
حملات با استفاده از مواد منفجره در کلمبیا در اولین روز دولت "د لا اسپریلا"
کمتر از 24 ساعت پس از آغاز به کار رئیس جمهور جدید کلمبیا ، دو حادثه خشونت آمیز در مناطق مختلف این کشور آمریکای جنوبی گزارش شد.
اولین این حوادث در منطقه روستایی کورومانی (شمال شرقی) رخ داد، جایی که پهپادها مواد منفجره را به سمت ایستگاه پلیس سان روکه پرتاب کردند. در این حادثه، سرگرد "آرگمی رو دلو کانچيلا" کشته شد و یک افسر مجروح شد. همچنین، این مکان خسارات قابل توجهی را متحمل شد.
در همین حال، در ایالت کاوکا (جنوب غربی)، یک خودروی بمبگذاری شده در نزدیکی ایستگاه "موندومو" در جاده بینالمللی منفجر شد. این انفجار باعث مجروح شدن دو افسر شد.
پس از این حوادث خشونت آمیز، وزارت دفاع کلمبیا اعلام کرد که بخشهای اطلاعاتی و عملیاتی را به منظور شناسایی، ردیابی و تحویل مجرمان به عدالت، به کار خواهد گرفت.
Sputnik Iran | Rubika | Bale | Web
برای مشاهده این ویدئو، لطفاً JavaScript را فعال کنید و مرورگر اینترنت خود را که از ویدئوی HTML5 پشتیبانی می کند ارتقاء دهید© telegram ir_sputnik© telegram ir_sputnik حملات با استفاده از مواد منفجره در کلمبیا در اولین روز دولت "د لا اسپریلا" © telegram ir_sputnik








