قیمت طلا امروز




 روزنامه ستاره صبح / ۴۱ ساعت قبل

بورس در آستانه قله ۶ میلیونی؛ رشد ۵۰ هزار واحدی شاخص کل در روزی رکورد نقدینگی!

شاخص کل بورس تهران امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ با رشد ۴۹ تا ۵۰ هزار واحدی در سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد ایستاد. ارزش معاملات خرد از مرز ۴۸ همت عبور کرد و بازار به فاصله ۵۳ هزار واحدی تا قله تاریخی ۶ میلیون واحد رسیده است.
 بورس در آستانه قله ۶ میلیونی؛ رشد ۵۰ هزار واحدی شاخص کل در روزی رکورد نقدینگی!

شاخص کل بورس تهران امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ در ادامه روند صعودی پرقدرت روزهای اخیر، با رشد قابل‌توجهی همراه شد و در سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد قرار گرفت. این رقم، فاصله اندکی تا قله تاریخی ۶ میلیون واحد دارد و توجه سرمایه‌گذاران، فعالان بازار و حتی عموم مردم را به شدت به خود جلب کرده است. ارزش معاملات خرد بازار سهام نیز امروز به سطح بی‌سابقه ۴۸ هزار میلیارد تومان (بیش از ۴۸ همت) رسید که نشان از رونق چشمگیر بازار و ورود نقدینگی قابل‌توجه به بورس دارد. شاخص کل بورس در آستانه ۶ میلیون واحد؛ فاصله ۵۳ هزار واحدی تا قله

بر اساس آخرین داده‌های معاملاتی، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ با رشد ۴۹ هزار و ۵۶۶ واحدی در سطح ۵ میلیون و ۹۴۷ هزار واحد قرار گرفته است. برخی منابع نیز رشد را حدود ۵۰ هزار واحد گزارش کرده‌اند.

این رقم به این معناست که شاخص کل تنها ۵۳ هزار واحد با قله تاریخی ۶ میلیون واحد فاصله دارد. فتح این مرز روانی و تاریخی، حالا به مهم‌ترین هدف بازار سرمایه تبدیل شده است. کارشناسان معتقدند عبور از این سطح می‌تواند موج تازه‌ای از ورود سرمایه‌های جدید را به همراه داشته باشد.



۱۱ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

دارایی صندوق‌های سرمایه‌گذاری با رشد 79 درصدی به 2864 همت رسید - تسنیم

اقتصادی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، گزارشی که توسط کانون نهاد های سرمایه گذاری تهیه شده، به بررسی وضعیت کلی صندوق‌های سرمایه‌گذاری در پایان خردادماه بر اساس آخرین آمار و اطلاعات  می‌پردازد. در این گزارش شاخص‌هایی از جمله تعداد صندوق‌ها، ارزش خالص دارایی‌ها، ترکیب صندوق‌ها بر حسب نوع بازدهی و سایر متغیرهای مرتبط بررسی شده تا تصویری مقطعی از ابعاد، ساختار و عملکرد بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری در پایان خردادماه ارائه شود.

دارایی تحت مدیریت صندوق‌های سرمایه‌گذاری از 1,601 هزار میلیارد تومان در تیر 1404 به 2,864 هزار میلیارد تومان در خرداد 1405 رسیده و در مجموع رشد اسمی حدود 79 درصدی را ثبت کرده است. روند اسمی در بیشترماه‌های دوره صعودی بوده و تنها در اسفند کاهش محدود 0.3 درصدی مشاهده شده است. بیشترین رشد ماهانه اسمی در آذر با 10.7 درصد ثبت شد و پس از آن مهر و دی به ترتیب با رشد 9.9 و 8 درصدی قرار گرفتند. در خرداد نیز دارایی تحت مدیریت با رشد ماهانه 6.8 درصدی، معادل حدود 184 هزار میلیارد تومان افزایش یافت.

