قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۵ ساعت قبل

عراقچی: تا آخرین نفس و قطره خون‌مان پای منافع ملی می‌ایستیم

وزیر امور خارجه در مراسم تجلیل از خبرنگاران حوزه سیاست خارجی با اشاره به جایگاه وزارت امور خارجه به‌عنوان یک نهاد حاکمیتی که پیگیر تحقق منافع عالی و مجری سیاست خارجی نظام و مصوبات شورای عالی امنیت ملی است، گفت: اصل برای وزارت خارجه تحقق منافع ملی مبتنی بر دستورالعمل‌های عالی نظام است و ما تا آخرین نفس و قطره خون‌مان پای منافع ملی می‌ایستیم.
 عراقچی: تا آخرین نفس و قطره خون‌مان پای منافع ملی می‌ایستیم

ایران آنلاین:

  مراسم تجلیل از تلاش‌های خبرنگاران حوزه سیاست خارجی سه‌شنبه شب ۲۷ مردادماه با حضور سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه، اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه، سیدعباس موسوی، سرپرست معاونت سیاسی دفتر رئیس‌جمهور، سید محمدمهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور، الیاس حضرتی، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، محمدرضا نوروزپور معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از سخنگویان پیشین وزارت امور خارجه برگزار شد.

به گزارش فارس،  وزیر امور خارجه در این مراسم یاد و خاطره همه شهدای جنگ‌های تحمیلی و در رأس آنها سیدالشهدای انقلاب اسلامی، رهبر شهید ایران، فرماندهان، مقامات و مسئولان و مردمی که در جریان تجاوز نظامی سبعانه آمریکایی ـ صهیونیستی به شهادت رسیدند، از معلمان و دانش آموزان شهید مدرسه شجره طیبه میناب تا پرسنل مظلوم ناو دنا و خبرنگاران شجاع، به ویژه دیپلمات‌های شهید ایران، شهید سید کمال خرازی و شهید حسین امیرعبداللهیان را گرامی داشت.

وزیر امور خارجه با اشاره به جایگاه وزارت امور خارجه به‌عنوان یک نهاد حاکمیتی که پیگیر تحقق منافع عالی و مجری سیاست خارجی نظام و مصوبات شورای عالی امنیت ملی است، تأکید کرد: اصل برای وزارت امور خارجه تحقق منافع ملی مبتنی بر دستورالعمل‌های عالی نظام است و ما تا آخرین نفس و قطره خون‌مان پای منافع ملی می‌ایستیم.

عراقچی همچنین با تأکید بر این نکته که وزارت امور خارجه نهادی تخصصی است که بر اساس اصول تخصصی و حرفه‌ای خود فعالیت می‌کند و اسیر احساسات نمی‌شود، افزود: در عین حال، وزارت امور خارجه یک نهاد انقلابی و متعهد به آرمان‌های انقلاب اسلامی، رهنمودهای امام خمینی (ره) و رهبر شهید (رضوان‌الله) و اصول قانون اساسی است.

وزیر امور خارجه همچنین با بیان خاطره‌ای تأکید کرد که ما خود را «دیپلمات انقلابی» می‌دانیم و معتقد به مبانی انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران و عاشق کشور و میهن عزیزمان ایران هستیم. مدیران، کارشناسان و دیپلمات‌های وزارت امور خارجه که بخش قابل توجهی از آنها از خانواده شهدا، ایثارگران، جانبازان …



 عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است
۱۷ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است

جهان صنعت نیوز ، بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان ضمن اشاره به اهمیت تنگه هرمز خاطرنشان کرد: امنیت دریانوردی در تنگه هرمز پیوند مستقیمی با آرامش خلیج فارس دارد و هرگونه اختلال در آن، ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

وی تاکید کرد:ما با هرگونه تشدید بیشتر تنش‌ یا درگیری در منطقه مخالفیم. باید ریشه‌ها و عوامل اساسیِ بی‌ثباتی در منطقه مورد بازنگری و بررسی قرار گیرند.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، وزیر خارجه عمان در ادامه افزود: موضع ما در پایبندیمان به امنیت دریایی و قوانین بین‌المللی و جلوگیری از تشدید تنش و درگیری بیشتر، همچنان ثابت است.

