قیمت طلا امروز




 سایت بورس 24 / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

اردوغان: درهای توافق مکه به روی کشورهای منطقه باز است/ این توافق علیه هیچ کشوری نیست

رئیس‌جمهور ترکیه درباره «توافق مکه برای دفاع مشترک» تأکید کرد که این توافق را نباید صرفا واکنشی مقطعی به تشدید تنش میان آمریکا و ایران دانست.
 اردوغان: درهای توافق مکه به روی کشورهای منطقه باز است/ این توافق علیه هیچ کشوری نیست

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

بورس24 : رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه در گفت‌وگو با روزنامه «الشرق الأوسط» همچنین با اشاره به تنگه هرمز گفت این آبراه یکی از شریان‌های حیاتی اقتصاد جهان است و ابراز امیدواری کرد تنش‌های کنونی هرچه سریع‌تر پایان یابد و هرمز بار دیگر به‌صورت امن، باثبات و بدون وقفه در خدمت تجارت بین‌المللی قرار گیرد.

رئیس‌جمهور ترکیه درباره «توافق مکه برای دفاع مشترک» نیز تأکید کرد که این توافق را نباید صرفا واکنشی مقطعی به تشدید تنش میان آمریکا و ایران دانست. به گفته او، هدف اصلی توافق، تقویت بازدارندگی، افزایش همبستگی امنیتی میان اعضا و کمک به حفظ ثبات منطقه‌ای است.

اردوغان با بیان اینکه این توافق بر حق دفاع مشروع مندرج در ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد استوار است، تصریح کرد: «این توافق علیه هیچ کشوری نیست» و در عین حال برای همه کشورهای برادر که مایل به پیوستن باشند، باز است. …




 اخبار جدید

 اختلال در زنجیره تولید
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

اختلال در زنجیره تولید

تامین کالا از کانال‌های متعددی صورت می‌گرفت که اکنون برخی از این مسیرها مسدود شده است. اکثر کالاهایی که مورد نیاز کشورمان هستند، مانند کالای واسطه‌ای و کالای سرمایه‌ای از مبدأ کشورهایی مانند کره‌جنوبی، چین و جاهای دیگر وارد شده و از طریق کشتی‌های کانتینربری به بندرعباس، چابهار و بندر جبل‌علی می‌رسیدند. اکنون بنا به شرایط محاصره اقتصادی با محدودیت مواجه شده‌‌ایم و این محدودیت باعث شده است بسیاری از کالاهایی که بارگیری شده‌اند، هنوز به مقصد نهایی نرسیده باشند. واردکنندگان، واحدهای تولیدی و تامین‌کنندگان کالاهای مصرفی، متحمل هزینه‌های گزافی شده‌اند.

 چرا ژاپن و کره جنوبی دچار ابرتورم نمی‌شوند؟
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ژاپن و کره جنوبی دچار ابرتورم نمی‌شوند؟

دنیای اقتصاد: بسیاری از افراد در شرایطی که گرانی شدید و زیاد می‌شود، تصور می‌کنند اقتصاد وارد دوران «ابرتورمی» شده است.

 مقامات ایرانی در آینده نزدیک به عربستان میروند؟ نقش اسرائیل و پاکستان در تحولات اخیر منطقه چیست؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

مقامات ایرانی در آینده نزدیک به عربستان میروند؟ نقش اسرائیل و پاکستان در تحولات اخیر منطقه چیست؟

تلاش‌های اسرائیل در قبال ایران بر برنامه‌ای از فعالیت‌های اطلاعاتی متمرکز است که هدف آن اجرای مجموعه‌ای از حملات و بازگشت به سیاست ترور هدفمند رهبران سیاسی، نظامی و امنیتی از طریق عملیات ویژه در داخل ایران است.

 نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

نبض شاخص - ۱۴۰۵/۰۶/۲۱

شاخص | نبض

 خبر مهم برای مودیان مالیاتی | سازمان امور مالیاتی اطلاعیه جدید صادر کرد
۱ ساعت قبل / سایت نود اقتصادی

خبر مهم برای مودیان مالیاتی | سازمان امور مالیاتی اطلاعیه جدید صادر کرد

سازمان امور مالیاتی مهلت انجام برخی تکالیف مالیاتی مؤدیان در سال ۱۴۰۵ را تمدید کرد که بر اساس آخرین اعلام، مهلت تعدادی از اظهارنامه‌ها و تکالیف تا پایان شهریور و مهلت اظهارنامه صاحبان مشاغل نیز تا پایان آبان‌ماه تعیین شده است.

 تحریم‌ها واقعاً چقدر اثرگذارند؟ | روایت متفاوت همتی از هدف آمریکا
۳۵ دقیقه قبل / سایت نود اقتصادی

تحریم‌ها واقعاً چقدر اثرگذارند؟ | روایت متفاوت همتی از هدف آمریکا

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به آثار تحریم‌های آمریکا بر اقتصاد ایران گفت فشارهای اعمال‌شده علاوه بر محدودیت‌های درآمدی و تجاری، با هدف تشدید انتظارات و اثرگذاری مقطعی بر بازارها دنبال می‌شود و آن را «خطای محاسباتی» واشنگتن دانست.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026