با این حال، روند حقیقی تصویر متفاوتی از توسعه بازار ارائه می‌دهد؛ دارایی حقیقی تحت مدیریت از تیر تا آذر حدود 16 درصد افزایش یافت و در آذر به بالاترین سطح دوره رسید، اما از دی وارد روند نزولی شد؛ به طوری که طی چهار ماه متوالی منتهی به اردیبهشت، رشد حقیقی منفی بود. در فاصله آذر تا خرداد با وجود رشد اسمی حدود 28 درصدی دارایی‌ها، ارزش حقیقی آن‌ها حدود 14 درصد کاهش یافت. در خرداد رشد حقیقی پس از چند ماه کاهش به مثبت 0.9 درصد رسید، اما سطح حقیقی دارایی تحت مدیریت همچنان پایین‌تر از اوج آذر قرار داشت.

در مجموع، مقایسه رشد 79 درصدی اسمی با ثبات تقریبی دارایی حقیقی در کل دوره نشان می‌دهد بخش عمده افزایش ارزش دارایی‌های تحت مدیریت متأثر از رشد سطح عمومی قیمت‌ها بوده و توسعه واقعی بازار به مراتب محدودتر از رشد اسمی آن بوده است.

در پایان خرداد 1405، مجموعاً 509 صندوق سرمایه‌گذاری با ارزش دارایی تحت مدیریت 2,863.6 هزار میلیارد تومان فعال بوده‌اند. صندوق‌های قابل معامله با 271 صندوق، 53.2 درصد از تعداد صندوق‌ها را تشکیل داده‌اند اما با در اختیار داشتن 1,712 هزار میلیارد تومان، سهم بالاتر 60 درصدی از کل دارایی تحت مدیریت داشته‌اند. در مقابل، 238 صندوق صدور و ابطالی معادل 46.8 درصد از تعداد صندوق‌ها، حدود 1,151 هزار میلیارد تومان و 40 درصد از دارایی‌های بازار را مدیریت کرده‌اند.

بالاتر بودن سهم دارایی صندوق‌های قابل معامله نسبت به سهم تعدادی آن‌ها نشان می‌دهد متوسط اندازه این صندوق‌ها بزرگ‌تر است؛ به طوری که متوسط دارایی هر صندوق قابل معامله حدود 6.3 هزار میلیارد تومان و برای صندوق‌های صدور و ابطالی حدود 4.8 هزار میلیارد تومان برآورد می‌شود. در نتیجه متوسط اندازه صندوق‌های قابل معامله نزدیک به 30 درصد بیشتر از صندوق‌های صدور و ابطالی بوده است.

ترکیب دارایی‌های تحت مدیریت صندوق‌های سرمایه‌گذاری در پایان خرداد 1405 از تمرکز بالای بازار در چند گروه اصلی حکایت دارد. صندوق‌های درآمد ثابت با 1,494.2 همت دارایی و سهم 52.2 درصدی بیش از نیمی از کل بازار را در اختیار دارند. پس از آن صندوق‌های کالایی با 585.7 همت و سهم 20.5 درصدی، صندوق‌های اختصاصی بازارگردانی با 402.6 همت و سهم 14.1 درصدی و صندوق‌های سهامی با 336.1 همت و سهم 11.7 درصدی قرار گرفته‌اند.

در مجموع این چهار گروه 98.5 درصد از کل دارایی تحت مدیریت صندوق‌ها را به خود اختصاص داده‌اند؛ در حالی که سهم مجموع سایر دسته‌ها شامل صندوق‌های مختلط، بازنشستگی تکمیلی، املاک و مستغلات، تضمین اصل سرمایه، صندوق در صندوق، پروژه‌ای، خصوصی و جسورانه تنها حدود 1.5 درصد است. این ساختار نشان می‌دهد بازار صندوق‌ها همچنان عمدتاً بر ابزارهای با درآمد ثابت، کالایی و خدمات بازارگردانی متمرکز است و صندوق‌های تخصصی‌تر و نوظهور با وجود تنوع نسبی، هنوز از نظر حجم دارایی جایگاه محدودی دارند.

در پایان خرداد 1405، مدیریت 509 صندوق سرمایه‌گذاری با مجموع دارایی 2,863.6 همت میان 145 نهاد مالی توزیع شده است. شرکت‌های سبدگردان با مدیریت 328 صندوق معادل 64.4 درصد از تعداد صندوق‌ها بزرگترین گروه مدیران محسوب می‌شوند و با 1,429.6 همت دارایی، سهم 49.9 درصدی از کل بازار را در اختیار دارند.

