قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

فیلم / آتش به جان قایق گردشگران در سواحل ترکیه افتاد

یک قایق گردشگری حامل ۱۱۵ مسافر و خدمه در سواحل فتحیه در استان موغلا ترکیه دچار آتش‌سوزی شد و با گسترش شعله‌ها، مسافران برای فرار از آتش با جلیقه نجات به داخل دریا پریدند.
 فیلم / آتش به جان قایق گردشگران در سواحل ترکیه افتاد

ایران آنلاین:   نیروهای گارد ساحلی ترکیه و قایق‌های نزدیک برای نجات افراد وارد عمل شدند و تمامی ۱۱۵ سرنشین به سلامت از آب خارج شدند.

تاکنون گزارشی از تلفات جانی منتشر نشده و علت آتش‌سوزی نیز هنوز مشخص نیست.

انتهای پیام/



۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اسرائیل فعال شدن ماده 5 ناتو درصورت حمله به ارتش ترکیه را بررسی می‌کند - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسرائیل هیوم گزارش داد که محافل نظامی این رژیم اسرائیل درباره چگونگی فعال شدن ماده پنجم پیمان ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌کنند و استدلال می‌کنند که حملات اسرائیل به نیروهای ترکیه‌ای مستقر در خارج از این کشور، لزوماً منجر به دخالت ناتو نخواهد شد.

طبق نوشته اسرائیل هیوم، ماده پنجم از خاک ترکیه محافظت می‌کند، اما به طور خودکار شامل نیروهای ترکیه‌ای مستقر در سوریه یا شمال قبرس نمی‌شود.

این تحلیل دو روز پس از حمله هوایی اسرائیل به بخش‌هایی از یک پایگاه هوایی متروکه در شمال سوریه و نزدیک مرز ترکیه  (ابوالظهور) منتشر شده است؛ پایگاهی که تل‌آویو بر این باور بود نیروهای ترکیه قصد دارند در آن مستقر شوند. پیام حملات اسرائیل در فرودگاه ابوالظهور برای ترکیه: سوریه را ترک کنید! ترکیه:هیچ هیئتی در جریان حمله اسرائیل به پایگاه هوایی سوریه حضور نداشت

«اسرائیل هیوم» در این گزارش نوشته است که در صورت نبود نیروهای ترکیه، حمله اسرائیل صرفاً زیرساخت‌های نظامی را هدف قرار می‌دهد، اما استقرار نیروهای ترکیه می‌تواند معادلات را تغییر دهد و خطر کشته شدن نظامیان ترکیه، واکنش متقابل آنکارا، ورود آمریکا به بحران و رویارویی مستقیم با یکی از اعضای ناتو را به دنبال داشته باشد.

این روزنامه تأکید کرده است که چنین پیامدهایی می‌تواند محاسبات اسرائیل را پیچیده‌تر کند، هرچند از دید نویسنده، این مسئله لزوماً به معنای سلب اختیار اسرائیل برای تصمیم‌گیری درباره اقدام نظامی نیست.

در بخش دیگری از این تحلیل آمده است که اسرائیل علاوه بر بررسی نحوه اجرای ماده پنجم پیمان ناتو، دامنه جغرافیایی تعهدات این پیمان را نیز مورد توجه قرار داده است. بر اساس این تحلیل، ماده پنجم ناتو از اعضای این ائتلاف در قلمرو رسمی کشورهای عضو حمایت می‌کند، اما حضور نیروهای نظامی ترکیه در خارج از مرزهای این کشور، از جمله سوریه یا قبرس شمالی، الزاماً به معنای برخورداری آنها از همان سطح حمایت ناتو نیست.

این روزنامه همچنین روابط امنیتی نزدیک میان آنکارا و دمشق را از منظر اسرائیل یک تهدید ارزیابی کرده و نوشته است که گسترش همکاری‌های نظامی ترکیه در سوریه می‌تواند نگرانی‌های امنیتی تل‌آویو را افزایش دهد.

