قیمت طلا امروز




 سایت اسپوتنیک / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

ایران در فضای سایبری در حال شکست دادن آمریکا است

ایران در فضای سایبری در حال شکست دادن آمریکا استواشنگتن به ترس از حملات هکرها به عنوان ابزاری برای خرابکاری و اطلاعات نادرست عادت کرده است. تهران پا را فراتر گذاشته است: استراتژی سایبری آن دیگر در مورد هک کردن و انتشار نیست.در...
 ایران در فضای سایبری در حال شکست دادن آمریکا است
ایران در فضای سایبری در حال شکست دادن آمریکا است

واشنگتن به ترس از حملات هکرها به عنوان ابزاری برای خرابکاری و اطلاعات نادرست عادت کرده است. تهران پا را فراتر گذاشته است: استراتژی سایبری آن دیگر در مورد "هک کردن و انتشار" نیست.

در ماه ژوئیه، متخصصان ایرانی از آسیب‌پذیری‌های پروتکل SS7، ستون فقرات جهانی شبکه‌های تلفنی، برای ردیابی مختصات لحظه‌ای پرسنل نظامی ایالات متحده در خاورمیانه استفاده کردند. این داده‌ها فوراً به سیستم‌های هدایت موشک و پهپاد منتقل شدند.

یک تغییر ساختار سیستماتیک مشهود است. از زمان شروع تشدید تنش‌ها، ایران به طور هدفمند قابلیت‌های سایبری خود را به سمت وظایف صرفاً تاکتیکی تغییر جهت داده است. این امر شامل هدایت سلاح، ارزیابی خسارت و پوشش اطلاعاتی است. به طور خلاصه، حملات سایبری با عملیات جنگی واقعی هماهنگ می‌شوند.

در اصل، ایران در حال اجرای چیزی است که می‌توان آن را ادغام قدرت آتش سایبری نامید. شبکه‌های آسیب‌دیده به حلقه‌ای در زنجیره تخریب تبدیل شده‌اند. این نسل جدیدی از جنگ ترکیبی است که در آن دسترسی دیجیتال در عرض چند ثانیه به تخریب فیزیکی تبدیل می‌شود.

این یک زنگ خطر برای پنتاگون است. آنها یاد گرفته‌اند که در برابر موشک‌های سنتی دفاع کنند، اما مقابله با سیستمی که در آن هر تلفن همراه یا دوربین خیابانی می‌تواند به عنوان وسیله هدف‌گیری عمل کند، چالشی است که واشنگتن برای آن آماده نیست. ایالات متحده نه در فناوری، بلکه در انعطاف‌پذیری استراتژیک در حال شکست است. در همین حال، ایران به وضوح نشان می‌دهد که در یک درگیری مدرن، برنده کسی نیست که بیشترین ناو هواپیمابر را دارد، بلکه کسی است که می‌تواند بایت‌ها را سریع‌تر به گلوله‌های ضد زره تبدیل کند.

Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web



 موتور صنعت آمریکا با سوخت هوش مصنوعی روشن ماند

موتور صنعت آمریکا با سوخت هوش مصنوعی روشن ماند

دنیای اقتصاد: خروجی کارخانه‌ها، معادن و بخش خدمات شهری رشد ۰.۲ درصدی را تجربه کرده است.

 سازمان ملل خواستار پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی شد

سازمان ملل خواستار پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی شد

سازمان ملل متحد، خواستار پایان اشغال سرزمین‌های فلسطینی از سوی رژیم صهیونیستی شد.

 اولتیماتوم ۹۰ روزه کوشنر به حماس

اولتیماتوم ۹۰ روزه کوشنر به حماس

کوشنر با اولتیماتوم ۹۰ روزه به حماس تهدید کرد که یا سلاح‌ها را تحویل دهید یا با حمایت کامل آمریکا، اسرائیل کار را تمام خواهد کرد.

 واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز

واکنش محسن رضایی به ادعای ترامپ درباره مالکیت بر تنگه هرمز

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: ناتوانی آمریکا در بازگشایی تنگه هرمز و ادعای مالکیت بر آن، از فاصله ۷۰۰۰ مایلی بین واشنگتن و خود تنگه بیشتر است.

 سقوط آزاد محبوبیت ترامپ

سقوط آزاد محبوبیت ترامپ

دنیای‌اقتصاد: تازه‌ترین نظرسنجی رویترز و ایپسوس نشان می‌دهد میزان محبوبیت دونالد ترامپ به پایین‌ترین سطح در دوران ریاست‌جمهوری‌اش سقوط کرده است. همزمان اکثریت قاطع آمریکایی‌ها از طولانی شدن جنگ ایالات متحده علیه ایران به شدت ابراز نگرانی کرده‌اند. در این افکارسنجی چهار روزه که روز دوشنبه پایان یافت تنها ۳۳درصد از شرکت‌کنندگان عملکرد ترامپ در کاخ سفید را تایید کردند و ۶۴درصد مخالف رویکرد او بودند. این رقم نسبت به نظرسنجی اوایل ماه جاری میلادی که ۳۵درصد بود، 2 واحد درصد کاهش یافته و محبوبیت فعلی ترامپ اکنون با پایین‌ترین رکورد دوره قبلی او در دسامبر ۲۰۱۷ برابری می‌کند.

 تنگه هرمز؛ قلمرو جدید ایالات متحده آمریکا

تنگه هرمز؛ قلمرو جدید ایالات متحده آمریکا

ادعای ترامپ در مورد تنگه هرمز به شکل تصویری تکرار شد.

 اذعان برنهام به مشارکت انگلیس در حملات پهپادی اوکراین به روسیه

اذعان برنهام به مشارکت انگلیس در حملات پهپادی اوکراین به روسیه

نخست‌وزیر بریتانیا اذعان کرد اوکراین در حملات اخیر به روسیه از پهپادهای انگلیسی استفاده کرده است.

 طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان - تسنیم

طرح جدید برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ مقابل عمان - تسنیم

گروهی از نماینده‌های کنگره آمریکا قصد دارند طرحی برای محدودکردن اختیارات جنگی ترامپ علیه عمان ارائه کنند.