قیمت طلا امروز




 سایت بورس 24 / ۱۴۰۵/۰۵/۲۱

ترامپ: کنترل تنگه هرمز دست ماست نه هیچ‌کس دیگر/ اگر ایران بخواهد کاری انجام دهد، نابود خواهد شد

​رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر مدعی شد که واشنگتن کنترل کاملی بر تنگه هرمز دارد و اگر در مقطعی بخواهند کاری انجام دهند، نابود خواهند شد.
 ترامپ: کنترل تنگه هرمز دست ماست نه هیچ‌کس دیگر/ اگر ایران بخواهد کاری انجام دهد، نابود خواهد شد

بورس24 : دونالد ترامپ سه شنبه شب به وقت محلی در گفت‌ وگو با خبرنگاران در پایگاه مشترک اندروز در ایالت مریلند ادعا کرد: «اوضاع ایران خوب پیش می‌رود؛ واقعا کاملا خوب پیش می‌رود. ما کنترل کامل تنگه هرمز را در اختیار داریم. کنترل آن دست ماست نه هیچ‌کس دیگر، فقط ما. نیروی دریایی ما فوق‌العاده است و اوضاع برای کشور ما عالی پیش می‌رود.»

ترامپ که بارها به رغم بسته بودن تنگه هرمز در پی جنگ بی دلیل علیه ایران، مدعی باز بودن و کنترل آن از سوی واشنگتن شده، در ادامه تکرار ادعاهای افزود: «آنها کنترل ندارند. ما کنترل کامل را در اختیار داریم. این تنگه در اختیار ماست و اگر در مقطعی بخواهند کاری انجام دهند، نابود خواهند شد. در حال حاضر، ما در موقعیت بسیار خوبی قرار داریم.»

رئیس جمهوری آمریکا مدعی شد: «من به ایران اعتماد ندارم. من آخرین کسی هستم که به ایران اعتماد کند؛ آنها دائما به من دروغ گفته‌اند. ما همین حالا کنترل کامل تنگه هرمز را در اختیار داریم؛ آنها کنترل آن را در دست ندارند.»

ترامپ با تکرار ادعاهای خود مدعی شد: «در حال حاضر، ما در موقعیت بسیار خوبی هستیم. ما کشوری داریم که ۵۰ سال قلدر خاورمیانه بوده است. اگر در موردش فکر کنید، واقعا ۵۱ سال است. درست است. ما چهار سال است که می‌گوییم ۴۷، و آنها دیگر قلدر خاورمیانه نیستند.»

ترامپ پیشتر نیز ادعا کرده بود تنگه هرمز «باز است» و مدعی شده بود نیروی دریایی آمریکا این آبراه را برای شناسایی و پاک‌سازی مین‌ها مین‌روبی کرده و کنترل آن را در اختیار دارد؛ با این حال، شبکه خبری سی‌ان‌ان روز دوشنبه گزارش داد که داده‌های مربوط به تردد کشتی‌ها این ادعا را تایید نمی‌کند.

ترامپ در حالیکه تصاویری از استقرار یک سامانه پدافندی در زمین گلف او منتشر شده است، در پاسخ به سوالی در ارتباط با احتمال ترورش گفت: «صادقانه بگویم، من نگران هیچ چیز نیستم؛ هرچه می‌خواهد باشد. شما موضع من را می‌دانید؛ برایم اهمیتی ندارد.»

وی در واکنش به گزارش‌ها مبنی بر اینکه ماه گذشته در جریان یک عملیات امنیتی در آنکارا، به‌دلیل تهدید ترور بین دو هواپیما جابه‌جا شده بود، گفت که در مسائل مربوط به امنیت خود از دستورهای سرویس مخفی و ارتش آمریکا پیروی می‌کند.

روزنامه واشنگتن پست گزارش داد ترامپ پس از حضور در ترکیه و سوار شدن به هواپیمای قدیمی‌تر نیروی هوایی، مخفیانه به یک هواپیمای نظامی منتقل شده بود.

ترامپ گفت: «بنابراین من طبق نظر سرویس مخفی و ارتش عمل می‌کنم. آنها می‌خواستند من با یک پرواز دیگر، با یک هواپیمای دیگر بروم؛ از نظر امنیتی هم ایمنی یکسانی داشت.»