منبع: ایسنا سیاسی برچسب هاتنگه هرمز وزیر خارجه عمان
شناسه : 606700
لینک کوتاه : لینک کپی شد



 وزیر خارجه سوریه عازم پاکستان شد | اولین دیدار دیپلماتیک پس از ۱۹ سال قطع ارتباط
۱ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

وزیر خارجه سوریه عازم پاکستان شد | اولین دیدار دیپلماتیک پس از ۱۹ سال قطع ارتباط

به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس بیانیه وزارت خارجه پاکستان، دو طرف در این دیدار مجددا بر روابط برادرانه و ریشه‌دار میان پاکستان و سوریه تأکید کردند.

به نقل از آناتولی، دو طرف راه‌های توسعه و گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مورد علاقه مشترک را مورد بررسی قرار دادند.

وزیران خارجه پاکستان و سوریه همچنین درباره تحولات منطقه‌ای به‌صورت عمیق و مفصل گفت‌وگو کردند.

وزیران خارجه دو کشور بر "پیوندهای برادری دیرینه و ریشه‌دار" میان دو کشور تاکید کردند.

شیبانی نخستین وزیر امور خارجه سوریه است که پس از ۱۹ سال به پاکستان سفر می‌کند. قرار است وزیر امور خارجه سوریه در جریان این سفر با مقام‌های پاکستانی دیدار کرده و روابط دو کشور و راه‌های گسترش همکاری‌های دوجانبه را بررسی کند.

در ادامه حتما بخوانید وزیر خارجه پاکستان بر اهمیت مذاکره برای تحقق صلح دائم تاکید کرد



 عمان: عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت کل منطقه نیست/ خواهان تشدید تنش نیستیم
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت کل منطقه نیست/ خواهان تشدید تنش نیستیم

به گزارش تجارت نیوز، «بدر البوسعیدی» وزیر خارجه عمان با بیان این مطلب افزود: موضع ما در تعهدمان به امنیت دریایی و قوانین بین‌المللی و جلوگیری از تشدید تنش و درگیری بیشتر، همچنان ثابت و پابرجاست است.

به گزارش شبکه الجزیره، جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان پیش از ۱۷ تیرماه (روز نقض تفاهم اسلام‌آباد از سوی آمریکا) و هم پس از آن، گفت‌وگوهای تفصیلی را به عنوان دو دولت ساحلی تنگه هرمز آغاز کردند تا به سازکاری برای سامان‌دادن به بحران ایجاد شده توسط آمریکا دست یابند.

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۱۷ مرداد با بیان اینکه مذاکرات با عمان در خصوص سازکار حقوقی و مدیریت تنگه هرمز در خصوص تعیین مسیر تردد تنگه هرمز در حال انجام است و خیلی به توافق نزدیک هستیم، توضیح داد: در گذشته TSS یا مسیری وجود داشت که دیگر از نظر جمهوری اسلامی این مسیر برای تردد کشتی‌ها قابل قبول نیست و لازم است یک TSS جدیدی در نظر گرفته شود که البته دارای پیچیدگی‌های گسترده فنی و حقوقی است.

«اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه هم با اشاره به اینکه در مورد نقشه تردد تفاهم حاصل شده است، درباره روند گفت‌وگوها با عمان توضیح داد: «در مورد بیانیه مشترک همچنان برخی نکات فنی وجود دارد که در مورد آن بحث می‌شود، ولی مذاکرات به شکل خیلی روان و سازنده دارد انجام می‌شود. در مورد نقشه مسیر تردد تفاهم شده اما قرار این بوده است که تفاهم را در قالب یک بسته نهایی کنیم؛ یعنی نقشه به همراه بیانیه مشترک.»

بر مبنای این اظهارات مسئولان دیپلماسی ایران، این نقشه راه در حال نهایی شدن است اما بر همین مبنا و به گفته بقائی به سه دلیل روند در حال طولانی‌شدن است: «پیچیدگی موضوع، تعدد بازیگران اثرگذار و در نهایتا تلاش طرف‌های بدسگال که نشان دادند هیچ‌وقت به صلح و امنیت منطقه بها نمی‌دهند و اساساً دوست دارند که منطقه ما همیشه در حالت کشمکش و آشوب باشد.»

فرآیند سازنده میان ایران و عمان در صورت رسیدن به تفاهم می‌تواند مسیر تازه‌ای برای پایان دادن به بحران تلقی شود اما این فرض در صورتی درست خواهد بود که فرایند سازنده دیگری هم در ذهن و درک تصمیم‌گیران آمریکا آغاز شود.