انتهای پیام

     


۴ ساعت قبل / سایت اسپوتنیک

کمک هوایی روسیه به صربستان در مهار آتشسوزیهای جنگلی

کمک هوایی روسیه به صربستان در مهار آتش‌سوزی‌های جنگلی

با وجود فشارهای غرب، روابط مسکو و بلگراد همچنان مستحکم است و وزارت شرایط اضطراری روسیه اعلام کرده که این کشور به حمایت از "مردم برادر صرب" در مبارزه با آتش‌سوزی‌های جنگلی ادامه می‌دهد. در تصاویر منتشرشده، یک فروند هواپیمای ایل-76 روسی که به تازگی وارد این کشور بالکان شده است، اولین ریزش آب خود را به میزان 42 تن بر روی منطقه یک ذخیره‌گاه طبیعی که کانون آتش‌سوزی است، انجام داده است. همچنین دو بالگرد کا-32 که قبلاً از روسیه خریداری شده‌اند، در عملیات اطفای حریق مشارکت دارند و الکساندر ووچیچ، رئیس‌جمهور صربستان، بارها بر تمایل بلگراد برای خرید مدل‌های بیشتر از این بالگردها تأکید کرده است.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web


۴ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

اسرائیل هیوم: در اسرائیل درباره فعال شدن ماده ۵ ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌شود

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ اسرائیل هیوم در یادداشتی نوشت: محافل نظامی اسرائیل درباره چگونگی فعال شدن ماده پنجم پیمان ناتو در صورت حمله به مواضع ترکیه بحث می‌کنند و استدلال می‌کنند که حملات اسرائیل به نیروهای ترکیه‌ای مستقر در خارج از این کشور، لزوماً منجر به دخالت ناتو نخواهد شد.

ماده پنجم از خاک ترکیه محافظت می‌کند، اما به طور خودکار شامل نیروهای ترکیه‌ای مستقر در سوریه یا شمال قبرس نمی‌شود.




 انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتقاد کرملین از مشارکت مستقیم انگلیس در جنگ اوکراین

سخنگوی کرملین از آنچه افزایش سطح مشارکت انگلیس در جنگ اوکراین خواند، ‌ انتقاد کرد و گفت: موضع لندن در حالی است که برخی کشورهای اروپایی از حمایت از کی‌یف خسته شده‌اند.

 بعید است فشار اقتصادی، ایران را وادار به پذیرش شرایط آمریکا کند
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بعید است فشار اقتصادی، ایران را وادار به پذیرش شرایط آمریکا کند

رئیس سابق میز ایران در اطلاعات نظامی اسرائیل درباره تشدید فشار اقتصادی از سوی آمریکا علیه ایران گفت: مشکل این است که فرض شود درد و فشار اقتصادی الزاماً پیش از آنکه ایران را به تشدید تنش سوق دهد، موجب تسلیم تهران خواهد شد.

 کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد
۱۲ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

کره شمالی ۱۰ موشک بالستیک شلیک کرد

دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی پرتاب بیش از ۱۰ موشک بالستیک کوتاه‌برد کره شمالی در روز پنجشنبه را محکوم کرد و به ارتش خود دستور داد تا در طول رزمایش‌های مشترک جاری با ایالات متحده، آمادگی کامل خود را حفظ کند.

 وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

وقتی غول‌های چینی از تنگه هرمز می‌گریزند!

دو غول کشتیرانی دولتی چین در بحبوحه تداوم تنش‌های منطقه‌ای، عبور نفتکش‌های خود از تنگه هرمز و باب‌المندب را متوقف کرده‌اند؛ تصمیمی که حالا انتقال کشتی‌به‌کشت...

 عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: تصاویر ماهواره‌ای از ناو جدید آمریکا در خاورمیانه

تصاویر ماهواره‌ای Sentinel-۲ از دیروز، یک ناو هواپیمابر آمریکایی کلاس نیمیتز را نشان می‌دهد که در خلیج عمان در حال حرکت است.

 هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

هشدار چین به ژاپن: در موضوع هسته‌ای با آتش بازی نکنید

سفیر چین در روسیه با هشدار درباره پیامدهای حرکت احتمالی ژاپن به سمت ساخت تسلیحات هسته‌ای گفت چنین اقدامی توازن راهبردی در شمال شرق آسیا را به‌طور کامل برهم خواهد زد و ممکن است هر لحظه یک رقابت تسلیحات هسته‌ای را در منطقه به راه بیندازد.