قیمت طلا امروز




 سایت بورس 24 / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

سی‌ان‌ان: آمریکا برای ادامه فعالیت محدود سفارتخانه‌ها در خاورمیانه آماده می‌شود

شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد وزارت خارجه آمریکا از سفارتخانه‌های خود در خاورمیانه خواسته است طرح‌هایی برای ادامه فعالیت با تعداد محدودی از کارکنان تهیه کنند؛ اق...
 سی‌ان‌ان: آمریکا برای ادامه فعالیت محدود سفارتخانه‌ها در خاورمیانه آماده می‌شود

بورس24 : شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد وزارت خارجه آمریکا از سفارتخانه‌های خود در خاورمیانه خواسته است طرح‌هایی برای ادامه فعالیت با تعداد محدودی از کارکنان تهیه کنند؛ اقدامی که نشان می‌دهد واشنگتن انتظار ندارد سطح حضور دیپلماتیک خود در منطقه به‌زودی به شرایط عادی بازگردد.آمریکا آماده فعالیت محدود سفارتخانه‌ها در خاورمیانه می‌شود

شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد وزارت خارجه دولت دونالد ترامپ، در شرایطی که چشم‌اندازی از سوی واشنگتن برای بازگشت کامل فعالیت‌ها وجود ندارد، از سفارتخانه‌های آمریکا در خاورمیانه خواسته است برنامه‌هایی برای ادامه فعالیت با تعداد محدودی از کارکنان تهیه کنند.

به گزارش ایرنا، سی‌ان‌ان به نقل از منابع خود اعلام کرد کارکنانی که از محل مأموریت خود در خاورمیانه خارج شده‌اند نیز به‌طور فزاینده‌ای امکان پایان زودهنگام مأموریت و بازگشت به آمریکا را دریافت می‌کنند.

این رسانه آمریکایی تأکید کرد این طرح‌ها هنوز نهایی نشده و مشخص نیست در همه سفارتخانه‌هایی که هم‌اکنون با نیروی انسانی کاهش‌یافته فعالیت می‌کنند، اجرا خواهد شد یا خیر.ادامه کاهش نیروهای دیپلماتیک آمریکا

سی‌ان‌ان گزارش داد این تحولات نشان می‌دهد وزارت خارجه آمریکا انتظار ندارد سطح نیروی انسانی سفارتخانه‌های این کشور در منطقه در آینده نزدیک به وضعیت عادی بازگردد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد این وزارتخانه درباره رایزنی‌های داخلی یا برنامه‌ریزی‌های احتیاطی مربوط به نمایندگی‌های دیپلماتیک اظهارنظر نمی‌کند، اما به‌طور مستمر وضعیت امنیتی و سطح نیروی انسانی هر نمایندگی را بررسی و در صورت نیاز آن را تنظیم می‌کند.

وی گفت امنیت کارکنان و خانواده‌های آنها همچنان اولویت اصلی وزارت خارجه است و تصمیم‌گیری درباره وضعیت هر نمایندگی بر اساس عوامل امنیتی و عملیاتی و با هماهنگی میان نمایندگی‌ها و واشنگتن انجام می‌شود.احتمال ادامه وضعیت محدود برای مدت طولانی

بر اساس مقررات وزارت خارجه آمریکا، وضعیت «خروج اجباری» برای نمایندگی‌های دیپلماتیک نمی‌تواند بیش از ۱۸۰ روز ادامه پیدا کند. پس از پایان این دوره، اگر شرایط بازگشت به حالت عادی فراهم نشود، نمایندگی وارد وضعیت «فعالیت محدود» خواهد شد.

این وضعیت شامل تعیین سقف برای تعداد کارکنان حاضر در کشور است و طبق دستورالعمل وزارت خارجه آمریکا، اقدامی موقت برای مدیریت مسائل ایمنی و امنیتی محسوب می‌شود، اما می‌تواند تا زمان تأمین شرایط لازم ادامه داشته باشد.

سی‌ان‌ان به نقل از منابع خود اعلام کرد در صورت اجرای این وضعیت، احتمالاً بازگشت فرزندان و تعداد زیادی از همسران کارکنان آمریکایی به منطقه امکان‌پذیر نخواهد بود.چالش‌های کاهش حضور دیپلماتیک

این رسانه آمریکایی گزارش داد کاهش ناگهانی نیروی انسانی باعث شده بسیاری از دیپلمات‌ها و خانواده‌های آنها که هنوز چند سال از مأموریتشان باقی مانده بود، برای یافتن محل اقامت و ثبت‌نام فرزندان خود در مدارس با مشکلاتی مواجه شوند.

