قیمت طلا امروز




 روزنامه ستاره صبح / ۷ ساعت قبل

نیکنام پروفیل آراد؛ وقتی کیفیت، به اعتبار تبدیل می‌شود

نیکنام پروفیل آراد با مدیریت مهندس مصطفی تاج‌آبادی، با دریافت لوح زرین و تقدیرنامه در بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان، عنوان برتر در تولید سازه‌های درای‌وال و سقف کاذب را کسب کرد.
 نیکنام پروفیل آراد؛ وقتی کیفیت، به اعتبار تبدیل می‌شود

موفقیت شرکت نیکنام پروفیل آراد در کسب لوح زرین و تقدیرنامه بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان، حاصل مسیری است که با مدیریت و نگاه توسعه‌محور مهندس مصطفی تاج‌آبادی، مدیرعامل شرکت نیکنام پروفیل آراد دنبال شده است؛ مسیری مبتنی بر ارتقای کیفیت، نوآوری، توسعه تولید و جلب اعتماد فعالان صنعت ساختمان که این مجموعه را به جایگاهی برتر در تولید سازه‌های درای‌وال و سقف کاذب رسانده است.

در صنعت ساختمان، اعتماد را نمی‌توان ساخت؛ باید آن را در طول زمان به دست آورد.

اعتمادی که از دل کیفیت بیرون می‌آید، با دقت در تولید رشد می‌کند و در نهایت به اعتباری تبدیل می‌شود که نام یک برند را از میان صدها نام دیگر متمایز می‌کند.

برای شرکت نیکنام پروفیل آراد ، مسیر رسیدن به این نقطه، تنها مسیر تولید سازه‌های درای‌وال و سقف کاذب نبوده است؛ بلکه مسیری بوده از تعهد، تلاش مستمر، نگاه رو به آینده و باور به اینکه کیفیت، مهم‌ترین زبان یک برند صنعتی است.

امروز، این مسیر با افتخاری ارزشمند همراه شده است؛ افتخاری که تنها یک نشان یا یک تقدیرنامه نیست، بلکه بازتابی از سال‌ها تلاش برای رسیدن به جایگاهی شایسته در صنعت ساختمان است.

افتخاری که بر پایه کیفیت شکل گرفت

در بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان تهران، نام نیکنام پروفیل آراد در میان مجموعه‌های حاضر، با یک دستاورد مهم همراه شد.

این مجموعه با دریافت لوح زرین و تقدیرنامه رسمی اتاق تعاون ایران، مورد تقدیر قرار گرفت؛ تقدیری که در متن آن، از تلاش‌های ارزنده، کوشش‌های ارزشمند و نقش مؤثر این مجموعه و همچنین تلاش بی وقفه مهندس مصطفی تاج آبادی مدیرعامل محترم نیکنام پروفیل آراد، در مسیر تولید و توسعه صنعت ساختمان قدردانی شده است.

کسب این افتخار برای نیکنام پروفیل آراد، نشانه‌ای از مسیری است که این مجموعه با تمرکز بر کیفیت، نوآوری، دقت و نگاه حرفه‌ای به تولید طی کرده است.

و شاید مهم‌تر از خود این تقدیر، مفهومی باشد که پشت آن قرار دارد:

کیفیت، زمانی ارزش واقعی پیدا می‌کند که بتواند اعتماد ایجاد کند.

برترین بودن، نتیجه یک مسیر است

نیکنام …



 رشد ۱۹ برابری تأمین مالی زنجیره‌ای/ امسال ۱۷ میلیارد دلار ارز تأمین شده است
۳ ساعت قبل / سایت ایبنا

رشد ۱۹ برابری تأمین مالی زنجیره‌ای/ امسال ۱۷ میلیارد دلار ارز تأمین شده است

رئیس کل بانک مرکزی گفت: در آخرین جلسه هیات عالی بانک مرکزی مصوب شد تمرکز بانک مرکزی در حوزه اشتغال و احیای تولید بر واحد‌های کوچک و متوسط باشد.

 پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد - تسنیم
۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

پاک‌نژاد: تحویل نفت ایران به مشتریان ادامه دارد - تسنیم

وزیر نفت گفت: فرآیند فروش نفت خام در خارج از حوزه آب‌های سرزمینی ایران ادامه دارد.

 اولین واکنش شرکت ملی پخش به شایعه جدید بنزینی/  تکذیب می شود
۸ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اولین واکنش شرکت ملی پخش به شایعه جدید بنزینی/ تکذیب می شود

اقتصادنیوز: مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران تأکید کرد: تأمین بنزین در کشور به‌صورت پایدار انجام می‌شود و حداکثر ظرفیت تولید، انتقال و توزیع سوخت در حال استفاده است؛ بنابراین مردم هیچ نگرانی بابت تأمین بنزین نداشته باشند.

