شهردار شهریار از تداوم اجرای نهضت آسفالت معابر اصلی و فرعی شهر خبر داد و گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون با اختصاص ۳۰۰ میلیارد تومان ، عملیات آسفالت، روکش و لکهگیری معابر در نقاط مختلف شهر در حال اجراست و این روند با هدف ارتقای ایمنی،کیفیت معابر و تسهیل تردد شهروندان ادامه دارد.

ایران آنلاین:
ایران آنلاین/ شهردار شهریار در راهپیمایی شبانه و در پاسخ به سوال خبرنگار ایران با اشاره به استمرار خدمات مدیریت شهری گفت :با وجود شرایط خاص کشور، مدیریت شهری با برنامهریزی منسجم، استفاده از ظرفیتهای موجود و همراهی شهروندان، ارائه خدمات شبانهروزی را بدون وقفه دنبال میکند و تلاش دارد پاسخگوی نیازهای عمرانی و خدماتی شهر باشد.
ملکی همچنین از پیشبینی ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار دیگر برای بهسازی معابر محلات هدف بازآفرینی شهری و بافتهای فرسوده خبر داد و گفت: این اعتبار در مرحله اخذ مجوز قرار دارد و پس از نهایی شدن، عملیات آسفالت در محلات کهنز، عباسآباد و امیریه آغاز خواهد شد.
شهردارشهریار با اشاره به مهمترین محورهای …