یکی از همسران دیپلمات‌ها به سی‌ان‌ان گفت خانواده او در این مدت «از یک محل اقامت به محل اقامت دیگری در رفت‌وآمد بوده‌اند»، زیرا نمی‌توانستند ریسک مالی قراردادهای بلندمدت و احتمال لغو آنها را بپذیرند.

دیپلمات‌های سابق آمریکا نیز هشدار داده‌اند کاهش تعداد نیروهای حاضر در محل می‌تواند توانایی وزارت خارجه این کشور برای ارائه خدمات کنسولی، پیگیری تحولات سیاسی و اجرای اولویت‌های دولت آمریکا را محدود کند.

جان باس، دیپلمات حرفه‌ای سابق آمریکا، گفت: «وقتی افراد کمتری داشته باشید، کارهای کمتری می‌توانید انجام دهید و بسیاری از کارها را نمی‌توان از راه دور انجام داد.»

وی افزود حضور کمتر دیپلمات‌ها در یک کشور به معنای کاهش توانایی برای پیگیری تحولات داخلی، ارتباط با دولت میزبان و پیشبرد موضوعات مورد توجه آمریکا خواهد بود.

باس همچنین اظهار کرد وضعیت فعالیت محدود ممکن است «ماه‌ها، اگر نگوییم سال‌ها» ادامه داشته باشد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا این دیدگاه را که کاهش نیروهای حاضر در محل، تلاش‌های دیپلماتیک واشنگتن را محدود کرده است رد کرد و گفت تعامل در بالاترین سطوح دولت ترامپ با شرکای آمریکا در خاورمیانه ادامه دارد.





 واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ
۱۴ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

واریز یارانه مردادماه به حساب‌ها این دهک‌ها؛ جزئیات مبلغ

یارانه مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه سال جاری به مبلغ ۱۱۲ هزار و ۶۶۱ میلیارد ریال به حساب ۱۰ میلیون و ۳۶۷ هزار و ۸۹۸ نفر در دهک‌های اول تا سوم و همچنین یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دهک‌های چهارم تا نهم واریز و قابل برداشت شد.

 نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد
۱۷ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتایج مثبت واکسن سرطان پوست سهام شرکت مدرنا را سه برابر کرد

سهام مدرنا پس از اعلام نتایج موفقیت‌آمیز واکسن سرطان پوست، در معاملات روز چهارشنبه ۱۷۷ درصد جهش کرد و حدود ۴۴ میلیارد دلار به ارزش بازار این شرکت افزود؛ اتفاقی که نگاه سرمایه‌گذاران را دوباره به آینده مدرنا و ظرفیت رشد آن در صنعت داروسازی جلب کرده است.

 استرالیا غول‌های فناوری را به پرداخت سهم رسانه‌های خبری ملزم کرد
۱۸ ساعت قبل / سایت توسعه برند

استرالیا غول‌های فناوری را به پرداخت سهم رسانه‌های خبری ملزم کرد

استرالیا در گامی تازه برای بازتعریف رابطه میان پلتفرم‌های دیجیتال و صنعت خبر، غول‌های فناوری را مکلف کرد یا با رسانه‌های محلی قرارداد تجاری ببندند یا بخشی از درآمد تبلیغاتی خود را به حمایت از روزنامه‌نگاری اختصاص دهند.

 ترافیک سنگین در جاده چالوس و محور هراز - تسنیم
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ترافیک سنگین در جاده چالوس و محور هراز - تسنیم

سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای از ترافیک سنگین در جاده چالوس و محور هراز خبر داد.

 بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند
۱۶ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

بنزین 60 هزار تومانی جیب دهک‌های پایین را خالی می‌کند

اقتصادایرانی: در حالی که یکی از استدلال‌های مطرح درباره سهمیه‌بندی بنزین بر اساس کد ملی، حمایت از دهک‌های پایین و خانوارهای فاقد خودرو عنوان می‌شود، یک نماینده مجلس با استناد به داده‌های پایگاه رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به این فرض هشدار داده است.

 مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید
۱۵ ساعت قبل / سایت هم میهن

مصرف روزانه بنزین به ۱۳۵ میلیون لیتر رسید

معاون سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی گفت: مصرف روزانه بنزین کشور با وجود شرایط جنگی و دشواری‌های اقتصادی به حدود ۱۳۵ میلیون لیتر رسیده است. با توجه به محدودیت‌های تولید، واردات و سطح ذخایر، مدیریت این وضعیت به یک مساله فوری و بحرانی تبدیل شده است.