قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد معاصر / ۲ ساعت قبل

بورس از همه بازارها جلو زد

اگر گزارش‌های ماهانه شرکت‌ها همچنان از فروش و سودآوری مناسب حکایت کنند و ریسک‌های سیاسی نیز در مسیر کنترل‌شده‌ای باقی بمانند، ادامه روند صعودی بازار سرمایه د...
 بورس از همه بازارها جلو زد

به گزارش خبرنگار اقتصاد معاصر؛ بازار سهام در پنج ماه نخست سال ۱۴۰۵ تصویری متفاوت از آنچه در ابتدای سال انتظار می‌رفت ارائه کرد؛ بازاری که سال جاری را پس از ۸۰ روز توقف معاملات و در فضایی پرابهام آغاز کرده بود، نه فقط توانست شوک‌های اولیه را پشت سر بگذارد، بلکه در پایان مردادماه به صدر جدول بازدهی بازارهای دارایی رسید. ضمن این که شاخص کل با ثبت رشد ۶۳ درصدی و شاخص هم‌وزن با افزایش نزدیک به ۸۰ درصدی، فاصله معناداری با بازارهای رقیب ایجاد کردند.

بر این اساس، مقایسه بازدهی بازارها، ابعاد این اتفاق را روشن‌تر می‌کند؛ جایی که دلار آزاد در این مدت حدود ۲۴.۷ درصد افزایش یافت، صندوق‌های طلا ۱۸.۲ درصد و صندوق‌های درآمد ثابت ۱۴.۶ درصد بازدهی داشتند. سود سپرده بانکی نیز ۱۲.۱۴ درصد بود و رشد طلای ۱۸ عیار به تنها ۵.۵ درصد رسید. حتی برخی انواع سکه طلا در این دوره بازدهی منفی ثبت کردند. در چنین شرایطی، بورس نه ‌فقط از رقبای خود عقب نماند، بلکه با فاصله قابل ‌توجهی به پربازده‌ترین بازار دارایی تبدیل شد.

اما صدرنشینی بورس را نمی‌توان صرفا به موج نقدینگی یا هیجان خرید نسبت داد؛ چرا که بررسی عملکرد شرکت‌ها نشان می‌دهد بخشی از این رشد با پشتوانه بهبود متغیرهای بنیادی شکل گرفته است؛ جایی که افزایش فروش، رشد سود عملیاتی و بهبود سود خالص در شماری از صنایع، زمینه‌ای فراهم کرد که قیمت سهام بتواند بخشی از عقب‌ماندگی سال‌های گذشته را جبران کند. به عنوان مثال در دارویی‌ها افزایش نرخ محصولات، در صنایع غذایی رشد فروش، در بانک‌ها افزایش درآمدهای خدماتی و در صنعت سیمان نیز شرایط معاملات بورس کالا از جمله عوامل اثرگذار بر عملکرد شرکت‌ها بوده‌اند.

عامل دیگری که در این مسیر نقش داشت، تغییر فضای سیاسی بود. کاهش تنش‌ها، آتش‌بس و ادامه مذاکرات، بخشی از ریسک سیاسی تحمیل‌شده به بازار سهام در این مدت را کاهش داد و به سرمایه‌گذاران اجازه داد با اطمینان بیشتری به متغیرهای بنیادی شرکت‌ها توجه کنند. در مقابل، سرمایه‌گذاران در بازارهایی مانند ارز و طلا همچنان بخشی از تصمیم‌های خود را به تحولات سیاسی و مسیر آینده نرخ ارز گره زده‌اند؛ موضوعی که می‌تواند از شتاب حرکت این بازارها بکاهد.

با این حال، نقطه مهم ماجرا اینجاست که بورس در شهریورماه دیگر همان بازاری نیست که در ابتدای سال با قیمت‌های …



 صعود بورس ملایم شد
۷ دقیقه قبل / سایت مشرق

صعود بورس ملایم شد

بازار سرمایه پس از ثبت رکورد تاریخی روز گذشته که روز شش میلیون و ۶۱ هزار واحد ایستاد، امروز با شیب ملایم‌تری نسبت به دیروز به روند صعودی خود ادامه داد و شاخص کل بیش از ۸۰۰۰ واحد رشد کرد.  

 پایان بورس امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵/ چرا صعود بورس ملایم شد؟
۹ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

پایان بورس امروز ۱ شهریور ۱۴۰۵/ چرا صعود بورس ملایم شد؟

بازار سرمایه پس از ثبت رکورد تاریخی روز گذشته که روز شش میلیون و ۶۱ هزار واحد ایستاد، امروز با شیب ملایم‌تری نسبت به دیروز به روند صعودی خود ادامه داد و شاخص کل بیش از ۸۰۰۰ واحد رشد کرد.

 قیمت بنزین چند می‌شود؟
۱۸ دقیقه قبل / سایت آوش

قیمت بنزین چند می‌شود؟

یک تحلیل‌گر بازار سرمایه می‌گوید: با تغییر سیاست ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی، رشدهای شدیدی در نرخ ارز، سهام مربوطه در بورس و کل بازار سرمایه تجربه شد، اما بنزین اهمیت ذهنی و اجتماعی‌اش شاید امروز بیشتر از اهمیت اقتصادی‌اش باشد.

