قیمت طلا امروز




 سایت بورس 24 / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۶

مجمع بانک کارآفرین ۱۸ ریال سود تقسیم کرد

مجمع عمومی عادی سالیانه بانک کارآفرین روز یکشنبه ۲۵ مرداد با حضور حداکثری سهامداران برگزار شد و در پایان، سهامداران با تقسیم ۱۸ ریال سود نقدی به ازای هر سهم موا...
 مجمع بانک کارآفرین ۱۸ ریال سود تقسیم کرد

بورس24 : مجمع عمومی عادی سالیانه بانک کارآفرین روز یکشنبه ۲۵ مرداد با حضور حداکثری سهامداران برگزار شد و در پایان، سهامداران با تقسیم ۱۸ ریال سود نقدی به ازای هر سهم موافقت کردند. این تصمیم در شرایطی اتخاذ شد که گزارش عملکرد ارائه‌شده در مجمع، از رشد معنادار درآمدهای عملیاتی، افزایش سود عملیاتی، بهبود کیفیت دارایی‌ها و جهش مانده تسهیلات اعطایی بانک حکایت دارد.

تصویر کلی عملکرد بانک کارآفرین در سال ۱۴۰۴ نشان می‌دهد که مدیریت بانک، هم‌زمان دو مسیر را دنبال کرده است: نخست، توسعه ترازنامه از مسیر افزایش تسهیلات‌دهی؛ و دوم، ارتقای بهره‌وری عملیات بانکی با تکیه بر درآمدهای مشاع و کنترل ریسک اعتباری. با این حال، ماهیت محدود سود نقدی مصوب نسبت به ظرفیت‌های ایجادشده، می‌تواند به معنای ترجیح سهامداران و مدیریت برای حفظ بخشی از منابع در بانک و پشتیبانی از رشد آتی باشد.

 غلبه حقوقی‌ها در ساختار مالکیت

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده در مجمع، سرمایه بانک کارآفرین میان ۱۰ هزار و ۵۸۱ سهامدار توزیع شده است. در این میان، اشخاص حقوقی با در اختیار داشتن حدود ۴۲ میلیارد و ۹۶۶ میلیون سهم، مالک ۷۲ درصد از سهام بانک هستند؛ در مقابل، اشخاص حقیقی با حدود ۱۷ میلیارد و ۳۸ میلیون سهم، سهمی معادل ۲۸ درصد از سرمایه بانک دارند.

تعداد سهامداران حقیقی به ۱۰ هزار و ۴۰۶ نفر می‌رسد، در حالی که تعداد سهامداران حقوقی تنها ۱۷۵ نهاد گزارش شده است. این ترکیب نشان می‌دهد مالکیت بانک از نظر تعداد، عمدتاً در اختیار حقیقی‌هاست؛ اما از منظر حق رأی و وزن سرمایه، کفه ترازوی تصمیم‌گیری به‌وضوح در اختیار اشخاص حقوقی قرار دارد.

چنین ساختاری معمولاً دو پیامد دارد: از یک سو، ثبات بیشتری در سیاست‌گذاری‌های کلان، تصمیمات سرمایه‌ای و برنامه‌های بلندمدت ایجاد می‌کند؛ از سوی دیگر، انتظار سهامداران حقوقی از حفظ سرمایه در شرکت و تقویت توان عملیاتی، می‌تواند بر سیاست تقسیم سود اثرگذار باشد. تصویب سود ۱۸ ریالی نیز در همین چارچوب قابل ارزیابی است؛ یعنی توازن میان پرداخت نقدی به سهامداران و نگهداشت منابع برای تقویت ظرفیت رشد بانک.

 موتور اصلی سودسازی …




 سایپا روی کاغذ ورشکسته است؛ چرا این شرکت هنوز به تولید ادامه می‌دهد؟

سایپا روی کاغذ ورشکسته است؛ چرا این شرکت هنوز به تولید ادامه می‌دهد؟

استاد دانشگاه علم و صنعت، با اشاره به وضعیت مالی سایپا می‌گوید: این شرکت از نظر عدد و رقم و روی کاغذ به مرز ورشکستگی رسیده، اما با وجود مشکلات مالی، ارزی و فنی همچنان به تولید ادامه داده است.

