قیمت طلا امروز




 سایت بورس نیوز / ۴۴ ساعت قبل

خزانه‌داری آمریکا وارد عمل شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه، تنها دو هفته پس از انتشار زمان بندی برنامه‌ریزی‌شده خود برای بازخرید اوراق قرضه دولتی در سه‌ماهه جاری، اعلام کرد که «ان...
 خزانه‌داری آمریکا وارد عمل شد

به گزارش بورس نیوز ، این پیام باعث شد که بازده اوراق قرضه با طولانی‌ترین مدت سررسید، تقریبا ۱۰ واحد پایه کاهش یابد و به ۵.۱۸۵ درصد برسد و از بالاترین سطح خود از سال ۲۰۰۷ عقب‌نشینی کند.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری، سال گذشته برنامه بازخرید را به عنوان بخشی از «ابزار بزرگی که می‌توانیم در صورت نیاز برای رسیدگی به نابسامانی در بازار اوراق خزانه‌داری ارائه دهیم» این وزارتخانه مطرح کرد. او همچنین از زمان تصدی سمت خود بار‌ها گفته است که معیار اصلی بازار مالی او بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله است. نوامبر گذشته، او گفت: «وظیفه من این است که فروشنده برتر اوراق قرضه کشور باشم - و بازده خزانه داری معیاری قوی برای سنجش موفقیت در این تلاش است.»

جک مک‌اینتایر، مدیر پرتفوی در شرکت مدیریت سرمایه گذاری «برندی واین» گفت: «این دولت به یک پیروزی نیاز دارد و شاید این پیروزی به شکل تلاش مصنوعی برای کنترل نرخ‌های اوراق خزانه بلندمدت باشد. آنها باید کاری را امتحان کنند.»

مقامات این خبر را در حالی اعلام کردند که بازده اوراق قرضه دولتی بلندمدت در سراسر جهان هفته جاری به سطوح قابل توجهی افزایش یافت و معاملات اوراق قرضه ۳۰ ساله آمریکا در بالاترین سطح خود از سال ۲۰۰۷ قرار گرفت. معامله‌گران همچنین خود را برای حراج ۱۶ میلیارد دلار آمریکا اوراق قرضه ۲۰ ساله جدید آماده می‌کنند. هفته گذشته، حراج اوراق قرضه ۱۰ ساله بالاترین هزینه تامین مالی را از سال ۲۰۰۷ تاکنون به خود اختصاص داد، در حالی که فروش اوراق قرضه ۳۰ ساله که یک روز بعد انجام شد، بالاترین بازده را از سال ۲۰۰۱ به خود اختصاص داد.

جان بریگز، رئیس استراتژی نرخ بهره آمریکا در شرکت «ناتیکسیس نورث امریکا» گفت: «اگر بازده اوراق قرضه بیش از حد افزایش یابد، خزانه‌داری سعی خواهد کرد با آن مبارزه کند و اکنون می‌دانیم که برخی از نقاط ضعف کجاست.»

خزانه‌داری اعلام کرد که افزایش بازخرید‌ها از ۹ سپتامبر آغاز خواهد شد. دو هفته پیش، این وزارتخانه اعلام کرد که پیش‌بینی می‌کند تا ۳۸ میلیارد دلار اوراق قرضه قدیمی‌تر، معروف به اوراق قرضه خارج از گردش، برای «حمایت از نقدینگی» خریداری شود. تقویم آزمایشی آن برای ۹ سپتامبر تا ۴ نوامبر، تا ۱۴ میلیارد دلار کل بازخرید اوراق قرضه ۱۰ تا ۳۰ ساله را نشان می‌دهد. حداقل دو برابر کردن این مجموع، ۱۴ میلیارد دلار یا بیشتر را نشان می‌دهد.

مقامات خزانه‌داری برنامه بازخرید را در سال ۲۰۲۳ دوباره معرفی کردند - ابتکاری که در ابتدا بیش از دو دهه پیش، زمانی که دولت از مازاد بودجه برخوردار بود و اوراق بهادار با هزینه بالاتر را بازخرید و کنار می‌گذاشت، مطرح شده بود. این برنامه جدید تا حدی با هدف افزایش نقدینگی در بازار انجام شد، زیرا معامله‌گران معمولا ترجیح می‌دهند معیار فعلی قرارداد‌های معین را حفظ کنند و قرارداد‌های قدیمی‌تر را دشوارتر - و گران‌تر - برای معامله بگذارند.

خزانه‌داری در بیانیه خود اعلام کرد: «این افزایش در اندازه عملیات بازخرید، نشان‌دهنده تمایل خزانه‌داری به ارائه پشتیبانی نقدینگی بیشتر در بخش‌های اسمی با تاریخ سررسید طولانی‌تر است که در آنها حمایت قوی و مداوم از سوی فعالان بازار وجود دارد، همانطور که از حجم قابل توجه پیشنهاد‌های باکیفیتی که خزانه‌داری به طور معمول در عملیات بازخرید با تاریخ طولانی‌تر دریافت می‌کند، مشهود است.»

این اقدام بازخرید، جدیدترین اقدام از مجموعه‌ای از مداخلات بسنت است که پس از یک دهه فعالیت در صندوق‌های پوشش ریسک به سمت وزیر خزانه‌داری رسید و به گفته برخی تحلیلگران، برای مدیریت فعال هزینه‌های استقراض پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای نوامبر طراحی شده‌اند.

