قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

نهضت توسعه عدالت آموزشی وارد مرحله‌ای تازه شد

وزیر آموزش و پرورش در آیین آغاز عملیات احداث مجتمع‌های آموزشی آینده‌محور در تهران، با تأکید بر این‌که رویکرد جدید در مدرسه‌سازی کشور صرفاً افزایش تعداد کلاس‌های درس نیست، اظهار کرد: امروز در مسیر ساخت «مدرسه آینده» قرار گرفته‌ایم؛ مدرسه‌ای که باید همزمان پاسخگوی نیازهای آموزشی، تربیتی، فناورانه، اجتماعی و فرهنگی دانش‌آموزان باشد.
 نهضت توسعه عدالت آموزشی وارد مرحله‌ای تازه شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ایران آنلاین:

  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، صبح امروز، شنبه 31 مردادماه، عملیات احداث مجتمع‌های آموزشی آینده‌محور در تهران با آغاز آیین خشت‌گذاری همزمان این طرح‌ها کلید خورد؛ طرحی که با هدف شتاب‌بخشی به نهضت توسعه عدالت آموزشی، ارتقای کیفیت فضاهای تربیتی و ایجاد مدارس متناسب با نیازهای آینده دانش‌آموزان و جامعه، با مشارکت آموزش و پرورش، شهرداری تهران، استانداری و خیرین مدرسه‌ساز در حال اجراست.

علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش در این آیین که با حضور مسعود پزشکیان ؛رئیس جمهور، شهردار تهران، استاندار تهران، جمعی از مسئولان و خیرین مدرسه‌ساز برگزار شد،  با تأکید بر این‌که رویکرد جدید در مدرسه‌سازی کشور صرفاً افزایش تعداد کلاس‌های درس نیست، اظهار کرد: امروز در مسیر ساخت «مدرسه آینده» قرار گرفته‌ایم؛ مدرسه‌ای که باید همزمان پاسخگوی نیازهای آموزشی، تربیتی، فناورانه، اجتماعی و فرهنگی دانش‌آموزان باشد. …




 اخبار جدید

 ایران چگونه پایگاه‌های آمریکا در بحرین و اردن را نابود و به ویرانه تبدیل کرد
۶ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

ایران چگونه پایگاه‌های آمریکا در بحرین و اردن را نابود و به ویرانه تبدیل کرد

وزیر موقت نیروی دریایی ایالات متحده گفته است که یک تأسیسات نظامی آمریکا مستقر در بحرین در جریان جنگ با ایران آسیب‌های شدید دیده و واشنگتن را بر آن داشته است تا ارزیابی کند که با مقر آن در خاورمیانه چه باید بکند.

 اپوزیسیونی که ایده احمقانه بمباران ایران را می‌دهد فراموش کرده ژاپن هم پس از بمباران اتمی، حکومتش را حفظ کرد
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

اپوزیسیونی که ایده احمقانه بمباران ایران را می‌دهد فراموش کرده ژاپن هم پس از بمباران اتمی، حکومتش را حفظ کرد

آرمان امروز : یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با اشاره به ایده بمباران اتمی ایران و تشبیه شرایط کشور به ژاپن، گفت: آنهایی که این را می‌گویند و این را می‌خواهند، ظاهراً در پی آنند که اگر این بمباران صورت بگیرد، حکومت ایران تغییر می‌کند و آنها در آینده با یک کشور دیگر و مدیریت دیگری [ ]

 جنگ ابدی یا پایان جنگ؟
۱۲ ساعت قبل / سایت فرارو

جنگ ابدی یا پایان جنگ؟

رجوع به نظر مردم، نفی‌کننده اصل دفاع از وطن نیست. آنچه در یک سال و چند ماه گذشته تجربه کردیم، مرحله‌ای دیگر از یک روند حدوداً دو دهه‌ای است که مراحل مختلفی از فشار اقتصادی، ترور، خرابکاری، جاسوسی و ... را در خود جا داده و در نهایت به جنگ مستقیم رسیده است.

 شوک در دریای سرخ؛ ادعای کنترل انصارالله بر جزیره میون و حنیش
۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

شوک در دریای سرخ؛ ادعای کنترل انصارالله بر جزیره میون و حنیش

یک منبع نظامی از تحولی مهم در تنگه باب‌المندب و دریای سرخ خبر داده و مدعی شده است که نیروهای انصارالله کنترل جزیره راهبردی میون و مجمع‌الجزایر حنیش را به دست گرفته‌اند؛ مناطقی که در نزدیکی مسیرهای اصلی کشتیرانی دریای سرخ قرار دارند.

 واشنگتن چه چیزی را درباره عمان نمی‌فهمد؟ نقش مسقط در مهار بحران هرمز و گفت‌وگو با ایران
۱۰ ساعت قبل / سایت جماران

واشنگتن چه چیزی را درباره عمان نمی‌فهمد؟ نقش مسقط در مهار بحران هرمز و گفت‌وگو با ایران

نشریه «نشنال اینترست» در تحلیلی به بررسی جایگاه راهبردی عمان در معادلات خلیج فارس، ریشه‌های تاریخی سیاست «بی‌طرفی فعال» مسقط، روابط همزمان این کشور با ایران و ایالات متحده، نقش میانجی‌گرانه عمان در ارتباطات تهران و واشنگتن و اهمیت جغرافیایی آن در مدیریت بحران تنگه هرمز پرداخت. این گزارش استدلال می‌کند که فشار ناشی از جنگ با ایران و نارضایتی واشنگتن از مواضع مسقط، نباید به تضعیف یکی از مهم‌ترین روابط آمریکا در منطقه منجر شود؛ چراکه هر راه‌حل پایدار برای بازگشایی کامل تنگه هرمز و کاهش تنش با ایران، ناگزیر به نقش عمان وابسته خواهد بود.

 المیادین: مذاکره تا زمان پذیرش شروط ایران امکان‌پذیر نیست
۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

المیادین: مذاکره تا زمان پذیرش شروط ایران امکان‌پذیر نیست

یک منبع ارشد ایرانی با اشاره به دست‌وپا زدن‌های بیهوده «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای کنترل قیمت نفت تاکید کرد که مذاکره تا زمان پذیرش شروط ایران امکان‌پذیر نخواهد بود.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026