قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۳ ساعت قبل

کلنگ جدید بر زمین نمی زنیم مگر منابع آن مشخص باشد

وزیر راه و شهرسازی گفت: کلنگ جدید به زمین نمی زنیم مگر اینکه منابع آن مشخص باشد و آن را هم به بخش خصوصی واگذار می کنیم و در این راستا برای هر پروژه ای که بتوان از ظرفیت بخش خصوصی استفاده کرد حمایت می کنیم .
 کلنگ جدید بر زمین نمی زنیم مگر منابع آن مشخص باشد

ایران آنلاین:

  فرزانه صادق مالواجرد سه شنبه شب در نشست مشترک شورای برنامه ریزی و تامین مسکن استان همدان افزود: بر اساس رایزنی های صورت گرفته با وزارت نیرو مسکن حمایتی مشمول تورم نمی شود، این رویکرد با هدف تسریع در تکمیل واحدهای مسکونی دهک های پایین صورت گرفته است.

  به گزارش خبرنگار ایرنا، وی افزود: چنانچه انشعابات گران شد، این افزایش قیمت شامل دهک های پایین درامدی نمی شود که در این باره با وزیر نیرو مذاکره و نتیجه به دستگاه ها ابلاغ می شود.

وزیر راه و شهرسازی گفت: برگزاری هفته ای یک نوبت نشست شورای تامین مسکن در همدان که ثمره آن جلوتر بودن زیر ساخت از ساخت است اقدام تحسین برانگیزی است و باید از استاندار همدان قدردانی کنیم.

صادق ادامه داد: در همه استان ها، زیر ساخت های مسکن پیشرفتش کمتر از ساخت است اما حضور و هماهنگی استاندار همدان در جلسه شورای تامین مسکن این رویه را در همدان بر عکس کرده است.

وی ادامه داد: در برخی شهرها واحد مسکونی به پایان رسیده اما انشعابات آن وصل نشده از این رو نمی توان آن را تحویل متقاضی داد یا جزو طرح های قابل افتتاح آورد.

وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: تفویض اختیار به همه استانداران برای تامین زمین عملیاتی شده و بر این اساس افزایش محدوده تامین زمین تا ۱۰ هکتار در استان صورت می گیرد.

صادق افزود: در …



 ویدئو | صدوهفتادوهشت شب تکرار حماسه حضور مردم در خیابان | ملت ایران پای نظام و انقلاب اسلامی ایستاده است (۳ شهریور ۱۴۰۵)
۳ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوهشت شب تکرار حماسه حضور مردم در خیابان | ملت ایران پای نظام و انقلاب اسلامی ایستاده است (۳ شهریور ۱۴۰۵)

امشب صدوهفتادوهشتمین شبی است که مردم مشهد همراه با ملت ایران در جای‌جای کشور عزیزمان نه به استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا را فریاد می‌زنند و تاکید می‌کنند که پای نظام و انقلاب ایستاده‌اند.

 پنج تفاوت دو صعود
۳ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پنج تفاوت دو صعود

درحالی‌که شاخص کل بورس تهران اکنون در محدوده ۶‌میلیون و ۲۰۰هزار واحد قرار دارد و مسیر صعودی خود را دنبال می‌کند، این ابهام در میان فعالان بازار مطرح است که آیا رشد فعلی می‌تواند تجربه سال ۱۳۹۹ را تداعی کند؟ با وجود گذشت ۶ سال از یکی از مهم‌ترین اتفاقات تاریخ بورس تهران، خاطره آن زمان همچنان در ذهن سهامداران باقی مانده است. اما آیا شرایط امروز بازار سهام با آن مقطع قابل‌مقایسه است؟ بررسی وضعیت بورس تهران در این دو مقطع نشان می‌دهد که در چند متغیر مهم ازجمله عوامل بنیادی، نسبت P/E، وضعیت مالکیت حقیقی، ارزش دلاری و شرایط ریسک‌های سیاسی، تفاوت‌های قابل‌توجهی میان دو دوره وجود دارد. شاخص کل بورس طی یک سال گذشته (از مرداد ۱۴۰۴ تا شهریور ۱۴۰۵) حدود ۱۵۰درصد رشد کرده و همین صعود بار دیگر نگاه‌ها را به سمت مقایسه این دوره با یکی از تاریخی‌ترین دوره‌های رونق بازار، یعنی سال ۱۳۹۹، برده است. در عین ح …

 مقامات اسرائیل در معرض ترور توسط ایران؟/ شایعه‌ها حقیقت دارد؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

مقامات اسرائیل در معرض ترور توسط ایران؟/ شایعه‌ها حقیقت دارد؟

آرتی نوشت: بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، روز دوشنبه ادعا کرد که ایران تلاش کرده است یکی از پسران او را ترور کند، اما مشخص نکرد که کدام‌یک از فرزندانش هدف بوده، این تلاش برای ترور چه زمانی انجام شده یا این طرح تا چه مرحله‌ای پیش رفته است.

 ادعای خبرگزاری ریانووستی: ایران و آمریکا آتش بس کردند
۳۶ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ادعای خبرگزاری ریانووستی: ایران و آمریکا آتش بس کردند

خبرگزاری ریانووستی مدعی شد: واشنگتن و تهران بر سر آتش‌بس توافق کرده‌اند؛ منابعی در ایران و پاکستان این موضوع را اعلام کردند.

 نام‌گذاری یک خیابان به نام اکبر عبدی
۳ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

نام‌گذاری یک خیابان به نام اکبر عبدی

آرمان امروز : در جلسه شورای شهر تهران از خانواده مرحوم اکبر عبدی، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون، تقدیر شد. در جریان این مراسم اعلام شد خیابان «بیدار» به نام اکبر عبدی نام‌گذاری شده است. این اقدام با هدف گرامیداشت یاد و جایگاه این هنرمند پیشکسوت انجام شده و نام او را در فضای شهری [ ]

 نبود عربستان فرصت است نه تضمین صعود
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

نبود عربستان فرصت است نه تضمین صعود

کمتر از سه هفته تا آغاز دور جدید فوتبال باشگاهی آسیا زمان باقی است. مسابقاتی که فوتبال ایران سه نماینده در آن دارد: استقلال و تراکتور در لیگ نخبگان و گل‌گهر...