قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

محدودیت‌ دسترسی به اینترنت، آسیب‌ جدی به کسب‌وکارها وارد کرد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به وابستگی بخش قابل توجهی از معیشت مردم به اینترنت گفت: محدودیت‌های اعمال‌شده در دسترسی به اینترنت، آسیب‌های جدی به مردم و کسب‌وکارها وارد کرد که با وجود محدودیت‌ها، وزارت ارتباطات ضمن تلاش شبانه‌روزی برای تداوم ارائه خدمات، در جلسات مختلف به صورت کارشناسی و جدی از حق مردم برای دسترسی به خدمات ارتباطی دفاع کرد.
 محدودیت‌ دسترسی به اینترنت، آسیب‌ جدی به کسب‌وکارها وارد کرد

ایران آنلاین:

سیدستار هاشمی روز یکشنبه در نشست صمیمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با دانشگاهیان، نخبگان، فعالان حوزه فاوا و شرکت‌های دانش‌بنیان استان گلستان با قدردانی از مجموعه خانواده ارتباطات کشور گفت: در شرایط جنگ نابرابری که به کشور تحمیل شد استمرار فعالیت شبکه‌های ارتباطی و خدمات فناوری اطلاعات بدون تلاش شبانه‌روزی فعالان این حوزه امکان‌پذیر نبود و همکاران ما با ایثار و مجاهدت تلاش کردند مردم همچنان بتوانند از خدمات ارتباطی و فناوری بهره‌مند شوند.

به گزارش ایرنا،  وی افزود: ماموریت خانواده ارتباطات به ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی، پیامک، مکالمه و اینترنت محدود نمی‌شود بلکه امروز تقریبا هیچ خدمتی در کشور بدون وجود شبکه ارتباطی امکان ارائه ندارد و آموزش، سلامت، پرداخت و بسیاری از خدمات عمومی و تخصصی کشور به زیرساخت‌های ارتباطی وابسته هستند.

وزیر ارتباطات با اشاره به محدودیت‌های ایجادشده در دسترسی به اینترنت در جریان جنگ اخیر تاکید کرد: و ما به این موضوع واقف هستیم و براساس آخرین نظرسنجی‌ها، معیشت بخش قابل توجهی از مردم به اینترنت وابسته است.

وی با بیان اینکه استمرار خدمات ارتباطی نتیجه تلاش و انسجام مجموعه خانواده ارتباطات و همکاری بخش‌های مختلف کشور بود، گفت: برخلاف تصور دشمنان ملت ایران، خدمات در کشور متوقف نشد و این موضوع حاصل تلاش مجموعه‌های مختلف و وحدت و انسجامی بود که در کشور وجود داشت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به بازتاب تحولات اخیر کشور در عرصه بین‌المللی افزود: در جریان این شرایط، با وزیران ارتباطات بیش از ۱۵ کشور از شرق آسیا تا غرب آمریکا در ارتباط بودم و برای پیگیری حقوق و مسائل مرتبط با کشور گفت‌وگوهایی انجام شد. در این گفت‌وگوها به روشنی شاهد بودیم که نگاه بسیاری از کشورها به ایران متفاوت شده است.

هاشمی این تغییر نگاه را نتیجه همراهی مردم و انسجام موجود در سطوح مختلف کشور دانست و تاکید کرد: این انسجام در بالاترین سطح و با محوریت رهبر معظم انقلاب شکل گرفت و باید از آن صیانت کنیم.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم گفت: گرانی وجود دارد و باید برای ارتقای معیشت و رفاه مردم تلاش کنیم، اما در کنار …



 ادعایی جدید از وزیر انرژی آمریکا!
۲ ساعت قبل / سایت روزنو

ادعایی جدید از وزیر انرژی آمریکا!

شبکه خبری «الجزیره» قطر صبح امروز (شنبه) در پایگاه اینترنتی خود نوشت که بنا بر ادعای «کریس رایت»، وزیر انرژی آمریکا، نیرو‌های ارتش این کشور سه‌شنبه هفته گذشت...



 طائب: ما درخواست آتش‌بس نکردیم؛ آنها به سمت آتش‌بس آمدند و مسیر مذاکره دنبال شد اما طرف مقابل حتی ۶۰ روز نتوانست به آن سند پایبند بماند
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

طائب: ما درخواست آتش‌بس نکردیم؛ آنها به سمت آتش‌بس آمدند و مسیر مذاکره دنبال شد اما طرف مقابل حتی ۶۰ روز نتوانست به آن سند پایبند بماند

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: ما درخواست آتش‌بس نکردیم؛ آنها به سمت آتش‌بس آمدند. سپس مسیر مذاکره دنبال شد و در این مذاکرات به سندی رسیدیم، اما طرف مقابل حتی ۶۰ روز نیز نتوانست به آن سند پایبند بماند و تعهدات خود را نقض کرد.

 ببینید| بازدید سرلشکر عبداللهی از یک سایت تولید زیرزمینی موشک - تسنیم
۱۸ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ببینید| بازدید سرلشکر عبداللهی از یک سایت تولید زیرزمینی موشک - تسنیم

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح از یکی از سایتهای تولید زیرزمینی موشک و تسلیحات دفاعی بازدید کرد.

 اخراج خبرنگاران به دلیل مخالفت با سانسور
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

اخراج خبرنگاران به دلیل مخالفت با سانسور

پنتاگون اعضای تحریریه یکی از نشریات خود را به دلیل مخالفت با سانسور اخراج کرد.

 خطیب‌زاده: جبهه ترور شکست خورد/ ایران برای پاسخگو کردن تروریست‌ها مصمم است
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

خطیب‌زاده: جبهه ترور شکست خورد/ ایران برای پاسخگو کردن تروریست‌ها مصمم است

سعید خطیب‌زاده، معاون وزیر خارجه در مراسم روز جهانی یادبود و گرامی‌داشت قربانیان تروریسم، با تاکید بر اینکه آنچه طی یک سال و چند ماه گذشته علیه ایران رخ داده، نمونه آشکاری از عملکرد «جبهه ترور» بوده است، اظهار کرد: تروریسم اقتصادی نیز همانند تروریسم خشونت‌آمیز، جنایت‌آمیز و دارای قربانیانی است که هیچ گناهی ندارند.

 توان دفاعی ایران، متجاوزان را ناکام گذاشت
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

توان دفاعی ایران، متجاوزان را ناکام گذاشت

فرمانده نیروی دریایی ارتش، با اشاره به تحولات جنگ رمضان و تقابل جبهه استکبار با ایران گفت: توانمندی‌های بومی دفاعی کشور با وجود بهره‌گیری دشمن از پیشرفته‌ترین تجهیزات و فناوری‌های نظامی، در حفظ موازنه قدرت، افزایش قدرت تهاجمی و ناکام گذاشتن اهداف متجاوزان نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کرد.

 توضیحات مرکز رسانه مجلس درباره تقطیع سخنان قالیباف در بغداد - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

توضیحات مرکز رسانه مجلس درباره تقطیع سخنان قالیباف در بغداد - تسنیم

مرکز رسانه مجلس اعلام کرد بخش‌هایی از سخنان قالیباف در نشست اقتصادی بغداد، به‌صورت گزینشی بازنشر شده است.