از این روست که درست در روزهایی که مذاکرات ایران و عمان درباره سازوکار مدیریت …



 وزیر خارجه عمان: عبور امن از تنگه هرمز از امنیت منطقه جدایی‌ناپذیر است
۱ ساعت قبل / سایت انتخاب

وزیر خارجه عمان: عبور امن از تنگه هرمز از امنیت منطقه جدایی‌ناپذیر است

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

تسنیم: وزیر خارجه عمان اظهار کرد: عبور امن از تنگه هرمز به امنیت منطقه گره خورده است.

بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان امروز پنجشنبه در اظهاراتی گفت: عبور امن از تنگه هرمز از ثبات و امنیت منطقه جدایی‌ناپذیر است.



 عراقچی: اصرار بر سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا، شکست‌های بیشتری به بار می‌آورد
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

عراقچی: اصرار بر سیاست‌های شکست‌خورده آمریکا، شکست‌های بیشتری به بار می‌آورد

نورنیوز-گروه سیاسی: سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان، در واکنش به تهدیدات مطرح‌شده درباره آغاز «عملیات اقتصادی» علیه ایران، این تهدیدها را تلاشی برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران‌های اقتصادی داخلی این کشور دانست.

عراقچی در مطلبی با اشاره به تهدید به «شروع عملیات اقتصادی» علیه ایران، اظهار کرد: این تهدید در واقع برای انحراف افکار عمومی آمریکا از بحران‌های مالی داخلی است؛ یعنی بدهی‌های بی‌سابقه و افزایش سرسام‌آور بهره‌های بانکی در آمریکا.

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد و دشمنی ایرانیان را در پی خواهد داشت.

وی همچنین با انتقاد از سیاست‌های اقتصادی آمریکا علیه کشورهای مختلف، تصریح کرد: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 دورنمای هرمز - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

دورنمای هرمز - دیپلماسی ایرانی

انسداد تنگه هرمز این روزها به یکی از چالش‌برانگیزترین مسائل بازار نفت جهان تبدیل شده است؛ این چالش آن‌قدر بزرگ بوده که محور اصلی مذاکرات...
 پشت پرده سفر قاآنی و قالیباف به عراق چه بود؟
سایت تابناک

پشت پرده سفر قاآنی و قالیباف به عراق چه بود؟

ایران از فشار هرمز بر اقتصاد عراق می‌کاهد و در مقابل، بغداد با نظمی همراه می‌شود که حشدالشعبی را به‌عنوان بخشی از قدرت ملی عراق حفظ می‌کند.
 واکنش وزیر خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید علیه ایران:
سایت ایران آنلاین

واکنش وزیر خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید علیه ایران:

وزیر امور خارجه نوشت: اصرار بر ادامه سیاست‌های شکست‌خورده، تنها شکست‌های بیشتری به بار خواهد آورد.
 عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو
سایت سلام نو

عراقچی: تروریسم اقتصادی آمریکا، اقتصاد جهانی و حاکمیت ملی کشورها در سراسر جهان را تهدید می‌کند - سلام نو

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.
 سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی
سایت تابناک

سخنان تکان‌دهنده سخنگوی سپاه از تغییر قواعد بازی

سخنگوی سپاه با اشاره به توان موشکی ایران، گفت: اگر جنگی آغاز شود، تسلیحات ما در تمامی ابعاد با گذشته کاملاً متفاوت خواهد بود.
 جزئیات جدید از طرح جنجالی مجلس برای مقابله با نفوذ / معافیت های گسترده ای برای امورات عادی مردم در این طرح دیده شده است
سایت اعتماد آنلاین

جزئیات جدید از طرح جنجالی مجلس برای مقابله با نفوذ / معافیت های گسترده ای برای امورات عادی مردم در این طرح دیده شده است

یکی از طراحان طرح مقابله با نفوذ بیگانگان مدعی شد: بر اساس طرح مقابله با نفوذ بیگانگان تعامل با جهان، نه‌تنها محدود نمی‌شود، بلکه در بستری امن‌تر و شفاف‌تر تقویت خواهد شد.
 حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد
سایت مشرق

حکم اعدام تبعه خارجی دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان اجرا شد

قائم حسینی، تبعه خارجی و از عناصر دخیل در جنایت میدان علیخانی اصفهان، پس از طی روال قانونی به دار مجازات آویخته شد.
 عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است
سایت جهان صنعت نیوز

عمان: عبور امن از تنگه هرمز، بخشی جدایی‌ناپذیر از ثبات و امنیت منطقه است

وزیر امور خارجه عمان امروز (پنجشنبه) تأکید کرد که عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت و شکوفائی کل منطقه نیست.