قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

فرمانده نیروی هوایی ارتش: در دفاع از ایران، جان بر کف خواهیم بود

فرمانده نیروی هوایی ارتش با صدور پیامی به مناسبت سالگرد شهادت خلبانان عباس بابایی و حسین لشکری، تصریح کرد: در مسیر اطاعت از ولایت و دفاع از ایران در برابر تجاوز دشمنان، جان بر کف خواهیم بود.
 فرمانده نیروی هوایی ارتش: در دفاع از ایران، جان بر کف خواهیم بود

ایران آنلاین:

  متن پیام امیر خلبان بهمن بهمرد به شرح زیر است:

«نیمه‌ی مرداد ماه برای نیروی هوایی ارتش ظفرمند جمهوری اسلامی ایران، یادآور نام و یاد مردان مخلصی است که لباس رزم‌شان، خلعت شهادت ایشان شد.

سروهای رشید و دماوندهای شهیدی که نام‌آوری‌شان در تاریخ سال‌های معجزه و مبارزه‌ی مردم این سرزمین در هشت سال دفاع مقدس، ریشه در خاک جوانمردی داشت و اشداء علی الکفار و رحماء بینهم را با خون سرخ خویش مشق کردند.

محال است تاریخ ایران سربلند، سر به زیری و خشوع و تواضع نابغه‌ی جنگ، سرلشکر خلبان عباس بابایی را از یاد ببرد و چه دور از ذهن است که فرزندان این آب و خاک، نام سیدالاسرای ایران، سرلشکر خلبان شهید حسین لشکری را مترادف با واژه‌ی آزادی ندانند.

من و همرزمان غیورم در نیروی هوایی ارتش، همزمان با سالگرد شهادت این دو اسطوره‌ی خوشنام تاریخ سرزمین مادری‌مان، با گرامی‌داشت یاد و خاطره‌ی ایشان و تأکید بر ضرورت زدودن غبار گمنامی از سیره‌ی عاشورایی و یاد و خاطره‌ی شهیدان، به ارواح ملکوتی آن مقربان حریم قدس الهی اطمینان می‌دهیم که در مسیر اطاعت از ولایت و دفاع از ملت بزرگ ایران در برابر تجاوز دشمنان قسم‌خورده‌ی این بوم و بر، میراث‌دارانی خلف و رهروانی جان بر کف خواهیم بود. ان‌شاءالله.»

انتهای پیام/



۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

خون پاک آقای شهید ایران، بساط دستگاه استکبار را از جهان جمع خواهد کرد

به گزارش برنا، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس محمدحسنی عصر پنجشنبه در مراسم بزرگداشت چهلمین روز تدفین پیکر مطهر رهبر شهید در گلستان شهدای اصفهان افزود: هیچ تردیدی به خودمان راه نمی‌دهیم، ما منطقه بدون اسرائیل را، بدون آمریکا را و حتی جهان بدون آمریکای به شکل فعلی را تجربه خواهیم کرد.

وی اظهار داشت: امام شهید، به عنوان جانشین امام زمان و ولی امر مسلمین جهان، دومین رهبر انقلاب اسلامی و یکی از نامدارترین مراجع تقلید جهان تشیع، نسخه کاملی از سبک اسلامی را به نمایش گذاشت که تا قیامت الهام‌بخش نظم‌های حق‌طلب خواهد بود.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش بیان کرد: آقای شهید، معصوم‌وار زیست، معصوم‌وار با تعدادی از اعضای خانواده خودش به شهادت رسید و نام او برای همیشه تاریخ، مثل اجداد طاهرینش ماندگار خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: برخلاف تمام قوانین بین‌المللی و قواعد شناخته شده، دشمن خبیث، ناجوانمردانه امام ما را به شهادت رساند.

