قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

خودکشی، قتل و تصادف فرجام تلخ سه همکلاسی قدیمی

سه همکلاسی قدیمی که برای پولدار شدن دست به سرقت می زدند ، بعد از آزادی از زندان فرجام تلخی برایشان رقم خورد.
 خودکشی، قتل و تصادف فرجام تلخ سه همکلاسی قدیمی

ایران آنلاین:

  مرضیه همایونی/  به گزارش «ایران»، شنبه 24 مرداد مرد جوانی به اداره آگاهی پایتخت رفت و گفت: «من مرتکب قتل شده‌ام می‌خواهم خودم را معرفی کنم.»

وقتی وی مقابل افسر نگهبان نشست گفت: «چند روز قبل پسر جوانی را که رقیب عشقی‌ام بود با دو ضربه چاقو کشتم و فرار کردم اما عذاب وجدان گرفتم و آمدم تا خودم را تسلیم کنم.»

با اعلام ماجرا به بازپرس محمد جواد شفیعی وی بازداشت شد و تحقیقات تکمیلی برای بازسازی صحنه جنایت و بررسی صحت روانی متهم به دستور بازپرس شعبه پنجم دادسرای جنایی ادامه دارد.

  گفت‌و‌گو با متهم

پسر جوان درباره سرنوشت عجیبی که برایش رقم خورده گفت: «من و دو نفر از دوستانم که با هم در یک محله زندگی می‌کردیم و همکلاسی بودیم برای پولدار شدن و تحقق بخشیدن به آرزوهایمان تصمیم گرفتیم دزدی کنیم؛ تصمیمی اشتباه که آینده هر سه نفرمان را نابود کرد. چند سال قبل با دو نفر از دوستانم موبایل قاپی می‌کردیم. بعد از چند بار سرقت بدشانسی آورده و هنگام فرار به خاطر اینکه آسفالت خیابان لیز بود تعادلمان را از دست داده و زمین خوردیم و سر بزنگاه دستگیر شدیم. هر سه به زندان افتادیم و به 16 سال حبس محکوم شدیم. من رد مال دادم و رضایت شاکی‌ها را گرفتم و به خاطر مشکلات روحی و روانی که داشتم، بعد از مدتی حبس از زندان آزاد شدم. یکی از همدستانم هم بعد از آزادی به خاطر مشکلات خانوادگی دست به خودکشی زد. سومین عضو باند هم حین سرقت با خودرویی تصادف کرد و جانش را از دست داد.»

ماجرای قتل چیست؟

چند سال قبل، از همسرم جدا شدم و حال خوبی نداشتم. پدر و مادر همسرم خارج از کشور بودند و او برای زندگی در آنجا از من طلاق …





 زمان واریز معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تغییر کرد + زمان واریز
۴۱ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

زمان واریز معوقات حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی تغییر کرد + زمان واریز

اقتصادایرانی: به گفته احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، زمان واریز معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی به ۱۵ شهریورماه ۱۴۰۵ موکول شده است.

 هشدار سخنگوی وزارت خارجه؛ تحریم‌های آمریکا تلاش برای ...
۴۱ دقیقه قبل / سایت اکوایران

هشدار سخنگوی وزارت خارجه؛ تحریم‌های آمریکا تلاش برای ...

سخنگوی وزارت امور خارجه: تحریم‌های جدید آمریکا بسیار فراتر از یک «جنگ اقتصادی» علیه ایران است.

 گزارش بلومبرگ از مصائب عربستان برای صادرات نفت از طریق دریای سرخ
۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

گزارش بلومبرگ از مصائب عربستان برای صادرات نفت از طریق دریای سرخ

ریاض با ایجاد یک کریدور نفتی متغیر میان ینبع و العین السخنة در مصر و سپس انتقال نفت از طریق خط لوله به مدیترانه، موفق شده صادرات روزانه خود را از مسیر شمالی دریای سرخ به ۱.۱ میلیون بشکه برساند و محاصره ارتش یمن را دور بزند؛ تاکتیکی که پیشتر امارات در تنگه هرمز به کار گرفته بود.

 [سیدمسعود رضوی] جنگ، رنج و سربلندی
۲۰ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[سیدمسعود رضوی] جنگ، رنج و سربلندی

جنگ ابعاد متعدد دارد و دیرینه‌ترین تصویر آن رویارویی نظامی است. صدای بمب و آتشبار و کشتن مردم در آوار و سنگر و پادگان یک خبر عادی در اخبار رسانه‌هاست. اما فقط مراکز نظامی نیست، در کارخانه و اداره و بنادر و دانشگاهها و حتی بیمارستان و مدرسه...

 روزنامه اطلاعات: هشدارهای اقتصادی پزشکیان و قالیباف را جدی بگیریم | مصلحت را قربانی فریب تندروها و فرصت‌طلبان نکنیم | معیشت فقط غذا خوردن نیست
۲۴ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

روزنامه اطلاعات: هشدارهای اقتصادی پزشکیان و قالیباف را جدی بگیریم | مصلحت را قربانی فریب تندروها و فرصت‌طلبان نکنیم | معیشت فقط غذا خوردن نیست

اقتصادنیوز: روزنامه اطلاعات نوشت: شرایط سخت دو سال گذشته، پس از هفت اکتبر، هیچ گاه همچون امروز حساس نبوده است. دولت به شکل اعجاب انگیزی تا امروز مشکلات جامعه و اقتصاد را در جنگ و بحران مدیریت کرده و اقتصاد کشور را نجات داده است.

 نیویورک تایمز: انصار الله را هرگز دست‌کم نگیرید/ مهار تنش در منطقه نیازمند تعامل با حوثی‌ها به عنوان یک طرفِ تاثیرگذار در معادله یمن و منطقه است
۴۷ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

نیویورک تایمز: انصار الله را هرگز دست‌کم نگیرید/ مهار تنش در منطقه نیازمند تعامل با حوثی‌ها به عنوان یک طرفِ تاثیرگذار در معادله یمن و منطقه است

روزنامه نیویورک تایمز آمریکا در مقاله‌ای با اشاره به قدرت انصارالله یمن در مسدود کردن تنگه باب المندب نوشت که توانمندی‌های انصارالله، آن را به بازیگری منطقه‌ای و بین المللی تبدیل کرده است.