قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد معاصر / ۱۷ ساعت قبل

نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و دانشگاه آز...
 نتایج نهایی آزمون دکتری تخصصی سال ۱۴۰۵ اعلام شد
به گزارش اقتصاد معاصر، رضا محمدی گفت: نتایج نهایی آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ پس از طی مراحل آزمون کتبی، انتخاب رشته و ارزیابی تخصصی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی شامل مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی، از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام شده است.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: در آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ تعداد ۱۷۲ هزار و ۴۲ متقاضی ثبت‌نام کردند که از این تعداد ۱۳۷ هزار و ۹۷۴ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند و ۴۸ هزار و ۸۲۶ نفر برای انجام مرحله ارزیابی تخصصی و مصاحبه حداقل در یک کدرشته‌محل به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی معرفی شدند و در نهایت ۱۲ هزار و ۷۰۸ نفر در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پذیرفته شده‌اند.

وی با اشاره به ضوابط مربوط به افرادی که در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی به طور همزمان پذیرفته شده‌اند، گفت: متقاضیانی که هم در ردیف پذیرفته‌شدگان یکی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و هم در ردیف پذیرفته‌شدگان یکی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته‌اند، منحصراً می‌توانند در یکی از کدرشته‌محل‌های قبولی ثبت‌نام کنند و مجاز به ثبت‌نام در هر دو محل قبولی نیستند.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، به جز دانشگاه آزاد اسلامی، تصریح کرد: این دسته از پذیرفته‌شدگان لازم است از روز یکشنبه اول شهریور ماه ۱۴۰۵ برای اطلاع از تاریخ، نحوه و مدارک مورد نیاز ثبت‌نام، علاوه بر مدارک اعلام‌شده در اطلاعیه سازمان سنجش، به درگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل قبولی خود مراجعه کنند.

 محمدی درباره پذیرفته‌شدگان دانشگاه آزاد اسلامی نیز گفت: پذیرفته‌شدگان رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی لازم است از روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ برای اطلاع از تاریخ، نوع مدارک و نحوه ثبت‌نام در واحد محل قبولی به درگاه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی مراجعه کنند.

وی با تأکید بر ضرورت توجه پذیرفته‌شدگان به زمان‌بندی اعلام‌شده از سوی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، افزود: ثبت‌نام منحصراً در تاریخ‌های اعلام‌شده از سوی دانشگاه محل قبولی و با ارائه مدارک مورد نیاز انجام می‌شود و عدم اقدام پذیرفته‌شدگان در تاریخ یا تاریخ‌های تعیین‌شده برای ثبت‌نام، به منزله انصراف از ادامه تحصیل تلقی خواهد شد؛ بنابراین ضروری است پذیرفته‌شدگان اطلاعیه‌های منتشرشده در درگاه اطلاع‌رسانی دانشگاه یا مؤسسه آموزش عالی محل قبولی خود را با دقت مطالعه کنند.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره انتشار کارنامه نهایی آزمون نیز گفت: کارنامه نهایی متقاضیان روز چهارشنبه ۲۸ مرداد ماه ۱۴۰۵ از طریق درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قابل دسترسی خواهد بود. این کارنامه حاوی اطلاعات لازم از جمله نمره آزمون، نمره مصاحبه، حدنصاب نمره اعلام‌شده از سوی دانشگاه، رتبه متقاضی و آخرین رتبه پذیرفته‌شده در هر یک از کدرشته‌محل‌هایی است که متقاضی برای مصاحبه در سهمیه مربوط معرفی شده است.

 محمدی خاطرنشان کرد: با توجه به اعلام دانشگاه علوم انتظامی امین و طولانی شدن فرایند مصاحبه متقاضیان این دانشگاه، اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی کدرشته‌محل‌های مربوط به این دانشگاه پس از دریافت نمرات مصاحبه و انجام گزینش نهایی، متعاقباً اعلام خواهد شد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور همچنین یادآور شد: تغییر گرایش و انتقال پذیرفته‌شدگان دوره‌های دکتری «Ph.D.» امکان‌پذیر نیست و درخواست‌های متقاضیان در این زمینه قابل بررسی نخواهد بود.

