قیمت طلا امروز




 سایت روزنامه سازندگی / ۱۷ ساعت قبل

حساس‌تر از دوران اشغال

تاجرنیا در سی‌ویکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی: وضعیت کنونی کشور حساس‌تر از دوران اشغال ایران در جنگ جهانی دوم است
 حساس‌تر از دوران اشغال

تاجرنیا در سی‌ویکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی: وضعیت کنونی کشور حساس‌تر از دوران اشغال ایران در جنگ جهانی دوم است

گروه اجتماعی:‌ سی‌ویکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران با حضور رئیس‌جمهور، مسئولان ارشد اجرایی، چهره‌های برجسته سیاسی و نمایندگان احزاب برگزار شد. این نشست در شرایطی شکل گرفت که سخنرانان اصلی، وضعیت کنونی کشور را یکی از حساس‌ترین و خطیرترین مقاطع تاریخ معاصر خواندند و بر ضرورت بازنگری در سیاست‌های داخلی و خارجی برای عبور از بحران‌های موجود تأکید کردند.

در آئین گشایش این مجمع علی تاجرنیا، دبیرکل انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران، در حضور مسعود پزشکیان به تشریح وضعیت کشور پرداخت و موقعیت فعلی را حتی از دوران جنگ جهانی دوم و اشغال ایران، حساس‌تر توصیف کرد. تاجرنیا با اشاره به همزمانی چالش‌های اقتصادی، تحریم‌ها و تهدیدات نظامی خارجی، مسئولیت دولت را در این برهه بسیار سنگین دانست.

وی با نقد روندهای گذشته به انباشت نارضایتی‌های اجتماعی و تعمیق شکاف میان حاکمیت و مردم اشاره کرد و گفت که عدم توجه به هشدارهای دلسوزان، انسداد مجاری اعتراض قانونی و تضعیف نهادهای واسط مانند احزاب و رسانه‌ها، زمینه‌ساز بروز بحران‌های متوالی از سال ۱۳۹۶ تا‌کنون شده است. تاجرنیا تأکید کرد که تصور بهبود زخم‌های اجتماعی گذشته، غیرواقع‌بینانه است و کاهش فاصله میان موج‌های اعتراضی نشان از فرسایش شدید سرمایه اجتماعی دارد.

دبیرکل انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران در بخش دیگری از سخنان خود، فروکاهیدن مفهوم «قدرت» به صرف ابزارهای نظامی را یک خطای استراتژیک دانست. وی تصریح کرد که مشروعیت مردمی، رضایتمندی عمومی، ثبات اقتصادی و ساختار سیاسی مبتنی بر خواست ملت از مؤلفه‌های اصلی اقتدار ملی هستند و فقدان هر یک از آنها، کشور را آسیب‌پذیر می‌سازد. بر همین اساس،تاجرنیا خواستار آن شد که تلاش برای بهبود معیشت و افزایش آزادی‌های سیاسی دقیقاً هم‌سنگ تقویت توان دفاعی، مورد توجه حاکمیت قرار گیرد.

تاجرنیا همچنین با انتقاد از فشارهای گروه‌های افراطی بر دولت، اعلام کرد که پافشاری بر تداوم وضعیت «نه جنگ و نه صلح» یا تشدید تنش‌ها، آسیب‌های جبران‌ناپذیری به معیشت مردم و نظام سلامت وارد می‌کند. وی با استناد به متون دینی و سیره اهل‌بیت، صلح را نه به‌معنای عقب‌نشینی …





 فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟!  + گفتگو
۱۲ ساعت قبل / سایت رکنا

فیلم چهره باز دزدان سریالی موتورسیکلت های میلیونی تهرانی / آنها را می شناسید ؟! + گفتگو

حوادث رکنا: موتورسیکلت یک شهروند در حالی در روز روشن از مقابل ساختمانی در بلوار فردوس شرقی به سرقت رفت که یکی از سارقان پیش از سرقت برای بررسی شرایط محل وارد ساختمان پزشکان شده بود و همدست او نیز مقابل دوربین ایستاده بود.

 اعلام جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

اعلام جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها

وزارت علوم در اطلاعیه‌ای بر برگزاری حضوری تمامی امتحانات دوره تابستان سال ۱۴۰۵ تأکید کرد و از راه‌اندازی سامانه برگزاری آزمون‌های توزیع‌شده کشوری برای تسهیل حضور دانشجویان خبر داد.

 برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران
۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

برخورد پلیس با اشغال معابر توسط نمایشگاه‌داران و مغازه‌داران

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور فراجا از آغاز فاز اجرایی طرح ساماندهی اشغال معابر توسط برخی نمایشگاه‌داران، مغازه‌داران و واحدهای تجاری خبر داد.

 تعمیر سرخود کولر، جان مرد جوان را گرفت
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

تعمیر سرخود کولر، جان مرد جوان را گرفت

سخنگوی سازمان آتش نشانی مشهد از جان باختن یک مرد بر اثر برق گرفتگی هنگام تعمیر کولر خبر داد.

 بحرانی ترین سدهای ایران | ذخیره اندک ۴ سد تامین کننده آب تهران
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بحرانی ترین سدهای ایران | ذخیره اندک ۴ سد تامین کننده آب تهران

آمار تازه وزارت نیرو از بهبود وضعیت مخازن سدهای کشور نسبت به سال گذشته حکایت دارد، اما تعدادی از سدهای مهم و راهبردی کشور همچنان در شرایط بحرانی قرار دارند و از وضعیت نرمال فاصله گرفته‌اند.

 میگنا - تبلیغ کلینیک و مرکز روان‌شناسی در میگنا
۵ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - تبلیغ کلینیک و مرکز روان‌شناسی در میگنا

کلینیک و مرکز روان‌شناسی خود را در میگنا، نام نخست سلامت روان ایران، به مخاطبان واقعی خدمات مشاوره و درمان معرفی کنید.