قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد معاصر / ۱۴۰۵/۰۵/۲۲

کندوان و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد؛ ترافیک سنگین در جاده‌های مازندران

رئیس پلیس راه مازندران گفت: همزمان با افزایش حجم خودروها در محورهای مواصلاتی مازندران، مسیر شمال به جنوب محور کندوان و آزادراه تهران-شمال برای تخلیه بار تراف...
 کندوان و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد؛ ترافیک سنگین در جاده‌های مازندران



۱۷ دقیقه قبل / سایت اقتصاد معاصر

جزئیات محدودیت‌های ترافیکی جاده های شمالی اعلام شد

به گزارش اقتصاد معاصر، سردار احمد کرمی اسد، رئیس پلیس راه راهور فراجا، با تشریح محدودیت‌های ترافیکی امروز 30 مرداد ماه اظهار کرد: به‌منظور مدیریت بار ترافیکی، روان‌سازی تردد و ارتقای ایمنی سفرها، محدودیت‌های مقطعی و یک‌طرفه در برخی محورهای شمالی کشور اجرا خواهد شد.

وی درباره محور چالوس گفت: از ساعت 14:00 امروز جمعه 30 مردادماه، تردد خودروها از ابتدای آزادراه تهران–شمال به مقصد چالوس(جنوب به شمال) ممنوع می‌شود.

کرمی اسد افزود: از ساعت 15:00، محور از محدوده پل زنگوله، واقع در انتهای دهانه شمالی تونل البرز، به سمت چالوس به‌طور کامل مسدود خواهد شد و از ساعت 16:00 نیز مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران در مسیر (شمال به جنوب) یک‌طرفه می‌شود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: این محدودیت تا ساعت 24:00 ادامه خواهد داشت و پس از آن، تردد در محور به حالت دوطرفه بازمی‌گردد؛ البته در صورت کاهش حجم ترافیک، امکان پایان زودتر محدودیت وجود خواهد داشت.

محدودیت ها در جاده هراز

کرمی اسد درباره محدودیت‌های جاده هراز نیز گفت: تردد تمامی تریلرها در این محور همچنان ممنوع است و تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها، به‌استثنای خودروهای حامل مواد سوختی و فاسدشدنی، امروز جمعه 30 مردادماه از ساعت 08:00 تا 24:00 ممنوع خواهد بود.

وی افزود: در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا بر تشخیص مأموران پلیس راه، روزهای جمعه و شنبه 30 و 31 مردادماه نیز محدودیت یک‌طرفه مقطعی به‌صورت رفت و برگشت در محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس اجرا خواهد شد.

اعمال محدودیت در محور فشم

رئیس پلیس راه راهور فراجا همچنین از اجرای محدودیت ترافیکی در محور فشم خبر داد و اظهار کرد: امروز جمعه 30 مردادماه از ساعت 17:00 تا 20:00، تردد خودروها از محدوده پل حاجی‌آباد، ابتدای پیچ آریانا، به سمت خروجی فشم به‌صورت یک‌طرفه مدیریت خواهد شد.

کرمی اسد در پایان از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر، از آخرین وضعیت راه‌ها و محدودیت‌های ترافیکی مطلع شوند و با رعایت قوانین، پرهیز از سرعت و سبقت غیرمجاز و حفظ فاصله طولی، پلیس را در مدیریت ایمن ترددهای پایان هفته همراهی کنند./تسنیم




 رشد بورس در 6 ماهه دوم سال کندتر از نیمه اول خواهد بود / صنایع غذایی، زراعتی و دارویی در صدر صنایع سودآور
۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

رشد بورس در 6 ماهه دوم سال کندتر از نیمه اول خواهد بود / صنایع غذایی، زراعتی و دارویی در صدر صنایع سودآور

بازار سرمایه در آستانه نیمه دوم سال با ابهامات سیاسی و اقتصادی مواجه است. مهدی دلبری، کارشناس بازار سرمایه، در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز به بررسی این شرایط و اولویت‌های سرمایه‌گذاری پرداخته است.

 سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

سهم اشتغال دولتی زنان با افزایش سن بیشتر می‌شود

اکوایران: داده‌های مربوط به ترکیب اشتغال در بخش خصوصی و عمومی نشان می‌دهد زنان سهم به‌مراتب بیشتری از مردان در اشتغال بخش عمومی دارند. به‌طوری‌که بیش از یک‌چهارم زنان شاغل ۳۰ ساله و بیشتر در بخش عمومی مشغول به کارند، در حالی که این نسبت برای مردان تنها ۱۲ درصد است.

 زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

زمان واریز معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی در سال 1405 مشخص شد

اقتصادنیوز: نمایندگان مجلس از پرداخت معوقات بازنشستگان تامین اجتماعی به همراه مطالبات همسان سازی از دهم شهریور خبر دادند.

 تحلیل و پیش‌بینی بازار خودرو هفته اول شهریور 1405 / ردپای نرخ چهارم بنزین در بازار خودرو دیده شد؟ + جدول
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

تحلیل و پیش‌بینی بازار خودرو هفته اول شهریور 1405 / ردپای نرخ چهارم بنزین در بازار خودرو دیده شد؟ + جدول

یک کارشناس صنعت خودروسازی گفت: انتشار برخی اخبار درباره حامل‌های انرژی، به‌صورت استثنا بر بازار خودروهای برقی اثر گذاشته و باعث افزایش جزئی قیمت این خودروها و رشد نسبی تقاضا برای خرید آنها شده است.

 برنامه قطع برق تهران؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

برنامه قطع برق تهران؛ امروز جمعه 30 مرداد 1405

براساس اعلام شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، برخی مناطق پایتخت در ساعاتی با قطعی برق روبر خواهند شد.

 هوا خنک تر می شود
۱۲ ساعت قبل / روزنامه تعادل

هوا خنک تر می شود

مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: دمای هوا طی روز‌های آینده در بسیاری از مناطق کشور خنک‌تر می‌شود.