قیمت طلا امروز




 روزنامه ستاره صبح / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

رسانه را شریک راهبردی توسعه گردشگری کشور می‌شناسیم

هفدهم مرداد، تنها یک مناسبت در تقویم نیست؛ فرصتی است برای پاسداشت رسالت انسان‌هایی که با آگاهی، صداقت، مسئولیت‌پذیری و شجاعت، حافظ حقیقت و حافظه جمعی جامعه‌اند.
 رسانه را شریک راهبردی توسعه گردشگری کشور می‌شناسیم

«سوگند به قلم و آنچه می‌نویسند»

هفدهم مرداد، تنها یک مناسبت در تقویم نیست؛ فرصتی است برای پاسداشت رسالت انسان‌هایی که با آگاهی، صداقت، مسئولیت‌پذیری و شجاعت، حافظ حقیقت و حافظه جمعی جامعه‌اند.

خبرنگاری، پیش از آنکه حرفه‌ای برای اطلاع‌رسانی باشد، تعهدی برای دیدن، شنیدن و روایت کردن حقیقت است. خبرنگار، صدای واقعیت‌هایی است که گاه در هیاهوی روزگار کمتر شنیده می‌شوند و با قلم خود، سرمایه‌ای ارزشمند به نام «اعتماد عمومی» را استوار می‌سازد. هرجا روایت صادقانه و منصفانه شکل بگیرد، بذر امید، همدلی و توسعه نیز کاشته خواهد شد.

امروز صنعت گردشگری ایران، بیش از هر زمان دیگری، به روایت‌های دقیق، امیدآفرین و مسئولانه نیاز دارد؛ روایت‌هایی که بتوانند ظرفیت‌های بی‌بدیل فرهنگی، تاریخی و طبیعی کشور را به درستی معرفی کنند، فرصت‌های سرمایه‌گذاری را به تصویر بکشند و افق‌های تازه‌ای برای توسعه این صنعت بگشایند. بی‌تردید رسانه‌های حرفه‌ای و دغدغه‌مند، یکی از مهم‌ترین شرکای راهبردی این مسیر هستند.

در شرکت رفاه و گردشگری تأمین (هگتا) نیز رسانه را صرفاً بازتاب‌دهنده اخبار نمی‌دانیم؛ بلکه آن را همراه و شریک توسعه می‌شناسیم. باور داریم اطلاع‌رسانی مسئولانه، نقد منصفانه، گفت‌وگوی حرفه‌ای و تعامل سازنده با اصحاب رسانه، به ارتقای کیفیت خدمات، افزایش اعتماد عمومی، معرفی شایسته ظرفیت‌های گردشگری ایران و جذب سرمایه و گردشگر کمک خواهد کرد.

اینجانب، با گرامی‌داشت یاد و خاطره شهید محمود صارمی و تمامی شهدای عرصه آگاهی، روز خبرنگار را به همه خبرنگاران، روزنامه‌نگاران، عکاسان خبری، فعالان رسانه و تمامی تلاشگران صادق عرصه اطلاع‌رسانی تبریک عرض می‌کنم و از درگاه خداوند متعال، برای آنان سلامتی، عزت، توفیق و پایداری در مسیر روشنگری و خدمت به ایران عزیز مسئلت دارم.

باور دارم آینده روشن گردشگری ایران، از مسیر روایت‌های صادقانه، نقد مسئولانه، گفت‌وگوی حرفه‌ای و اعتماد متقابل میان رسانه‌ها، فعالان گردشگری و نهادهای خدمتگزار رقم خواهد خورد. این اعتماد، سرمایه‌ای ملی است که باید هر روز بر ارزش آن افزود؛ چرا که توسعه پایدار، پیش از آنکه در پروژه‌ها و زیرساخت‌ها متولد شود، در اندیشه‌ها، روایت‌ها و باورهای مشترک جامعه شکل می‌گیرد.

علیرضا تابش

مدیرعامل شرکت رفاه و گردشگری تأمین (هگتا)




 محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

محمدرضا شریفی‌نیا: مجید مظفری طلاست

آرمان امروز : محمدرضا شریفی‌نیا روز سه‌شنبه در آیین اعطای نشان درجه یک هنری به مجید مظفری در سالن سیف‌الله داد اظهار کرد: اسمش هم با مسماست با کارهای آقای بیضایی واقعا طلا فروخت. این موقعیت بسیار عالی برای آقای مجید مظفری بود. کارهای نمایشی هم که انجام داده در حد طلای ۱۸ تا ۲۴ [ ]

 محمدرضا حکیمی؛ آن‌گونه که زیست، آن‌گونه که خواست/ ساخت «خانه‌ علامه حکیمی» مورد تایید نیست