 انقلاب خاموش در صنعت الفین

انقلاب خاموش در صنعت الفین

سال‌ها، یک اصل نانوشته بر صنعت الفین حکم می‌راند: هر که خوراک ارزان‌تری در اختیار دارد، دست برتر را دارد. اما این قاعده دیرپا، آرام‌آرام در حال فروپاشی است. خوراک امروز دیگر صرفا ماده اولیه نیست؛ دارایی راهبردی است و انعطاف‌پذیری، تنوع سبد خوراک، تاب‌آوری و سرعت انطباق با تحولات بازار، گاه از قیمت آن تعیین‌کننده‌تر شده‌اند.

 اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

اوراق درآمدی؛ ابزار جدید برای شهرداری‌ها

فشارهای مالی ناشی از توسعه شهری، بازسازی زیرساخت‌ها و محدودیت منابع درآمدی، شهرداری‌ها را به سمت استفاده از ابزارهای نوین تامین مالی سوق داده است. درحالی‌که اوراق مشارکت شهری طی سال‌های گذشته به‌عنوان ابزار اصلی تامین مالی پروژه‌ها مورد استفاده قرار گرفته، وابستگی بازپرداخت آن به اعتبار عمومی شهرداری‌ها، محدودیت‌هایی ایجاد کرده است.

 افزایش همزمان قیمت دلار و سکه

افزایش همزمان قیمت دلار و سکه

روز چهارشنبه بازار ارز و طلا شاهد افزایش قیمت‌ بودند. قیمت دلار با 2هزار تومان افزایش نسبت به ‌روز سه‌شنبه در رقم 186هزار تومان قرار گرفت و اکثر قطعات طلایی در بالاترین سطوح قیمتی سه ماه اخیر معامله شدند. در این روز، رمزارز تتر بخش قابل‌توجهی از کاهش‌های قیمتی دو هفته اخیر خود را پس گرفت و در محدوده 189هزار تومان نوسان کرد.

 خودروهای کارکرده‌ بالاخره به جاده واردات می رسند؟

خودروهای کارکرده‌ بالاخره به جاده واردات می رسند؟

خودروهای کارکرده یک‌بار دیگر در آستانه ورود به بازار ایران قرار گرفته‌اند. خبری که اگرچه در نگاه اول از یک تصمیم تازه حکایت دارد، اما روایت مسئولان نشان می‌دهد ماجرا چندان تازه نیست.

 تفریح میلیاردی یا بازسازی بنادر؛ وزارت راه کدام را انتخاب کرد؟ / بندر شهید رجایی قربانی صندلی‌های لوکس شد!

تفریح میلیاردی یا بازسازی بنادر؛ وزارت راه کدام را انتخاب کرد؟ / بندر شهید رجایی قربانی صندلی‌های لوکس شد!

در حالی که اولین زن وزیر راه سعی دارد با شعارهای اعداد واقعی و حمایت از دهک‌های پایین چهره‌ای مصلحی از خود ترسیم کند، واقعیت‌های میدانی از ده‌ها تغییر مدیریت...

 بازار - ۱۴۰۵/۰۵/28

بازار - ۱۴۰۵/۰۵/28

k: بازار

 واردات خودروهای فوق‌لوکس و میلیاردی ربطی به سهمیه‌های جانبازی ندارد / خودروهای لوکس توسط تعداد محدودی از شرکت‌های دارای مجوز وارد می‌شوند

واردات خودروهای فوق‌لوکس و میلیاردی ربطی به سهمیه‌های جانبازی ندارد / خودروهای لوکس توسط تعداد محدودی از شرکت‌های دارای مجوز وارد می‌شوند

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: واردات خودروهایی مانند لکسوس LX600، تویوتا لندکروزر، تویوتا پرادو، نیسان پاترول، مرسدس‌بنز S450، ب‌ام‌و ۷۳۵ و خودروهای مشابه، ارتباطی با مجوزهای جانبازی ۵۰، ۷۰ و ۷۰ ویژه ندارد.