قیمت طلا امروز




 سایت بورس 24 / ۳۴ ساعت قبل

بازار چه در «وتجارت» می بیند؟

در وصف پتانسیل های عجیب «وتجارت» همین بس که اخیرا از مطالباتی رونمایی شده که بیش از ۲.۵ برابر مارکت کپ فعلی بانک است. در مزایده های اخیر، تنها ۱۲ فقره از دارایی...
 بازار چه در «وتجارت» می بیند؟
بورس24 : این روزها مارکت کپ «وتجارت» در بورس تهران از 124 هزار میلیارد تومان عبور کرده و نکته قابل ملاحظه در خصوص پتانسیل بنیادی این بانک آن است که در یکی از افشاییات اخیر در مورد مطالبات بانک از دولت، رقم این مانده حساب تقریبا 2 میلیارد دلار پیش بینی شده که با احتساب دلار تسعیری امروز یعنی 155 هزار تومان، فقط 310 هزار میلیارد تومان رقم مطالبات بانک از دولت محاسبه می شود و این عدد را با مارکت 124 همتی این روزها مقایسه کنید!!

نکته دوم آن است که در مزایده اخیر واگذاری املاک غیرضرور، تنها 12 فقره از دارایی های بانک بیش از 5.5 هزار میلیارد تومان پیشنهاد خرید داشت.

توجه فرمایید که بخش مهمی از فرآیند ارزشگذاری بانک باید بر املاک و دارایی ها متمرکز باشد؛ چرا که بانک در سال های اخیر افزایش سرمایه ای از محل تجدید ارزیابی دارایی ها نداشته و عملا تورم سنگین محیط اقتصادی وارد صورت های مالی بانک نشده است! به بیان بهتر، تراز نامه بانک از ارزش واقعی دارایی ها بسیار عقب تر است.

توجه فرمایید که در پیوست صورت های مالی دوره 1404، یک فایل پی دی اف 20 صفحه ای در مورد فهرست ساختمان های بانک ارائه شده است و در هر صفحه حداقل 40 فقره زمین و ساختمان اشاره شده است! اعداد واقعی این دارایی ها اگر وارد صورت های مالی بانک شود، صورت های مالی به معنای واقعی زیرورو خواهد شد! و اتفاقا سرمایه گذاران حرفه ای چنین پتانسیلی را زودتر از بقیه در سهم دیده اند!

«وتجارت» سبد بورسی قابل ملاحظه ای نیز دارد؛ 41.9% از «ونیکی»، 31.3% از «تکاردان»، 3.3% از «شبندر»، 75% از «بمولد»، 57% از «ولیز»، 2% از «کالا» و 20% از «پرسیپولیس» و ... البته تعداد شرکتهای فرعی و وابسته بانک تجارت نیز عدد قابل ملاحظه ای است؛ در صورت های مالی 3 ماهه بهار 1405 حداقل 50 شرکت فرعی (صرافی تجارت، کارگزاری بانک تجارت، ...) و 25 شرکت وابسته گزارش شده است.

از منظر صورت های مالی نیز کفایت سرمایه که مهمترین نسبت سنجش ریسک مالی عملیاتی است، اخیرا از استاندارد تعیین شده توسط بانک مرکزی یعنی 8% عبور کرده و دو رقمی شده؛ 10%. همچنین حجم سپرده های دریافتی از مشتریان به عنوان یکی از مهمترین شاخص های سنجش قدرت عملیاتی و تسهیلات دهی در بهار 1405 از 1.664 همت عبور کرده و نسبت به دوره مشابه رشد 669 همتی را مخابره کرده است؛ عملا در 12 ماه اخیر در هر ماه به طور میانگین 56 همت سپرده از مشتریان جذب کرده است.

در جدیدترین گزارش عملکرد شرکت، تراز عملیاتی تجمیعی (بهار 1405) در قیاس با دوره مشابه، تقریبا 2 برابر شده؛ بدین صورت که تراز عملیاتی بهار 1405 در سطح 16.1 هزار میلیارد تومان محاسبه شده که نسبت به دوره مشابه یعنی 8.4 همت، رشد 91% را ثبت کرده است.