حجت الاسلام محمدحسنی افزود: رهبر شهید، میراث‌های بسیار گرانبهایی از خود برای ما و نسل‌های بعد از ما به یادگار نهاده است که نخستین آن حفظ میراث امام راحل یعنی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

وی تصریح کرد: برخی تصور می‌کردند بعد از رحلت امام، نظام اسلامی با چالش جدی رو‌به‌رو می‌شود و مسیرش انحراف پیدا می‌کند و تغییراتی در آرمان‌های انقلاب رخ می‌دهد، اما مشاهده شد که بعد از امام، حضرت آقای شهید ما به عنوان نسخه کامل امام، راه امام را ادامه دادند و نظام اسلامی را حفظ کردند.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به وظایف امروز مردم جامعه، گفت: ما برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران که خون‌بهای ده‌ها هزار شهید و جانباز و نتیجه مبارزات نفس‌گیر سال‌های طولانی مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی است، باید به هر قیمتی شده بکوشیم و از همه ظرفیت‌های جانی، مالی و آبروی خودمان استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: ما حتی موظفیم برای حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران اگر لازم شد از آبروی خودمان هم عبور کنیم تا نظام اسلامی بماند.

حجت الاسلام محمدحسنی افزود: رهبر شهید از جان بزرگوارش، از جان نوه کوچکش، از جان داماد و دخترش گذشت تا نظام جمهوری اسلامی ایران بماند. او ایستاد، به پناهگاه نرفت، از کشور نگریخت و به زیر پرچم این ظالم و آن کافر پناه نبرد؛ به عشق ملت ایران ایستاد و مثل جد بزرگوارش با آگاهی، با علم و با صلابت تمام، جان خودش را فدای ایران کرد تا امانت امام حفظ شود و از میراث شهیدان محافظت شود.

وی با اشاره به شرایط حساس فعلی گفت: تمام ویژگی‌های ۲ امام قبلی در امام جدیدمان، حضرت آیت‌الله امام سید مجتبی حسینی خامنه‌ای وجود دارد و آینده نشان خواهد داد که دشمن اشتباهی غیرقابل جبران کرد.

رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش بر وجوب اطاعت محض از فرامین، تدابیر و راهبری‌های رهبر جدید، تاکید و بیان کرد: وظیفه همگان از بالاترین مقام اجرایی کشور تا پایین‌ترین‌ها، اطاعت از تدابیر حکیمانه رهبر است.

وی با اشاره به راهکار‌های مقابله با تهدیدات دشمن، گفت: یکی از مهمترین و راهبردی‌ترین راه‌کار‌های رفع سایه جنگ از سر ملت ایران و کشور امام زمان (عج)، گرفتن انتقام خون شهیدان از قاتلان و آمران این جنایت است.

حجت الاسلام محمدحسنی با اشاره به توانمندی‌های نیرو‌های مسلح کشور تصریح کرد: ستون فقرات دشمن به دست فرزندان غیور ما در نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و دیگر نیرو‌ها در ارتش، بسیج، وزارت دفاع، نیروی انتظامی و عشایر در هم شکسته شده است.

وی با بیان اینکه دشمن دنبال انتقام است، گفت: دشمن به دنبال ایجاد اختلاف و فضای دو قطبی است تا افراد جامعه را به طرفداران هر یک از احزاب تقسیم کند، ولی ما نه راستی‌ایم، نه چپی‌ایم، نه اصولگراییم، نه اصلاح‌طلب؛ ما ولایت‌مداریم. فقط به حرف امام و ولی‌مان گوش می‌دهیم؛ کاری را که او می‌فرماید انجام می‌دهیم و چیزی را که او می‌فرماید نکنید، ترک می‌کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: رهبر ما، ولی ما در پیام‌های خود، ما را به وحدت و به بودن در صحنه دعوت کرده است. امروز ما باید با حضور معنادار خویش در خیابان‌ها و میدان‌ها و با حمایت از نیرو‌های ارتشی و دیگر نیرو‌های مسلح، به دشمن بفهمانیم که ما رهبر، شهیدان و رزمندگان را تنها نخواهیم گذاشت و تا ظهور ایستاده‌ایم.

انتهای پیام/


۷ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

محورهای نشست امنیتی نتانیاهو: سوریه و تنش با ترکیه

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه اسرائیلی i ۲۴ اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، نشستی امنیتی در سطح عالی با حضور فرماندهان ارشد ارتش و رؤسای دستگاه‌های اطلاعاتی این رژیم برگزار کرده است.

گفته می‌شود در این نشست درباره تحولات احتمالی منطقه، به‌ویژه وضعیت سوریه و افزایش تنش‌ها با ترکیه، بحث و تبادل نظر شده است.