محمدرضا حکیمی؛ آن‌گونه که زیست، آن‌گونه که خواست/ ساخت «خانه‌ علامه حکیمی» مورد تایید نیست

حجت الاسلام محمد حکیمی برادر استاد محمدرضا حکیمی در یادداشتی به مناسبت پنجمین سال درگذشت ایشان، ضمن مروری بر اندیشه‌های محمدرضا حکیمی به ویژه در زمینه عدالت و مبارزه با فقر در اندیشه قرآنی و اهل بیت و با تاکید بر دوری سیاست و اقتصاد در این روزها با آنچه باید باشد و مظلومیت انسان محروم و بی‌پناه در جامعه امروز ایران، اعلام کرد هرگونه انتساب ملکی به عنوان «منزل علامه محمدرضا حکیمی» و هرگونه اقدام، ثبت، بهره‌برداری فرهنگی یا تبلیغی بر پایهٔ چنین انتسابی، بدون رضایت صاحبان حق و برخلاف وصیت و ترتیبات مقرر از سوی آن عزیز از دست رفته، فاقد رضایت شرعی ماست و در فرض تصرف در حقوق اشخاص یا مخالفت با وصیت معتبر، نمی‌توان آن را به نام تکریم آن مرحوم توجیه کرد.

 ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟ - تسنیم

ببینید| شعر معروف استاد افشین علا درباره امام خامنه‌ای چگونه سروده شد؟ - تسنیم

افشین علا از ماجرای سرودن شعر معروفش برای رهبر انقلاب و پاسخ متفاوت ایشان به «جمعه نصر» می‌گوید.

 4 باور غلط که «متهم گریخت» در مردم ایران ایجاد کرد

4 باور غلط که «متهم گریخت» در مردم ایران ایجاد کرد

قرار نیست ارزش‌های این سریال را زیر سؤال ببریم. «متهم گریخت» در زمان خودش سریالی موفق، سرگرم‌کننده و حتی از بسیاری جهات اجتماعی بود و اتفاقاً کیفیت آن نشان می‌دهد تلویزیون می‌تواند با قصه‌های ساده و شخصیت‌های باورپذیر، مخاطب گسترده‌ای پیدا کند. اما بازپخش چندباره یک اثر قدیمی، فرصتی است برای اینکه آن را از فاصله‌ای بیشتر و با نگاه امروزی تماشا کنیم.

 چراغ آموزش هنر پرنور می‌شود

چراغ آموزش هنر پرنور می‌شود

نظام آموزش هنر در ایران در آستانه یک بازطراحی جدی قرار گرفته است؛ بازطراحی‌ای که قرار است از تغییر سرفصل‌ها و استانداردهای آموزشی آغاز شود و تا سنجش صلاحیت حرفه‌ای، صدور گواهینامه‌های مهارتی و پیوند مستقیم آموزش با بازار کار ادامه پیدا کند. این مهم‌ترین محور نشست رسانه‌ای برنامه‌های «هفته آموزش هنر» بود که با حضور محمدحسین اسماعیلی، مدیرکل دفتر توسعه آموزش‌های هنری معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اردشیر میرمُنْگره، دبیر این رویداد برگزار شد.

 کارگردان مطرح انگلیسی درگذشت

کارگردان مطرح انگلیسی درگذشت

جان اروین، کارگردان بریتانیایی فیلم «تپه هامبورگر»، و«داستان ارواح» در سن ۸۶ سالگی درگذشت.

 ملاحظات اطلاع‌رسانی

ملاحظات اطلاع‌رسانی

آرمان امروز :نشست تخصصی «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با حضور نمایندگانی از دولت‌های دوازدهم، سیزدهم و چهاردهم برگزار شد. در این نشست به این موضوع پرداخته شد که چرا در سال‌های اخیر با وجود برخورداری از نهادهای رسمی نتوانسته‌اند تحولات اجتماعی را به موقع تشخیص داده و پاسخگو باشند. نشست «بن‌بست اطلاع‌رسانی» با محوریت بررسی چالش‌های اطلاع‌رسانی [ ]

 جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

جهان در مدار جنون: آیا انسان به خانه بازمی گردد؟

اما اهمیت «ادیسه» نولان در این نیست که بالاخره یکی از بزرگ‌ترین حماسه‌های جهان را با امکانات عظیم سینمای معاصر به تصویر کشیده است. اهمیت واقعی فیلم در پرسشی است که زیر تمام این شکوه و هیاهو جریان دارد:آیا انسان واقعاً می‌تواند به خانه بازگردد؟