 محمدی در پایان از پذیرفته‌شدگان و سایر متقاضیان خواست برای اطلاع دقیق از ضوابط، مدارک مورد نیاز و سایر نکات مرتبط با نتایج نهایی، اطلاعیه اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۵ را که در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است، به دقت مطالعه کنند./ خبرآنلاین



 دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

دیپلماسی با چاشنی پول و نفوذ | امارات چطور لقب اسپارت کوچک را گرفت؟

اقتصادنیوز: آنچه در سال ۲۰۰۶ با شکست یک معامله بندری آغاز شد، امروز به رابطه‌ای بسیار پیچیده‌تر تبدیل شده است؛ رابطه‌ای که در آن سرمایه امارات، فناوری آمریکا، امنیت خاورمیانه و سیاست داخلی واشنگتن به شکلی بی‌سابقه در هم تنیده شده‌اند.

 ترویج ممدانی؟

ترویج ممدانی؟

تا چند ماه پیش می‌شد آنچه را در نیویورک اتفاق افتاد، به ویژگی‌های خاص این شهر نسبت داد؛ شهری گران، جوان، مهاجرپذیر و متمایل به دموکرات‌ها که زهران ممدانی در آن با وعده مهار هزینه زندگی به قدرت رسید. حالا اما پیروزی عبدال السید در میشیگان، پرسش دیگری را پیش کشیده است: آیا «پدیده نیویورک» از مرزهای این شهر عبور کرده و بحران هزینه زندگی در حال تغییردادن سیاست اقتصادی آمریکاست؟

 اسامی بدهکاران بزرگ بانک سرمایه

اسامی بدهکاران بزرگ بانک سرمایه

به گزارش فرکانس، نام شماری از بدهکاران بزرگ بانک سرمایه همچنان در پرونده‌های مرتبط با مطالبات این بانک دیده می‌شود؛ از حسین هدایتی و برادران ریخته‌گران گرفته تا رسول دانیال‌زاده و محمد امامی. بانک سرمایه همچنان مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت است و اصلاح ساختار مالی، کاهش زیان انباشته و وصول مطالبات معوق از مهم‌ترین [ ]

 قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

قیمت رمزارزها در روز سه‌شنبه ۲۷ مرداد ۱۴۰۵؛ اتریوم، سولانا، ریپل و دوج‌کوین چند؟

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها در روز سه‌شنبه چهره‌ای دوگانه داشت؛ در حالی که اتریوم و سولانا در مسیر صعود حرکت کردند و XRP نزدیک مرز یک دلار نوسان داشت، دوج‌کوین، شیبا و تون‌کوین همچنان زیر فشار فروش قرار گرفتند.

 ۷۰ درصد ظرفیت پالایشگاه‌های آسیب دیده گاز کشور به مدار تولید برگشت

۷۰ درصد ظرفیت پالایشگاه‌های آسیب دیده گاز کشور به مدار تولید برگشت

مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد ظرفیت صنعت گاز کشور که در حملات دشمن آمریکایی - صهیونیستی آسیب دیده بود هم اکنون به مدار تولید بازگشته است.

 فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

فیلم | غنی‌نژاد: لیبرال‌ها بزرگترین منتقدان وضع موجودند | دخانچی: نظام حکمرانی ما دستوری است

اقتصادنیوز: محور اصلی مناظره موسی غنی‌نژاد و میلاد دخانچی این است که آیا می‌توان از دل میراث علی شریعتی و پروژه روشنفکری دینی، قرائتی تازه و قابل‌دفاع از «چپ» بیرون کشید، یا اینکه این عناوین صرفاً بازتولید همان سنت شکست‌خورده چپ با زبانی جدید هستند.

 اخبار سیاسی

اخبار سیاسی

اقتصاد و سیاست به طور شگفت انگیزی در یکدیگر تنیده شده اند و تصمیماتی که دولتمردان در هر یک از این دو شاخه می گیرند، به طور مستقیم بر دیگری تاثیر می گذارد. اخبار حوزه اقتصاد سیاسی طیف وسیعی از اخبار و تحلیل ها را شامل می شود که اطلاع از آنها برای فعالان اق

 نفت در بن‌بست دیپلماسی

نفت در بن‌بست دیپلماسی

دنیای‌اقتصاد: قیمت نفت برنت روز سه‌شنبه 18 ماه اوت برای سومین روز متوالی افزایش یافت و از مرز ۹۱ دلار در هر بشکه عبور کرد. به گزارش تارنمای Trading economicsاین رشد در حالی رقم خورد که چشم‌انداز دستیابی به توافقی تازه میان آمریکا و ایران پس از آنکه دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد تمایلی به تمدید توافق موقت صلح ندارد، کمرنگ‌تر شده است.