رئیس جمهوری آمریکا افزود: «اما آنها می‌خواستند من این کار را انجام دهم، بنابراین انجامش می‌دهم. من همان کاری را می‌کنم که آنها می‌گویند.»

ترامپ ادعا کرد: «فکر می‌کنم تهدیدی وجود داشت. واقعا درباره آن زیاد سوال نکردم. من تهدیدهای زیادی دریافت می‌کنم.» هر «رئیس‌جمهوری که تاثیرگذار باشد، تهدیدهای زیادی دریافت می‌کند. رئیس‌جمهورانی که تاثیرگذار نیستند، تهدید نمی‌شوند.»





 بازار نفت در واکنش به اظهارات ترامپ صعودی شد
۱۵ ساعت قبل / روزنامه تعادل

بازار نفت در واکنش به اظهارات ترامپ صعودی شد

به گزارش ایرنا، قیمت آتی نفت خام برنت دریای شمال در معاملات ساعات اخیر بازار‌های آسیا، ۱.۵۹ درصد افزایش یافت و به ۹۳.۰۸ دلار در هر بشکه رسید. قیمت آتی نفت وس...

 قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند
۱۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند

اقتصادنیوز: بازار در آخرین روز معاملاتی هفته دو مسیر متفاوت را تجربه کرد؛ دلار پس از صعود هیجانی روز گذشته به کانال ۱۸۹ هزار تومان برگشت، اما طلا و سکه با صعود اونس تا ۴۵۲۴ دلار، معاملات را در کانال‌های بالاتر آغاز کردند.

 هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند
۱۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

هشدار نیویورک تایمز به آمریکا درباره شروع دوباره جنگ | قمار ترامپ با نوسان در موضع گیری هایش نتیجه معکوس داده است | پیامدهای درگیری مجدد به ایران محدود نمی‌ماند

اقتصادنیوز:گزارش نیویورک‌تایمز نشان می‌دهد که ایران در برابر تهدیدهای ترامپ نه تنها تسلیم نشده، بلکه با در دست گرفتن کنترل شاهرگ اقتصاد جهانی در «تنگه هرمز»، شروط بی‌سابقه‌ای از جمله دریافت غرامت جنگی را روی میز رئیس‌جمهور آمریکا گذاشته است

 تنظیم‌گری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرم‌های آنلاین طلاست
۱۷ ساعت قبل / سایت توسعه برند

تنظیم‌گری هوشمند بهترین سناریو برای آینده پلتفرم‌های آنلاین طلاست

توسعه برند؛ ابوذر محمدی، مدیرعامل پله، در همایش پلتفرم‌های آنلاین طلا «زرآتی» با اشاره به تغییرات اقتصادی ایران، چهار بازیگر اصلی این بازار را مردم، نهادهای تصمیم‌ساز، بازار سنتی و بازار دیجیتال دانست و تأکید کرد تنظیم‌گری هوشمند می‌تواند بهترین مسیر برای افزایش رفاه، شفافیت و اعتماد در اقتصاد دیجیتال باشد.

 طرح جدید بنزین و سهمیه‌بندی به روایت عضو کمیسیون اقتصادی مجلس/ هزینه تحمیلی می‌تواند بعنوان زیرساخت یک انفجار اجتماعی عمل کند
۱۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

طرح جدید بنزین و سهمیه‌بندی به روایت عضو کمیسیون اقتصادی مجلس/ هزینه تحمیلی می‌تواند بعنوان زیرساخت یک انفجار اجتماعی عمل کند

اقتصادنیوز: عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در فضای مجازی نوشت: حداقل تاکنون گزارش‌هایی که در دسترس مجلس از طرح بوده است نشان می‌دهد، هیچ مطالعه قابل اتکایی در مورد اثرات اجتماعی طرح (به عنوان مثال همین که هزینه یک باک بنزین برای مازاد سهمیه به حدود ۴ میلیون تومان ممکن است افزایش پیدا کند) و نحوه مدیریت این تبعات وجود ندارد.

 قیمت جدید مرغ در بازار؛ فیله کیلویی ۶۸۴ هزار تومان شد
۱۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

قیمت جدید مرغ در بازار؛ فیله کیلویی ۶۸۴ هزار تومان شد

بازار گوشت مرغ این روزها با ثبات نسبی قیمت‌ها همراه شده و عرضه مناسب، فضای خریدوفروش انواع مرغ را از نوسان‌های هیجانی دور کرده است.