قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱ ساعت قبل

اضافه شدن ۵۰ آمبولانس جدید به اورژانس سیستان و بلوچستان

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به کمبود تخت‌های بیمارستانی و ضرورت تکمیل زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی در سیستان و بلوچستان گفت: ۵۰ دستگاه آمبولانس جدید با استفاده از ظرفیت مناطق آزاد و با مشارکت ۵۰ درصدی دولت و استان به ناوگان اورژانس این استان اضافه می‌شود.
 اضافه شدن ۵۰ آمبولانس جدید به اورژانس سیستان و بلوچستان

ایران آنلاین:

محمدرضا ظفرقندی روز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در فرودگاه زاهدان اظهار کرد: بسیار خرسندم که در ایام میلاد مبارک حضرت رسول اکرم(ص)، هفته وحدت و روز ملی سیستان و بلوچستان فرصت حضور در جمع مردم شریف این استان و همکاران حوزه سلامت فراهم شده است.

به گزارش ایرنا، وی افزود: هدف از سفر وزیران در هفته دولت، حضور در مناطق مختلف کشور، بررسی مسائل و مشکلات و مرور برنامه‌های توسعه‌ای است و من شخصاً سیستان و بلوچستان را برای این سفر انتخاب کردم تا علاوه بر حوزه بهداشت و درمان، مسائل کلان استان را نیز به عنوان نماینده دولت بررسی کنیم.

وزیر بهداشت ادامه داد: در این سفر با حضور استاندار، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی زاهدان، زابل و دیگر مناطق استان، مسائل حوزه سلامت از چابهار تا زابل و از سراوان تا ایرانشهر بررسی خواهد شد.

 

کمبود تخت بیمارستانی در سیستان و بلوچستان پیگیری می‌شود

 

وی گفت: همکاران وزارت بهداشت از سه روز پیش در سیستان و بلوچستان حضور دارند و در شهرهای مختلف استان از طرح‌های بهداشتی و درمانی بازدید کرده‌اند و تعدادی از پروژه‌ها نیز در این ایام به بهره‌برداری رسیده و یا خواهد رسید.

ظفرقندی با اشاره به کمبود تخت بیمارستانی در استان بیان کرد: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت، توسعه تخت‌های بیمارستانی در سیستان و بلوچستان است، چرا که میزان تخت‌های موجود نسبت به جمعیت استان با کمبود مواجه است.

وی افزود: در چابهار و ایرانشهر نیز طرح‌هایی برای توسعه زیرساخت‌های درمانی اجرا و افتتاح شده است و این روند ادامه خواهد داشت.

وزیر بهداشت با تاکید بر ضرورت تکمیل شبکه بهداشت و درمان سیستان و بلوچستان گفت: تصمیم جدی داریم با همکاری استانداری، خانه‌های بهداشت و مراکز بهداشتی استان را تا حد امکان تا پایان امسال تکمیل کنیم.

وی افزود: تکمیل شبکه بهداشت و درمان از اولویت‌های وزارت بهداشت است و تلاش می‌کنیم بخش عمده زیرساخت‌های مورد نیاز در این زمینه در همین دولت به سرانجام برسد.

 

تقویت ناوگان اورژانس در سیستان و بلوچستان

 

ظفرقندی …



 فوری/ ۱۰ انفجار در قلب استراتژیک عربستان
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

فوری/ ۱۰ انفجار در قلب استراتژیک عربستان

حملات پهپادی یمن به پالایشگاه جازان، دست‌کم ۹ مخزن ذخیره‌سازی نفت و یک مخزن هورتون کروی را منهدم کرده است.

 ارتقای روستاها با توسعه فناوری مهاجرت معکوس را رقم می‌زند
۱۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

ارتقای روستاها با توسعه فناوری مهاجرت معکوس را رقم می‌زند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: با تکمیل و توسعه زیرساختها و توسعه فناوری می‌توان روستاها را ارتقا داد تا مهاجرت معکوس شکل بگیرد.

 دردی که بعد از بیمارستان آغاز می‌شود
۱ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

دردی که بعد از بیمارستان آغاز می‌شود

تفاهم‌نامه انجمن ققنوس و جراحان پلاستیک برای حمایت از بیماران سوختگی

 قهرمانپور: طراحی جدیدی پشت عملیات «Economic D-Day» و تکرار تحریم‌ها قرار دارد | در مقابله با این کارزار اقتصادی نقش چین بسیار بیشتر از روسیه است
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قهرمانپور: طراحی جدیدی پشت عملیات «Economic D-Day» و تکرار تحریم‌ها قرار دارد | در مقابله با این کارزار اقتصادی نقش چین بسیار بیشتر از روسیه است

اقتصادنیوز: قهرمانپور می گوید: احتمالا در دولت ترامپ به این جمع‌بندی رسیده‌اند که فشار مالی و اقتصادی در مقطع فعلی بیشتر از درگیری نظامی مؤثر است و می‌تواند ایران را وادار به پذیرش شروط آمریکا کند.