در پایان ماه گذشته، بسنت در اولین مداخله ارزی هماهنگ میان آمریکا و ژاپن از سال ۱۹۹۸ تاکنون شرکت کرد که در نگاه استراتژیست‌ها، با هدف جلوگیری از فروش گسترده اوراق خزانه ژاپن توسط توکیو در مقیاس بزرگ دیده می‌شود.

چند روز بعد، بیانیه سیاست انتشار بدهی سه‌ماهه وزارت خزانه‌داری، شامل یک تغییر در راهنمایی‌های آینده بود که در را برای کاهش احتمالی فروش اوراق بهادار بلندمدت باز کرد.

بسنت همچنین در رادیو و تلویزیون و شبکه‌های اجتماعی از استراتژی ارتباطی جدید کوین وارش، رئیس فدرال رزرو، دفاع کرده است. وارش پس از جلسه ماه گذشته، زمانی که نتوانست توضیح دهد چگونه - یا چه زمانی - بانک مرکزی ممکن است برای کاهش تورم اقدام کند، باعث افزایش بازده شد.

 اعلام این تصمیم، تنها چند روز پس از آن رخ داد که خزانه‌داری حدود ۸۵ میلیارد دلار سود به دارندگان اوراق قرضه پرداخت کرد که بزرگترین مبلغ ثبت شده توسط بلومبرگ است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، بیانیه روز چهارشنبه مشخص نکرد که چگونه هزینه این عملیات پرداخت خواهد شد، اما خزانه‌داری معمولا برای نیاز‌های مالی متغیر خود به انتشار اوراق قرضه که تا یک سال سررسید دارند، متکی است. اشتراک گذاری : کپی لینک گزارش خطا 0 پسندیدم برچسب ها : خزانه داری آمریکا اوراق قرضه وزارت خزانه داری آمریکا





 شمارش معکوس برای جدایی سمیعی‌نژاد/ ایمیدرو یا باشگاه تعویض مدیران؟
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

شمارش معکوس برای جدایی سمیعی‌نژاد/ ایمیدرو یا باشگاه تعویض مدیران؟

میانگین عمر مدیران ایمیدرو زیر یک سال است؛ حقیقتی تلخ که نشان می‌دهد هیچ برنامه‌ای در این سازمان فرصت اجرا پیدا نمی‌کند. از محمد آقاجانلو تا سمیعی‌نژاد، همه...

 جنگ بزرگ ترامپ، به نبرد با قیمت گوشت چرخ کرده رسید!
۱۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

جنگ بزرگ ترامپ، به نبرد با قیمت گوشت چرخ کرده رسید!

جنگ با ایران را ترامپ با «هرمز و نفت» شروع کرد؛ حالا به «گوشت چرخ‌کرده» رسیده! قرار بود جنگ، معادلات انرژی را به نفع آمریکا تغییر دهد؛ اما حالا کاخ سفید برای ارزان‌کردن همبرگر، 300 هزار تن گوشت وارد می‌کند. در آستانه انتخابات، تنگه هرمز جای خود را به #همبرگر داده است!

 آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران؛ زیاده‌روی در مداخله ؛ کاستی در تنظیم‌گری
۹ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران؛ زیاده‌روی در مداخله ؛ کاستی در تنظیم‌گری

آرمان امروز : عبدالعظیم آق‌آتابای؛ پژوهشگر اقتصادی در یادداشتی اختصاصی برای تازه‌های اقتصاد به جایگاه آموزه‌های مکتب کلاسیک در اقتصاد ایران و نقد ظرفیت آن برای حل مسائل ساختاری اقتصاد کشور پرداخت. در شرایطی که اقتصاد ایران با چالش‌های هم‌زمان تورم مزمن، ناترازی‌های مالی و فشارهای ارزی روبه‌روست، بازخوانی «مکتب کلاسیک» به‌عنوان نخستین نظام نظری [ ]

 مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد
۹ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد

دنیای اقتصاد: سخنگوی شورای رقابت گفت: هیات عمومی دیوان عدالت اداری مصوبه شماره ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن درباره نحوه محاسبه مبالغ پیش‌پرداخت خودرو را ابطال کرده است.

 تحرکات مشکوک در طلا و رمز ارز | بیت کوین آماده صعود است؟
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تحرکات مشکوک در طلا و رمز ارز | بیت کوین آماده صعود است؟

قیمت جهانی طلا که مدتی در حمایت ۴ هزار دلاری متوقف مانده بود، چند وقتی است که آهسته و پیوسته رشد می کند؛ از آن طرف، در بازار رمزارزها هم تحرکاتی دیده می شود هرچند برخی تحلیلگران معتقدند که این تحرکات برای جهش قیمت‌ها در بازار رمزارز ناکافی است.

 احتمال خاموشی یا قطعی گاز در زمستان / در فصل سرد سال چه محدودیت‌هایی در انتظار مردم و صنایع است؟
۲۰ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

احتمال خاموشی یا قطعی گاز در زمستان / در فصل سرد سال چه محدودیت‌هایی در انتظار مردم و صنایع است؟

حمله به تاسیسات پارس جنوبی در حالی بخشی از ظرفیت تولید گاز کشور را از مدار خارج کرده که ایران پیش از این نیز با کسری روزانه حدود 400 میلیون مترمکعب گاز در پیک مصرف مواجه بود. حال با افزایش ناترازی، نگرانی‌ها بابت تشدید محدودیت‌ها در زمینه قطعی برق و گاز صنایع و شبکه خانگی جدی‌تر شده است.