قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۱۷

اختلاف ۲۰ ساله بر سر زمین کشاورزی در سروآباد منجر به قتل یک نفر شد

رئیس پلیس آگاهی کردستان با اشاره به کشف پرونده قتل جوان ۳۵ ساله سروآبادی و دستگیری ۲ قاتل این پرونده در جریان درگیری بر سر اراضی کشاورزی، گفت: ۲ نفر هم در جریان این درگیری مجروح شده‌اند.
 اختلاف ۲۰ ساله بر سر زمین کشاورزی در سروآباد منجر به قتل یک نفر شد

ایران آنلاین:

سرهنگ شهرام عبدی روز شنبه اظهار کرد: طبق اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر نزاع دسته جمعی در یکی از روستاهای همجوار شهر سروآباد، بلافاصله ماموران کلانتری ۱۱ این شهرستان به محل اعزام شدند.

به گزارش ایرنا، وی افزود: با حضور ماموران در محل مشخص شد علت درگیری، اختلافات ۲۰ ساله ۲ روستا بر سر اراضی کشاورزی است که به همین دلیل ۲ نفر از روستاییان با سه نفر از جوانان روستای همجوار درگیر شده اند.

رئیس پلیس آگاهی استان کردستان ادامه داد: این درگیری سه مجروح داشت که بلافاصله به مراکز درمانی منتقل شدند اما علیرغم تلاش های کادر درمان، یک از مجروحین به علت شدت جراحات وارده جان خود را از دست داد.

سرهنگ عبدی با اشاره به اینکه بلافاصله اقدامات انتظامی برای دستگیری قاتلان در دستور کار قرار گرفته و متهمان در کمترین زمان ممکن توسط ماموران دستگیر شدند، اضافه کرد: متهمان در تحقیقات پلیسی به بزه انتسابی اعتراف کرده و پس از تشکیل پرونده در اختیار مراجع قضایی قرار گرفتند.
انتهای پیام/



1
 در نقد درگیری مجالس عزاداری |  انصاف نیوز
۲ ساعت قبل / سایت انصاف نیوز

در نقد درگیری مجالس عزاداری | انصاف نیوز

علی برقراری در یادداشت ارسالی به انصاف نیوز با عنوان «در نقد درگیری مجالس عزاداری» نوشت:

متأسفانه در سال‌های اخیر، افراط و زیاده‌روی در برخی مجالس عزاداری، نبود نظارت و کنترل کافی بر رفتار و سخنان بعضی مداحان و گسترش عناوین و مناسبت‌های مختلف عزاداری، گاه موجب شده است اصل اقامه عزای اهل‌بیت(ع) و نیت خالصانه شیعیان دلباخته آن بزرگواران به حاشیه رانده شود.

چنین رفتارهایی نه‌تنها می‌تواند زمینه بدبینی و فاصله گرفتن بخشی از مردم از مجالس مذهبی را فراهم کند، بلکه در مواردی به حوادث تلخ و تأسف‌باری نیز منجر می‌شود که شأن عزاداری و جایگاه مکتب اهل‌بیت(ع) را خدشه‌دار می‌کند. نمونه تأسف‌بار آن، درگیری شدید میان دو هیئت از تبریز و یزد در جوار حرم مطهر و نورانی امام رضا(ع) بود؛ حادثه‌ای که بی‌تردید با روح زیارت، عزاداری و محبت به اهل‌بیت(ع) سازگار نیست.

نمونه دیگری نیز در جریان پیاده‌روی اربعین حسینی در عراق رخ داد که طی آن، جمعی از ایرانیان با طرفداران آیت‌الله سید صادق شیرازی درگیر شدند. انتشار سریع تصاویر و کلیپ‌های این درگیری در شبکه‌های خبری و فضای مجازی، متأسفانه تصویری نامطلوب از عزاداری و رفتار برخی شیعیان در برابر افکار عمومی به نمایش گذاشت.

بی‌تردید، عزاداری برای سیدالشهدا(ع) سرمایه‌ای عظیم و از ارکان مهم فرهنگ شیعه است؛ اما حفظ حرمت این سرمایه ارزشمند، نیازمند اخلاص، عقلانیت، رعایت اخلاق، پرهیز از افراط و تفریط و توجه جدی به وحدت و مصالح عمومی جامعه اسلامی است. مجالس اهل‌بیت(ع) باید بیش از هر چیز مظهر محبت، معنویت، اخلاق، بصیرت و وحدت باشند، نه محلی برای درگیری، توهین و ایجاد اختلاف میان شیعیان.

محبت به اهل‌بیت(ع) زمانی می‌تواند به‌درستی در جامعه اثرگذار باشد که با رفتار شایسته، اخلاق نیکو و احترام به دیگران همراه شود؛ چراکه حفظ حرمت مکتب اهل‌بیت(ع)، خود بخشی از پاسداشت عزای آن بزرگواران است.

انتهای پیام