 آخرین شاخص بورس؛ امروز یکشنبه اول شهریور 1405
۳۰ دقیقه قبل / سایت هم میهن

آخرین شاخص بورس؛ امروز یکشنبه اول شهریور 1405

شاخص کل بورس تهران با رشد ۸۷ هزار واحدی به تراز ۶ میلیون و ۱۴۹ هزار واحد رسید. نمادهای فملی، شپنا و شبندر در راس تقاضا قرار دارند.

 از رشد 93 هزار واحدی شاخص کل تا آستانه منفی شدن بازار/ خروج نزدیک به یک همت پول حقیقی از بورس - سرمایه و بورس
۳۲ دقیقه قبل / سایت سرمایه و بورس

از رشد 93 هزار واحدی شاخص کل تا آستانه منفی شدن بازار/ خروج نزدیک به یک همت پول حقیقی از بورس - سرمایه و بورس

شاخص کل بورس در پایان معاملات با افزایش 8 هزار و 292 واحدی معادل 0.14 درصد، در ارتفاع 6 میلیون و 69 هزار و 888 واحد قرار گرفت. این رقم در حالی ثبت شد که شاخص کل در نیمه نخست معاملات تا ارتفاع 6 میلیون و 154 هزار واحد پیش رفته بود.



«حتی یک دلار» هم به دست ایران نرسید؛ شفاف‌سازی کنید دارایی‌ها کجاست؟
سایت اطلاعات آنلاین

«حتی یک دلار» هم به دست ایران نرسید؛ شفاف‌سازی کنید دارایی‌ها کجاست؟

قالیباف از آزادسازی میلیاردها دلار از اموال بلوکه شده ایران سخن می‌گوید، اما رئیس کل بانک مرکزی تأکید می‌کند «حتی یک دلار» هم در اختیار ایران قرار نگرفته است! مردم هم نمی‌دانند که بالاخره پول‌های ایران کجاست و چه میزان از آن واقعاً قابل دسترس است؟
از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین
سایت شفقنا

از رسانه ها/ ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین

شفقنا- روزنامه خراسان نوشت:  ورشکستگی یک پلتفرم فروش آنلاین طلا به‌دلیل خالی‌فروشی و لغو فعالیت آن با حدود ۲۰۰ هزار کاربر، بار دیگر ضعف ساختار نظارت بر بازار رو‌به‌رشد طلای آنلاین را به کانون توجه آورده است؛ بازاری که بسیاری از مردم برای حفظ ارزش پس‌اندازهای خرد خود، از چند سوت تا چند گرم، به آن [ ]
«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز
روزنامه آرمان امروز

«صندوق‌ ارزی»؛ راه حلی برای بازار ارز

بابک سالاروند آرمان امروز : در اقتصادی که ارزش پول ملی دائماً در معرض فرسایش قرار دارد، سرمایه‌گذار بیش از آنکه به دنبال سود باشد، به دنبال راهی برای حفظ ارزش دارایی است. اینجاست که ایده صندوق‌های ارزی در بورس جذاب می‌شود؛ ابزاری که به سرمایه‌گذار اجازه می‌دهد بدون خرید و نگهداری مستقیم ارز، در [ ]
تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی
روزنامه همدلی

تعمیرات میلیاردی روی دست مردم - همدلی

مونا ربیعیان خبرنگار وقتی هزینه تعمیر خودرو از توان خانوارها خارج شده، هر ابهام درباره کیفیت سوخت می‌تواند به یک بحران تازه معیشتی تبدیل شود.ماجرای ورود متانول به چرخه تولید و اختلاط بنزین، در شرایطی به یکی از نگرانی‌های تازه رانندگان تبدیل شده که هزینه نگهداری و تعمیر خودرو در سال‌های اخیر به‌شدت افزایش [ ]
جاماندگان یارانه بنزین
سایت ایران آنلاین

جاماندگان یارانه بنزین

هر بار که نازل جایگاه سوخت در باک یک خودرو قرار می‌گیرد، بخشی از یارانه عمومی کشور نیز به همان باک سرازیر می‌شود. هرچه مصرف بیشتر باشد، سهم از این یارانه هم بیشتر است. اما میلیون‌ها نفر که خودرویی ندارند، هرگز در این صف قرار نمی‌گیرند؛ آنها فقط وقتی با بنزین روبه‌رو می‌شوند که کرایه تاکسی را می‌پردازند یا افزایش هزینه حمل‌ونقل را در قیمت کالاها می‌بینند.
بنزین؛ اصلاح قیمت یا آزمون تاب‌آوری اجتماعی؟
سایت صفحه اقتصاد

بنزین؛ اصلاح قیمت یا آزمون تاب‌آوری اجتماعی؟

کاهش ناترازی انرژی یک ضرورت است و نمی‌توان با شعار و تعویق، مسئله مصرف و کمبود بنزین را برای همیشه حل‌نشده باقی گذاشت. اما اصلاح قیمت، لزوماً تنها راه اصلاح مصرف نیست و مهم‌تر از آن، نحوه اجرای اصلاحات است.