 چالش بزرگ ترامپ برای عملیات طرد اقتصادی ایران | فایننشال تایمز: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران با مانع چین روبه‌روست | شرکای تجاری تهران با واشنگتن همکاری می‌کنند؟
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

چالش بزرگ ترامپ برای عملیات طرد اقتصادی ایران | فایننشال تایمز: جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران با مانع چین روبه‌روست | شرکای تجاری تهران با واشنگتن همکاری می‌کنند؟

اقتصادنیوز: آمریکا گزینه‌های محدودی برای اعمال فشار مستقیم بیشتر بر ایران دارد؛ زیرا تهران سال‌ها تحت تحریم‌های گسترده قرار داشته است.

 مرکز آمار نرخ تورم مرداد 1405 را اعلام کرد
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مرکز آمار نرخ تورم مرداد 1405 را اعلام کرد

اقتصادنیوز: ​مرکز آمار ایران نرخ تورم مصرف کننده در ۱۲ ماهه منتهی به ماه پایان مرداد ماه امسال نسبت به دوره مشابه سال قبل را ۶۹.۹ درصد اعلام کرد.

 گزارش مجامع بورسی ۴ و ۵ شهریور ۱۴۰۵ | از افزایش سرمایه ۴۲۰ درصدی تا سود نقدی ۳۰ ریالی این نمادها
۵۹ دقیقه قبل / سايت نبض بورس

گزارش مجامع بورسی ۴ و ۵ شهریور ۱۴۰۵ | از افزایش سرمایه ۴۲۰ درصدی تا سود نقدی ۳۰ ریالی این نمادها

در روزهای ۴ و ۵ شهریورماه ۱۴۰۵، چندین مجمع عمومی عادی سالیانه و فوق‌العاده شرکت‌های بورسی برگزار شد و سهامداران درباره موضوعاتی مانند افزایش سرمایه، عملکرد م...



تورم خوراکی‌ها روی میز مجلس
روزنامه هفت صبح

تورم خوراکی‌ها روی میز مجلس

مجلس برای بررسی عملکرد تیم اقتصادی دولت وارد عمل شده، وزیر اقتصاد به‌زودی باید پاسخگوی نمایندگان باشد
اولویت دولت برای جلوگیری از سقوط معیشت مردم؛ ارز محدود به غذا، دارو و کالاهای حیاتی برسد
سایت صفحه اقتصاد

اولویت دولت برای جلوگیری از سقوط معیشت مردم؛ ارز محدود به غذا، دارو و کالاهای حیاتی برسد

نایب‌رئیس کمیسیون مدیریت واردات اتاق بازرگانی با تأکید بر اینکه سیاست «پول‌پاشی» راه‌حل پایدار برای حمایت از معیشت نیست، گفت در شرایط محدودیت منابع باید به جای جبران کامل تورم برای همه خانوارها، از سقوط حداقل استاندارد زندگی دهک‌های پایین جلوگیری کرد و ارز موجود را به غذا، دارو، نهاده‌های حیاتی، مواد اولیه و قطعات ضروری اختصاص داد.
سایت اکوایران

تحریم‌های جدید؛ فشار اقتصادی یا مسیر تازه به سوی جنگ؟

سایت فرارو

از بدهی ۹۰ هزار میلیاردی سایپا چه می‌دانیم؟

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین
روزنامه مردم سالاری

آقای وزیر؛ اگر از قیمتهای فروشگاه زیرمجموعه وزارتخانه اطلاع ندارید، چگونه از قیمت بازار باخبرید؟ - مردم سالاری آنلاین

اگر فروشگاه دولتی قرار است در بازار نقش‌آفرین باشد، باید برای مردم مزیت ایجاد کند؛ وگرنه صرفِ داشتن تابلوی دولتی، نه قیمت را پایین می‌آورد و نه سفره مردم را رنگین‌تر می‌کند.
بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی
سایت اقتصاد ۲۴

بنزین در محاصره تکذیب و کمبود/ از عیدی اصولگرایان تا صف‌های بنزین؛ میراث ۲۰ ساله یک تصمیم پوپولیستی

صف‌های بنزین، تکذیب‌های دولتی و نگرانی از تغییر سهمیه‌ها بار دیگر پرونده قدیمی بحران انرژی در ایران را باز کرده و دولت میان فشار ناترازی و هراس از تبعات اجتماعی هرگونه تغییر در قیمت سوخت، به دنبال راهی برای عبور از بحرانی است که ریشه‌های آن به تصمیمات مجلس هفتم بازمی‌گردد.