شرکت‌های تأمین سرمایه نیز با وجود سهم 17.3 درصدی از تعداد صندوق‌ها، 970.4 همت دارایی و سهم 33.9 درصدی از کل بازار را مدیریت می‌کنند. در مجموع این دو گروه 81.7 درصد از تعداد صندوق‌ها و 83.8 درصد از دارایی تحت مدیریت بازار را به خود اختصاص داده‌اند که نشان‌دهنده تمرکز قابل توجه صنعت مدیریت دارایی در این دو گروه است.

مقایسه سهم تعدادی و سهم دارایی نشان می‌دهد متوسط اندازه صندوق‌های تحت مدیریت تأمین سرمایه‌ها به طور محسوسی بزرگتر است؛ متوسط دارایی هر صندوق در این گروه حدود 11 همت برآورد می‌شود در حالی که این رقم برای صندوق‌های تحت مدیریت سبدگردان‌ها حدود 4.4 همت و متوسط کل بازار حدود 5.6 همت است. پس از این دو گروه مشاوران سرمایه‌گذاری با سهم 9.5 درصدی و کارگزاری‌ها با سهم 4 درصدی از دارایی تحت مدیریت قرار دارند.

انتهای پیام/  


۶ ساعت قبل / سايت نبض بورس

فیلم مجمع وآفری (بیمه کارآفرین) مورخ ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

به گزارش نبض بورس، مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده صاحبان سهام شرکت بیمه کارآفرین، بر اساس آگهی منتشره در سامانه کدال در تاریخ ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ برگزار گردید و در خصوص دستور جلسات زیر تصمیم گیری نمود:

دستور جلسات:

انتخاب اعضای هیئت‌مدیره

سایر موارد

کیفیت فیلم برعهده‌ی شرکت و سامانه‌ی برگزارکننده مجمع است.

نبض‌بورس مجموعه‌ی جامعی از فیلم مجامع را در سایت بارگذاری کرده است. جهت مشاهده به صفحه فیلم مجامع مراجعه کنید

جهت دسترسی سریع‌تر به مجمع نماد دلخواه به صفحه مجامع نماد‌های بورسی مراجعه کنید.

 

 

 

 


۸ ساعت قبل / سایت بورس 24

سود خالص علی‌بابا بیش از ۷۵ درصد سقوط کرد | علی‌بابا میان توسعه هوش مصنوعی و افت سود گرفتار شد

بورس24 : سود خالص علی‌بابا، غول تجارت الکترونیک چین، در پی افزایش چشمگیر سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی و کاهش مصرف در بازار داخلی، بیش از ۷۵ درصد کاهش یافت؛ این افت در شرایطی رخ داده که تقاضا برای خدمات ابری این شرکت همچنان در حال رشد است.

به گزارش خبرآنلاین، به نقل از زومیت، درآمد علی‌بابا در سه‌ماهه منتهی به ژوئن با رشد ۹ درصدی همراه شد که مطابق با پیش‌بینی‌ها بود. با این حال، سود خالص این گروه با افت شدید به ۱۰.۵ میلیارد یوان، معادل ۱.۶ میلیارد دلار، رسید و خروج جریان نقدینگی آزاد نیز از ۶.۶ میلیارد دلار فراتر رفت.افت شدید سود در سایه سرمایه‌گذاری سنگین روی هوش مصنوعی

این ارقام نشان‌دهنده افزایش هزینه‌های پروژه‌های هوش مصنوعی و زیرساخت‌های محاسباتی است. در پی انتشار نتایج مالی، ارزش سهام علی‌بابا در معاملات پیش از بازار آمریکا ۴ درصد کاهش یافت.

علی‌بابا با معرفی مدل‌های هوش مصنوعی Qwen جایگاه خود را به‌عنوان یکی از بازیگران جهانی این حوزه تقویت کرده است. این شرکت میلیاردها دلار برای خرید تراشه، راه‌اندازی دیتاسنترها و توسعه هوش مصنوعی عامل‌محور هزینه می‌کند.

