قیمت طلا امروز




 سایت اسپوتنیک / ۱۴۰۵/۰۵/۲۷

کارشناس: دیوان کیفری بین‌المللی ابزاری اروپامحور است، نه ستون عدالت

کارشناس: دیوان کیفری بین‌المللی ابزاری اروپامحور است، نه ستون عدالتجامعه‌شناس آرژانتینی به اسپوتنیک: دادگاه کیفری بین‌المللی توسط و برای کشورهای شمال جهان ایجاد شده است و خروج ونزوئلا، چاد، بورکینافاسو، مالی و نیجر ثابت می‌کند که اعتماد از...
 کارشناس: دیوان کیفری بین‌المللی ابزاری اروپامحور است، نه ستون عدالت

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

کارشناس: دیوان کیفری بین‌المللی ابزاری اروپامحور است، نه ستون عدالت

جامعه‌شناس آرژانتینی به اسپوتنیک: دادگاه کیفری بین‌المللی توسط و برای کشورهای شمال جهان ایجاد شده است و خروج ونزوئلا، چاد، بورکینافاسو، مالی و نیجر ثابت می‌کند که اعتماد از بین رفته است.

خورخه الباوم، جامعه‌شناس آرژانتینی، در ادامه گفت: دیوان کیفری بین‌المللی به وضوح جانبدارانه عمل کرده است: قوانین مختلف برای درگیری‌های مختلف، که توسط منافع آنگلو-اروپایی دیکته شده است.

ایالات متحده هرگز به دیوان کیفری بین‌المللی نپیوست. با این حال هنوز مسیر استراتژیک آن را هدایت می‌کند و تصمیم می‌گیرد چه کسی تحت پیگرد قانونی قرار گیرد و چه کسی نه.

کشورهای جنوب جهان، به ویژه در آفریقا و آمریکای لاتین، با سوءظن عمیقی به دیوان نگاه می‌کنند زیرا به غرب خدمت می‌کند، نه به عدالت.

دیوان کیفری بین‌المللی در حال از دست دادن مشروعیت خود است زیرا از ابتدا هرگز مشروع نبوده است. کشورهای جنوب جهان دیگر وانمود نمی‌کنند که خلاف این را نشان دهند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web …




 اخبار جدید

 شب برتری مدعیان اروپا: از قدرت‌نمایی بارسا تا کامبک لیورپول
۶ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

شب برتری مدعیان اروپا: از قدرت‌نمایی بارسا تا کامبک لیورپول

شب دوم لیگ قهرمانان اروپا برای چهار مدعی بزرگ با پیروزی به پایان رسید. بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن جشنواره گل به راه انداختند، لیورپول در آنفیلد شکست مقابل اتلتیکومادرید را با برد عوض کرد و آرسنال نیز با یک گل از آزمون دشوار ناپل سربلند بیرون آمد.

 سفیر پاکستان: معتقدیم به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود
۸ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

سفیر پاکستان: معتقدیم به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود

سفیر پاکستان در روسیه گفت: با وجود تشدید اخیر تنش‌ها در منطقه، ما معتقدیم که به‌زودی تفاهم بهتری بین ایالات متحده و جمهوری اسلامی ایران حاصل خواهد شد.

 درگیری‌های تمام‌عیار در 4 منطقه استان تعز - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

درگیری‌های تمام‌عیار در 4 منطقه استان تعز - تسنیم

منابع یمنی می‌گویند امشب مناطق مختلف استان تعز در غرب یمن شاهد سنگین‌ترین درگیری‌های هفته‌های اخیر است.

 فوری؛ ترامپ زمان پایان جنگ با ایران را اعلام کرد | اظهارات متناقض رئیس‌جمهور آمریکا
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

فوری؛ ترامپ زمان پایان جنگ با ایران را اعلام کرد | اظهارات متناقض رئیس‌جمهور آمریکا

رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی متناقض با ادعای این که جنگ با ایران را پس از انتخابات میان‌دوره‌ای پایان‌یافته می‌داند و گفت واشنگتن حملات بیشتری علیه تهران انجام خواهد داد.

 لبنان: اسرائیل حدود ۷۷۰۰ بار توافق چارچوبی را نقض کرده است
۵ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

لبنان: اسرائیل حدود ۷۷۰۰ بار توافق چارچوبی را نقض کرده است

ارتش لبنان روز چهارشنبه اعلام کرد که ارتش اسرائیل از زمان امضای توافق چارچوبی با لبنان در ماه ژوئن، حدود ۷۷۰۰ بار این توافق را نقض کرده است.

 افزایش تنش‌های نظامی میان یمن و عربستان
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

افزایش تنش‌های نظامی میان یمن و عربستان

همزمان با تداوم حملات هوایی عربستان به استان‌های مختلف یمن، گزارش‌ها از وقوع انفجار در مناطق جنوبی عربستان و پیشروی‌های میدانی نیروهای یمنی در جبهه تعز حکایت دارد.

پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ - 10 September 2026