سهام شرکت نیز اخیرا از کف کانال بلندمدت خود حرکت صعودی قوی داشته و بازدهی چشمگیری نصیب سهامداران کرده؛ رشد بیش از 100% از زمان بازگشایی.

اخیرا نیز به سقف کانال خود رسیده که با توجه به اخبار پیرامون سهم و وضعیت بنیادی، پیش بینی می شود سقف خود را به راحتی بشکند و بر اساس علم تکنیکال کلاسیک، در چنین موقعیتی، تارگت بعدی سهم میتواند محدوده 190 تومان برآورد شود (مطابق عرض کانال فعلی).



 گزارش تصویری

گزارش تصویری

k: ویدیو

 نفت 90 دلاری ترمز طلا را کشید

نفت 90 دلاری ترمز طلا را کشید

روند بازارهای جهانی امروز نشان می‌داد که برخلاف روز گذشته حرکت کرده‌اند. فعالان بازار امروز ریسک‌گریز شدند، شاخص دلار تقویت شد و قیمت نفت بر مسیر رشد قدم برداشت. اما در مقابل قیمت طلا و نقره نزولی شدند و فلزات صنعتی نیز با این افت بازار همراهی کرد. قیمت انس طلای جهانی با کاهش از 4400 دلار دور شد و قیمت نقره در بازار جهانی 65 دلار را از دست داد. همچنین در بازار فلزات صنعتی قیمت مس با افت بیش از یک درصدی از سقف تاریخی عقب نشست.

 بازار تراکتور صفر کیلومتر در تبریز

بازار تراکتور صفر کیلومتر در تبریز

دنیای‌ اقتصاد – تبریز:‌ بازار تراکتور در هفته‌های اخیر مجموعه‌ای از نشانه‌ها را مخابره کرده که کنار هم قرار دادن آنها، احتمال تغییر قیمت محصولات در آینده نزدیک را بیش از گذشته تقویت می‌کند.

 قیمت سکه، نیم سکه، ربع سکه و سکه گرمی امروز در بازار

قیمت سکه، نیم سکه، ربع سکه و سکه گرمی امروز در بازار

سکه امروز با افزایش ۰٫۰۰ درصدی، از ۱۹۲٬۰۱۰٬۰۰۰ (یکصد و نود و دو میلیون و ده هزار ) تومان به ۱۹۲٬۰۱۰٬۰۰۰تومان رسید.

 هشدار مهم به بازنشستگان برای تعیین تکلیف بیمه تکمیلی

هشدار مهم به بازنشستگان برای تعیین تکلیف بیمه تکمیلی

به گزارش فرکانس، بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری باید تا پایان ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ وضعیت بیمه تکمیلی خود و افراد تحت تکفل را در سامانه خدمات الکترونیک صندوق بازنشستگی کشوری بررسی و در صورت نیاز اصلاح کنند. بر اساس این اطلاعیه، افرادی که در قرارداد سال گذشته تحت پوشش بیمه تکمیلی بوده‌اند، به‌صورت پیش‌فرض در طرح [ ]

 اخبار مسکن و شهری

اخبار مسکن و شهری

آخرین اخبار از قیمت مسکن و معاملات ملکی در تهران و سایر نقاط کشور همراه با آخرین پوشش آخرین تصمیم ها و سیاست های حوزه شهری را در اقتصادنیوز بیابید.

 اخبار بورس

اخبار بورس

بورس اوراق بهادار در هر کشوری به عنوان دماسنج اقتصاد آن کشور شناخته می شود. از سوی دیگر به دلیل نقشی که در تامین سرمایه برای شرکت ها و همچنین کسب سود برای افراد دارد، بسیار مهم تلقی می شود. سرویس بورس اقتصاد نیوز تلاش دارد تا به عنوان سایت مرجع اقتصاد ایر

 خبر مهم برای متقاضیان وام مسکن/ سقف وام مسکن افزایش پیدا کرد

خبر مهم برای متقاضیان وام مسکن/ سقف وام مسکن افزایش پیدا کرد

اقتصادنیوز: سقف تسهیلات مسکن از محل اوراق گواهی حق تقدم افزایش یافت و وام‌های خرید، ساخت، جعاله و ودیعه مسکن بسته به محل سکونت و وضعیت متقاضی با مبالغ جدید پرداخت می‌شوند.