قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

دیدار سیمایی صراف با رئیس بیت‌الحکمه عراق / تأکید بر توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در جریان سفر خود به عراق با دکتر نعیم العبودی، رئیس بیت‌الحکمه عراق، دیدار و درباره راهکارهای توسعه همکاری‌های علمی، دانشگاهی، پژوهشی و فرهنگی دو کشور دیدار و گفتگو کرد.
 دیدار سیمایی صراف با رئیس بیت‌الحکمه عراق / تأکید بر توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی

ایران آنلاین:

  دکتر حسین سیمایی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، در جریان سفر خود به عراق با دکتر نعیم العبودی، رئیس بیت‌الحکمه عراق، دیدار و درباره راهکارهای توسعه همکاری‌های علمی، دانشگاهی، پژوهشی و فرهنگی میان دو کشور گفت‌وگو کرد. در این دیدار، معاون وزیر علوم و همچنین دکتر احسان اقبال، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد، حضور داشتند.

به گزارش ایسنا، بیت‌الحکمه عراق که از مهم‌ترین مراکز علمی، پژوهشی و اندیشه‌ورزی این کشور و وابسته به نخست‌وزیری است و با الهام از «بیت‌الحکمه» تاریخی بغداد فعالیت می‌کند، نقش مهمی در انجام پژوهش‌های راهبردی، مطالعات علوم انسانی و برگزاری نشست‌های علمی و فرهنگی ایفا می‌کند.

در این دیدار، دکتر نعیم العبودی با استقبال از وزیر علوم ایران، بر اهتمام بیت‌الحکمه به گسترش همکاری با دانشگاه‌ها، مراکز علمی و پژوهشی جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد و توسعه تبادل تجربیات علمی، انتشار مشترک آثار پژوهشی، برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی و بهره‌گیری از ظرفیت پژوهشگران دو کشور را از محورهای مهم همکاری‌های آینده برشمرد.

دکتر سیمایی نیز با قدردانی از میزبانی و استقبال گرم مسئولان عراقی، نقش بیت‌الحکمه را در تقویت ارتباطات علمی و فرهنگی میان ایران و عراق ارزشمند توصیف کرد و گفت: برگزاری برنامه‌ها و فعالیت‌های مشترک علمی و فرهنگی در سال‌های گذشته، فرصت مناسبی برای تعامل استادان، پژوهشگران و اندیشمندان دو کشور و تبادل دیدگاه‌ها در حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی فراهم کرده است.

در پایان این دیدار، دو طرف بر تداوم ارتباطات، گسترش همکاری میان دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و اندیشکده‌های ایران و عراق و برنامه‌ریزی برای اجرای فعالیت‌های مشترک علمی و فرهنگی با هدف مواجهه با چالش‌های فکری، فرهنگی و علمی منطقه تأکید کردند
انتهای پیام/





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ تاکنون را،علیه ایران اجرا می‌کنم - سلام نو
سایت سلام نو

ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ تاکنون را،علیه ایران اجرا می‌کنم - سلام نو

ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده را علیه ایران اجرا می‌کنم؛ این یک جنگ اقتصادی و انزوایی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.
 نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود
سایت ایران آنلاین

نوری قزلجه: امکان واردات مستقیم گندم برای واحدهای صنف و صنعت فراهم می شود

وزیر جهاد کشاورزی از ابلاغ قریب الوقوع بخشنامه جدیدی خبر داد که به موجب آن، واحدهای صنف و صنعت امکان خرید گندم مورد نیاز خود از داخل کشور را خواهند داشت و زمینه واردات مستقیم این محصول نیز برای آنان فراهم می شود.
 از ایران مقتدر ضعیف‌نمایی نکنید!
سایت رجانیوز

از ایران مقتدر ضعیف‌نمایی نکنید!

 عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵
سایت مشرق

عکس/ صفحه نخست روزنامه‌های پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵

به خاورمیانه بدون آمریکا سلام کنید، روایت بازسازی، سقوط ۵۰ درصدی تجارت اعراب با ترامپ، جنگی فراتر از خلیج فارس و...از جمله تیترهای روزنامه‌های پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ هستند.
 خیابان میدان انسجام یا اختلاف؟!
سایت تابناک

خیابان میدان انسجام یا اختلاف؟!

در این گزارش مروری داریم بر تیتر مهمترین روزنامه های صبح امروز 29 مرداد ماه. با ما باشید.
 عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو
سایت سلام نو

عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.
 سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی
سایت تابناک

سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران، گفت: اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود.
 صیادان در سخت‌ترین شرایط کشور، تولید را متوقف نکردند
سایت ایران آنلاین

صیادان در سخت‌ترین شرایط کشور، تولید را متوقف نکردند

وزیر جهاد کشاورزی که هم‌زمان با هفته دولت و به نمایندگی از هیأت دولت به استان هرمزگان سفر کرده است، با قدردانی از ایستادگی صیادان این استان در روزهای جنگ گفت: استمرار فعالیت صیادان در خلیج فارس موجب شد تولید آبزیان متوقف نشود و در ماه‌های گذشته تقریباً نیازی به واردات ماهی نداشته باشیم.