قیمت طلا امروز




 سایت اسپوتنیک / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

رسانه: آمریکا 206 میلیون دلار به نیروی صلح غزه ارسال میکند

رسانه: آمریکا 206 میلیون دلار به نیروی صلح غزه ارسال می‌کند به گزارش رسانه‌های غربی، آمریکا 200 میلیون دلار برای تجهیزات، زیرساخت‌ها و عملیات، به علاوه 6 میلیون دلار برای خودروهای زرهی، به یک نیروی حافظ صلح اختصاص داده است. تاکنون پنج...
 رسانه: آمریکا 206 میلیون دلار به نیروی صلح غزه ارسال میکند

رسانه: آمریکا 206 میلیون دلار به نیروی صلح غزه ارسال می‌کند

به گزارش رسانه‌های غربی، آمریکا 200 میلیون دلار برای تجهیزات، زیرساخت‌ها و عملیات، به علاوه 6 میلیون دلار برای خودروهای زرهی، به یک نیروی حافظ صلح اختصاص داده است.

تاکنون پنج کشور، متعهد به اعزام نیرو شده‌اند: اندونزی، مراکش، قزاقستان، کوزوو و آلبانی.

با وجود این بودجه، استقرار این نیرو …





 پایان آرامش شکننده در یمن؟
۱۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. به گفته او این حملات به حذف تعدادی از مبارزان و فرماندهان میدانی حوثی‌ها منجر شده است. همزمان یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها، از انجام دو حمله پهپادی به اهدافی در استان نجران عربستان سعودی خبر داد که در آن سوی مرز یمن قرار دارد. به گفته او، این حملات یک هدف در فرودگاه نجران و همچنین یکی از تاسیسات آرامکو در این استان را «با موفقیت» هدف قرار دادند.

 تاثیر توافق بر قیمت گوشت چرخ‌کرده در آمریکا
۱۸ ساعت قبل / سایت تابناک

تاثیر توافق بر قیمت گوشت چرخ‌کرده در آمریکا

ترامپ نوشت: امروز توافقی را نهایی کردم که قیمت گوشت چرخ‌کرده را برای خانواده‌های زحمتکش آمریکایی به‌طور قابل‌توجهی کاهش خواهد داد.

 دومینوی کناره‌گیری در دولت ترامپ؛ معاون وزیر جنگ کنار می رود
۲ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

دومینوی کناره‌گیری در دولت ترامپ؛ معاون وزیر جنگ کنار می رود

یک روزنامه آمریکایی فاش کرد که وزیر ارتش ایالات متحده به علت درگیری با وزیر جنگ این کشور، پنتاگون را ترک می کند.

 دست‌وپا زدن‌های انتخاباتی ترامپ در سایه جنگ
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

دست‌وپا زدن‌های انتخاباتی ترامپ در سایه جنگ

با توجه به نزدیک شدن انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا، دونالد ترامپ برای کاستن از نارضایتی مردم این کشور به ویژه در سایه تبعات جنگ ایران دست و پا می زند.

 تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان؛ تنش اسرائیل و ترکیه بالا گرفت
۱۶ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهدید مستقیم نتانیاهو علیه اردوغان؛ تنش اسرائیل و ترکیه بالا گرفت

دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، با متهم کردن رجب طیب اردوغان و ترکیه به تلاش برای گسترش نفوذ خود در سوریه و تهدید اسرائیل، هشدار داد تل‌آویو در برابر این تحرکات کوتاه نخواهد آمد.

 دیپلماسی آسیایی رئیس جمهور
۱۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

دیپلماسی آسیایی رئیس جمهور

آرمان امروز : دکتر مسعود پزشکیان در پیام تبریک انتخاب آقای میرزا فخرالاسلام عالمگیر به عنوان بیست و سومین رئیس جمهوری خلق بنگلادش، با تاکید بر اینکه اعتماد نهادهای قانون‌گذار و نمایندگان پارلمان به تعهد، دوراندیشی و سوابق ارزنده جنابعالی در مسیر استقرار و تثبیت دموکراسی، نویدبخش گشایش فصلی نو از ثبات، رفاه و پیشرفت [ ]