ضربه چاقو زد + جزییات

حق با کیست/ «پروندۀ پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» در دادگاه افکار عمومی
سایت عصرایران

حق با کیست/ «پروندۀ پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» در دادگاه افکار عمومی

قرار نیست محکمۀ موازی تشکیل شود. کار جامعۀ مدنی، شنیدن، پرسش‌گری و بسط موضوع است. تشخیص مسئولیت کیفری را باید به نظام قضایی سپرد. ضرورت شنیدنِ روایت زنان با...
زنده‌ و معنادار کردن فضاهای شهری با «رنگ‌های اشباع‌شده»
خبرگزاری ایسنا

زنده‌ و معنادار کردن فضاهای شهری با «رنگ‌های اشباع‌شده»

در تحقیق جدیدی که توسط محققان ایرانی انجام شده است، نقش رنگ‌های اشباع‌شده در طراحی فضاهای شهری معاصر از منظر دیداری، اجتماعی و هویتی بررسی شده است؛ موضوعی که امروز در معماری شهری، گرافیک محیطی و تجربه روزمره شهروندان اهمیت بیشتری یافته است.