قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۱

روایت سی‌ان‌ان از عوامل عقب‌نشینی ترامپ

شبکه آمریکایی در تحلیلی، با اشاره به افزایش فشار بر نیروهای این کشور طی هفته‌های اخیر، نوشت این وضعیت پرسش‌هایی را درباره توانایی واشنگتن برای ادامه جنگ و وارد کردن ضربه‌ قاطع مطرح کرده است.
 روایت سی‌ان‌ان از عوامل عقب‌نشینی ترامپ

ایران آنلاین:

بعد از عقب‌نشینی ترامپ از تهدید دوباره‌اش به تشدید حملات نظامی علیه ایران، سی‌ان‌ان در تحلیلی به قلم برد لندون، خبرنگار ارشد امور نظامی این شبکه، گزارش داد تحلیلگران فشارهای اقتصادی ناشی از جنگ بر متحدان واشنگتن در منطقه را یکی از دلایل تمایل این کشورها به توقف جنگ آمریکا علیه ایران عنوان کرده‌اند.

به گزارش فارس، در ادامه این گزارش اذعان شده که ایران به‌رغم تحمل فشار اقتصادی و ضربه به توان نظامی‌اش در حملات چند ماهه، همچنان از توان ضربه‌زنی برخوردار است که حملات مرگبار این کشور به نیروهای آمریکایی در منطقه طی یک ماه گذشته آن را نشان داده است.

طبق این گزارش، در همین حال، ارتش آمریکا با پرسش‌های جدی درباره توانایی خود برای دفاع از نیروهایش روبه‌روست؛ زیرا ذخایر موشک‌های رهگیر سامانه‌های پاتریوت و تاد به‌طور فزاینده‌ای رو به کاهش است.بر اساس گزارشی که مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی (CSIS) هفته گذشته منتشر کرد، موجودی موشک‌های رهگیر پاتریوت، مهم‌ترین موشک دفاعی در زرادخانه آمریکا، تا ۲۷ ژوئیه از دو هزار و ۳۳۰ فروند پیش از آغاز جنگ به بین ۷۵۹ تا ۸۲۷ فروند کاهش یافته؛ یعنی به حدود یک‌سوم سطح پیش از جنگ رسیده است.

بر اساس گزارش این مرکز، شمار موشک‌های رهگیر سامانه تاد که برای رهگیری موشک‌های بالستیک پیش از نزدیک شدن آنها به هدف طراحی شده‌ هم از ۴۵۲ فروند پیش از آغاز جنگ به ۲۷۸ فروند یا کمتر کاهش یافته است.به گزارش سی‌ان‌ان، مصرف این مهمات با خسارت‌های دیگر برای ارتش آمریکا همزمان بوده، از جمله از دست دادن جنگنده‌ها، هواپیماهای هشدار زودهنگام و شناسایی، بالگردها و پهپادها.

در دریا هم شناورهای نیروی دریایی آمریکا با مأموریت‌های طولانی‌مدت مواجه شده‌اند؛ موضوعی که می‌تواند برنامه‌های ضروری تعمیر و نگهداری آنها را به تعویق بیندازد.بر اساس این تحلیل، فشار بر نیروهای آمریکا طی هفته‌های اخیر بیش از پیش افزایش یافته و این مسئله پرسش‌هایی را درباره توانایی واشنگتن برای وارد کردن ضربه‌ای قاطع در این جنگ برانگیخته است.‌

معاون …




 اگر حزب‌الله به ما شلیک کند، ما به ایران حمله می‌کنیم!

اگر حزب‌الله به ما شلیک کند، ما به ایران حمله می‌کنیم!

نفتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی، در اظهاراتی تهدیدآمیز مدعی شد هرگونه حمله حزب‌الله باید به‌عنوان حمله مستقیم ایران تلقی شود و تل‌آویو در پاسخ، ایران را هدف قرار دهد.

 مصر: با ایران درباره کاهش تنش‌ها در منطقه در ارتباط هستیم

مصر: با ایران درباره کاهش تنش‌ها در منطقه در ارتباط هستیم

وزیر امور خارجه مصر از تماس‌های قاهره و تهران در مورد لزوم کاهش تنش‌ها در منطقه خبر داد.

 ثروتمندان در آمریکا موفق‌ترند یا اروپا؟

ثروتمندان در آمریکا موفق‌ترند یا اروپا؟

دنیای اقتصاد؛ اگر قرار باشد بین آمریکا و اروپا یکی برای ثروتمند شدن انتخاب شود، آمریکا دست بالاتر را دارد؛ اما اگر معیار، امنیت اقتصادی و کاهش نابرابری باشد، اروپا گزینه متفاوتی است.

 پاکستان کاردار آمریکا را احضار کرد

پاکستان کاردار آمریکا را احضار کرد

پاکستان روز چهارشنبه در پی اظهارات «سرجیو گور» سفیر آمریکا در هند در جریان سفر او به جامو و کشمیر، کاردار آمریکا در اسلام‌آباد را احضار کرد.

 فرانسه از اخراج ۲ دیپلمات ایرانی خبر داد

فرانسه از اخراج ۲ دیپلمات ایرانی خبر داد

وزیر خارجه فرانسه از اخراج ۲ دیپلمات ایرانی در روزهای آینده خبر داد؛ این اقدام پس از آن اعلام شد که ایران نیز ۲ کارمند سفارت فرانسه در تهران را «عنصر نامطلوب» اعلام و ورود آنها به کشور را ممنوع کرد.

 پوپولیست‌هایی که در «نمایش» استادند

پوپولیست‌هایی که در «نمایش» استادند

ترامپ صبر لازم برای کار طولانی، دقیق و طاقت‌فرسایی را که دیپلماسی نیاز دارد، ندارد. او هیجان لحظه‌ای یک پست در شبکه‌های اجتماعی یا یک تیتر خبری را می‌خواهد. به زبان ساده، او در سیاست‌ورزی به شکلی که امروز انجام می‌شود، استاد است، اما در حکومت‌داری ناتوان است.

 اردوغان: مذاکره، تنها راه‌حل اختلاف میان ایران و آمریکا است

اردوغان: مذاکره، تنها راه‌حل اختلاف میان ایران و آمریکا است

دفتر رئیس‌جمهور ترکیه ضمن اعلام حمایت از هرگونه تلاش دیپلماتیک با هدف دستیابی به صلح در منطقه غرب آسیا، استدلال کرد که مذاکرات تنها راه‌حل اختلاف ایران و ایالات متحده است.

 حماس: ادعای هدف قرار دادن فرماندهان مقاومت دروغ است - تسنیم

حماس: ادعای هدف قرار دادن فرماندهان مقاومت دروغ است - تسنیم

حماس ادعای ارتش اسرائیل در هدف قرار دادن فرماندهان مقاومت را بی‌اساس و پوششی برای جنایت علیه پلیس دانست.