تلاش‌های این گروه مستقر در هانگژو برای رقابت با شرکت‌هایی مانند آنتروپیک و OpenAI نیز حاشیه سود آن را تحت فشار قرار داده است. هم‌زمان، کاهش تقاضا در بازار مصرف چین بر کسب‌وکار اصلی خرده‌فروشی آنلاین علی‌بابا اثر گذاشته است.تمرکز علی‌بابا بر Qwen و توسعه خدمات ابری

تحت مدیریت ادی وو، مدیرعامل علی‌بابا، تمرکز اصلی این گروه بر بخش‌های هوش مصنوعی و خدمات ابری قرار گرفته است. علی‌بابا بخش عمده تیم‌های پژوهشی و محصول خود را در واحد تجاری جدیدی به نام «مرکز توکن علی‌بابا» ادغام کرده که مستقیماً زیر نظر مدیرعامل فعالیت می‌کند.

وو می‌گوید «رشد هوش مصنوعی بر ملاحظات سودآوری کوتاه‌مدت اولویت دارد.» او قصد دارد سرمایه‌گذاری در این حوزه را فراتر از بودجه ۳۸۰ میلیارد یوانی مصوب برای سه سال آینده افزایش دهد.

هدف علی‌بابا، پنج برابر کردن درآمد بخش ابری و هوش مصنوعی و رساندن آن به ۱۰۰ میلیارد دلار طی پنج سال آینده عنوان شده است.

شرکت‌های هوش مصنوعی چین در شرایطی با فشار فزاینده سرمایه‌گذاران برای تبدیل هزینه‌ها به سود مواجه هستند که بسیاری از مدل‌های خود را به‌صورت رایگان یا با هزینه بسیار پایین ارائه می‌کنند.

علی‌بابا نیز با متن‌باز کردن بزرگ‌ترین مدل خود، یعنی Qwen 3.8 Max، بار دیگر رقابت برای جذب کاربر را بر کسب سود کوتاه‌مدت ترجیح داده است.




 پیش‌بینی قیمت طلا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلا گران می‌شود؟
۱۳ ساعت قبل / سایت فرکانس

پیش‌بینی قیمت طلا شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلا گران می‌شود؟

بازار طلا در آخرین روزهای مرداد ۱۴۰۵ در محدوده‌های حساس قیمتی قرار گرفته و قیمت طلای ۱۸ عیار بار دیگر به مرز ۲۰ میلیون تومان نزدیک شده است. در معاملات ۲۸ مرداد، طلای ۱۸ عیار تا حدود ۱۹ میلیون و ۷۵۹ هزار تومان پیش رفت و هم‌زمان اونس جهانی حوالی ۴۳۵۰ دلار معامله شد. حالا [ ]

 رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده
۱۷ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

رئیس ستاد مرکزی اربعین: دولت در خرید و واردات اتوبوس مساعدت کرده

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.

 شوک مثبت در بازار کریپتو / بیت‌کوین دوباره اوج گرفت
۱۱ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شوک مثبت در بازار کریپتو / بیت‌کوین دوباره اوج گرفت

قیمت بیت‌کوین در معاملات روزانه نزدیک به ۶ درصد افزایش یافت و پس از ماه‌ها فشار فروش، به بالای ۶۹ هزار دلار صعود کرد.

 آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

آخرین خبر درباره قیمت چهارم بنزین

اقتصادنیوز: سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس می‌گوید چند طرح توسط معاون انرژی رئیس‌جمهور و شرکت ملی پالایش و پخش با کمیسیون انرژی در میان گذاشته شده و در حال بررسی هستند، اما فعلاً افزایش قیمت در نرخ چهارم منتفی است.

 چرا پروژه پتروشیمی فسا متوقف شد؟ + عکس
۱۰ ساعت قبل / سایت فرکانس

چرا پروژه پتروشیمی فسا متوقف شد؟ + عکس

به گزارش فرکانس، تکمیل در پایان سال به حدود ۶۲.۹ میلیارد تومان رسیده است؛ اما نکته مهم‌تر از رقم ثبت‌شده، سرنوشت نامعلوم این سرمایه‌گذاری است. تحریم‌ها، مشکلات تأمین آب، کمبود منابع مالی و حتی اختلافات و ابهامات مربوط به جانمایی پروژه، از جمله موانعی عنوان شده‌اند که موجب شده‌اند طرح از برنامه اولیه فاصله زیادی [ ]

 قیمت تتر امروز
۱۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با کاهش 0.05 درصدی، به 189,398 (یکصد و هشتاد و نه هزار و‌ سیصد و نود و هشت) تومان رسید.