منبع: مهر

در ادامه حتما بخوانید نتانیاهو: نسبت به حضور نظامی ترکیه در سوریه مماشات نمی‌کنیم | آنها به خوبی به ما گوش ندادند؛ پس تلاش کردیم منظورمان را بهتر منتقل کنیم


۸ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

پیشروی ارتش رژیم اسرائیل در قنیطره در جنوب سوریه

به نقل از شبکه المیادین، نیروهای ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل روز پنجشنبه با ۲ تانک و سه خودروی نظامی به سمت تل الداریات در حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه پیشروی کردند.

منابع محلی سوریه همچنین از یورش یک گشت رژیم اشغالگر اسرائیل به منطقه تل الکروم در حومه مرکزی قنیطره خبر دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی با حملات تقریبا روزانه به اطراف استان‌های قنیطره و درعا، به تجاوزات خود در جنوب سوریه ادامه می‌دهد.

این حملات شامل ایجاد ایست‌های بازرسی نظامی موقت، بازرسی غیرنظامیان و وسایل نقلیه، یورش به خانه‌ها، بازداشت و بازجویی از سوری‌ها و تخریب زمین‌های کشاورزی آنها با بولدوزر است.

در چارچوب حملات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه، ۲ روز قبل نیز رژیم اشغالگر اسرائیل با هشت حمله هوایی، باند فرودگاه نظامی ابوالظهور در حومه شرقی ادلب را هدف قرار داد که منجر به خسارات مادی به زیرساخت‌های این فرودگاه شد.

از زمان سقوط دولت اسد در سوریه در آذرماه ۱۴۰۳، ارتش رژیم صهیونیستی با سوء استفاده از خلأ امنیتی موجود در این کشور، ضمن بمباران تأسیسات دفاعی سنگین و هواپیماهای جنگی این کشور، در منطقه قنیطره در جنوب آن پیشروی کرد. همچنین ارتش رژیم اسرائیل بخش‌هایی در جنوب سوریه از جمله ارتفاعات استراتژیک «جبل الشیخ» را به اشغال خود درآورده است.




 نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک نمایش مضحک است
۱۳ ساعت قبل / سایت اکوایران

نیویورک تایمز: جنگ ترامپ علیه ایران یک نمایش مضحک است

نیویورک تایمز در گزارشی، سیاست دولت ترامپ در قبال جنگ علیه ایران را فاقد چشم‌انداز روشن و گرفتار خطاهای راهبردی توصیف کرد.

 ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد
۱۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| پشت‌پرده ترور شهید خرازی به روایت دبیر شورای راهبردی روابط خارجی: خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که ترور شد

جلال دهقانی، دبیر شورای راهبردی روابط خارجی گفت: شهید خرازی درحال تبادل پیام با آمریکایی‌ها بود که توسط اسرائیل ترور شد.

 وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

وزارت دفاع: صنعت دفاعی ایران از دل تهدید متولد شد اما در تهدید متوقف نماند

وزارت دفاع در بیانیه‌ای بیانیه به مناسبت ۳۱ مردادماه روز صنعت دفاعی تصریح کرد: ۳۱ مرداد، روز صنعت دفاعی، یادآور مسیر پرافتخاری است که ملت ایران برای دستیابی به استقلال، خودکفایی و ساخت قدرت دفاعی کشور پیموده است؛ امروز با هدایت رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی با تکیه بر دانش بومی، مشارکت ملی و تجربه میدان‌های اخیر، برای ساخت ایرانی مقتدر و برخوردار از قدرت دفاعی روزآمد ادامه دارد.

 عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم چهلم ایشان

حضور فرزندان رهبر شهید انقلاب در مراسم بزرگداشت چهلم ایشان

 تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه
۱۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 قالیباف: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

قالیباف: ملت ایران و عراق نگذاشتند سرنوشت‌شان توسط غربی‌ها تعیین شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در تاریخ درباره ما خواهند نوشت که ما دو ملت ایران و عراق نپذیرفتیم پاورقی روایت‌های دیگران شویم و سرنوشت مان را در پایتخت‌های دولت‌های غربی ننوشتند.