 پاسخ قالیباف به سردبیر روزنامه کیهان+ متن کامل/ مذاکره به معنای عقب‌نشینی نیست
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

پاسخ قالیباف به سردبیر روزنامه کیهان+ متن کامل/ مذاکره به معنای عقب‌نشینی نیست

رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به نامه مدیر مسئول روزنامه کیهان تاکید کرد: در عین مرزبندی با غرب‌گرایی باید بگویم که هر اقدام عقلانی از موضع انقلابی، هر گفت‌وگوی مقتدرانه یا هر تلاش برای گرفتن حق ملت از دشمن، نباید به نادرست در ذیل سازش و انفعال تعریف شود.

 علی آبادی: اولویت مصرف انرژی خورشیدی، در محل تولید است
۷ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

علی آبادی: اولویت مصرف انرژی خورشیدی، در محل تولید است

وزیر نیرو گفت: برق تولیدی در نیروگاه‌های خورشیدی هر استان با اولویت مصرف در همان جغرافیای تولید است که این امر موجب جذاب‌سازی اقتصاد انرژی برای صنایع و پایداری شبکه در برابر ناترازی‌ها خواهد بود.



مدیریت بی‌اعتمادی در سیاست خارجی
سایت ایران آنلاین

مدیریت بی‌اعتمادی در سیاست خارجی

وقتی جنگ، میدان را به زبان قدرت و دیپلماسی را به زبان مقاومت وادار می‌کند، دیپلماتی که سکان سیاست خارجی را در یکی از دشوارترین مقاطع تاریخ معاصر ایران در دست گرفته، باید همزمان در دو جبهه بجنگد.
دیپلماسی چکمه ‌ در منطقه خاکستری
روزنامه اعتماد

دیپلماسی چکمه ‌ در منطقه خاکستری

وضعیت نه جنگ، نه صلح بین ایران و امریکا امکان چرخش ناگهانی بین جنگ یا صلح را رقم می زند. تهران و واشنگتن در سخت ترین سطح به دنبال وزن کشی در چارچوب جنگ ترکیبی تمام عیار هستند. هر کدام از طرفین می خواهند در این تقابل ماتریسی به سطح بالاتری از منافع دست پیدا کنند. حضور فیلد مارشال ارتشبد عاصم منیر در تهران، دقیقا در نقطه ای از تاریخ منطقه ای رخ می دهد که دیپلماسی سیاسی کلاسیک به انتهای کارایی خود رسیده و جای خود را به دیپلماسی چکمه ها داده است. سفر بالاترین مقام نظامی اسلام آباد به پایتخت ایران، …
آقای جبلی صدا و سیما مسوول سیاست خارجی کشور شده است؟
سایت روزنو

آقای جبلی صدا و سیما مسوول سیاست خارجی کشور شده است؟

سؤال از همین‌جا آغاز می‌شود که وقتی وزارت خارجه یک حرف می‌زند و رسانه رسمی کشور تصویری دیگر به جهان نشان می‌دهد، سیاست خارجی ایران را چه کسی نمایندگی می‌کند؟
سرمقاله وطن امروز/ چرا آمریکا ایران را نمی‌شناسد؟ | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله وطن امروز/ چرا آمریکا ایران را نمی‌شناسد؟ | آخرین خبر

وطن امروز/ «چرا آمریکا ایران را نمی‌شناسد؟» عنوان یادداشت روز در روزنامه وطن امروز به قلم محسن ردادی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: در روزهای گذشته، انتشار 2 خبر متناقض، پرده از یک واقعیت بزرگ و پنهان در ساختار حاکمیتی آمریکا برداشت. خبر نخست، ادعای رسانه‌ها و تحلیلگران غرب (نظیر لری جانسو
سرمقاله شرق/ درس عبرت تاریخ از ما | آخرین خبر
سایت آخرین خبر

سرمقاله شرق/ درس عبرت تاریخ از ما | آخرین خبر

شرق/ «درس عبرت تاریخ از ما» عنوان سرمقاله در روزنامه شرق به قلم هاشمی طبا است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید: می‌گویند تاریخ آینه عبرت است. عبرت همان پندآموزی و نصیحت است و تاریخ آینه عبرت است، یعنی انسان می‌تواند از تاریخ پند و نصیحت بپذیرد. البته هر موضوع مطرح در تاریخ مشخصات و ویژگی‌های مربو
دولت و تدبیر کاهش هزینه بحران
سایت ایران آنلاین

دولت و تدبیر کاهش هزینه بحران

عملکرد دولت پزشکیان و وزیر خارجه در شرایط ویژه‌ای که در آن قرار داریم از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است.