قیمت طلا امروز




 سایت روزنامه سازندگی / ۱۴۰۵/۰۵/۲۹

از «اردوکشی خیابانی» تا زندان

درباره بازداشت محمدباقر خرازی
 از «اردوکشی خیابانی» تا زندان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

درباره بازداشت محمدباقر خرازی

گروه سیاسی: کسی که چندی پیش از «اردوکشی خیابانی به تهران» برای ساقط کردن دولت سخن می‌گفت و صراحتاً می‌گفت «دولت پزشکیان را ویران می‌کنیم» حالا بنا بر گزارش‌های غیررسمی در زندان قم به سر می‌برد. محمدباقر خرازی، روحانی، فعال سیاسی و مدیر حوزه علمیه امام هادی به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» بازداشت شده است؛ اتهامی که هنوز جزئیات رسمی آن منتشر نشده و اصل بازداشت نیز تا لحظه تنظیم این گزارش از سوی قوه قضائیه تأیید نشده است.

خبر بازداشت خرازی را رحمت‌الله بیگدلی، فعال سیاسی، منتشر کرد و گفت او با حکم دادسرای ویژه روحانیت قم بازداشت شده و براساس اخبار تکمیلی ۶ روز است که در زندان به ‌سر می‌برد. طبق اطلاعات منتشر شده، خرازی روز ۱۷ مرداد نیز به دادسرای ویژه روحانیت قم احضار شده و پس از تفهیم اتهام از سوی دادیار شعبه ششم به زندان قم منتقل شده است. گفته شده، او جدا از سایر زندانیان نگهداری می‌شود و تحقیقات درباره پرونده‌اش ادامه دارد. …




 اخبار جدید

 توضیح میدری درباره ۷۰۰۰ تعاونی منحل‌شده
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

توضیح میدری درباره ۷۰۰۰ تعاونی منحل‌شده

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره اعلام آمار ۷۰۰۰ تعاونی منحل‌شده که هنوز تصفیه نشده‌اند، توضیح داد و گفت: بیان این آمار به معنای پذیرفتن مسئله است و تلاش می‌کنیم با همکاری قوه قضاییه، این مشکل و دارایی‌های راکد این تعاونی‌ها را تعیین تکلیف کنیم.

 ایران چگونه بدون رادار ناوهای آمریکا را هدف می‌گیرد؟
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ایران چگونه بدون رادار ناوهای آمریکا را هدف می‌گیرد؟

یک پرسش کلیدی درباره توان موشکی تهران همچنان پابرجاست: ایران چگونه بدون برخورداری از شبکه راداری پیشین خود می‌تواند ناوهای متحرک آمریکا را هدف بگیرد؟

 عارف: زنان کارآمدی بیشتری از مردان دارند
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

عارف: زنان کارآمدی بیشتری از مردان دارند

معاون اول رئیس‌جمهوری با تأکید بر ضرورت استفاده از ظرفیت زنان در مدیریت و توسعه کشور گفت: امروز سهم زنان در توسعه علم و فناوری بیشتر از مردان است و استفاده از توان آنان برای دولت چهاردهم یک الزام و ضرورت قطعی محسوب می‌شود.

 روز بدون خودرو باید از دولت و دستگاه‌های دولتی آغاز شود/ قدردانی از همراهی مردم و عوامل اجرایی در اجرای طرح بنزین
۶ ساعت قبل / سایت مشرق

روز بدون خودرو باید از دولت و دستگاه‌های دولتی آغاز شود/ قدردانی از همراهی مردم و عوامل اجرایی در اجرای طرح بنزین

رئیس‌جمهور با قدردانی از همراهی مردم در اجرای طرح بنزین، بر ضرورت آغاز طرح «یک روز در هفته بدون خودرو» از سوی دستگاه‌های دولتی تأکید کرد.

 مراقب کوچک‌شدن «ما» باشید
۵ ساعت قبل / سایت نورنیوز

مراقب کوچک‌شدن «ما» باشید

مهم‌ترین مسئولیت نیروهای سیاسی و رسانه‌ها، به ویژه رسانه ملی، شاید این باشد که اختلاف را در اندازه واقعی خود نگه دارند. نباید اختلاف‌ها را به معیاری برای سنجش وفاداری افراد و جریان‌ها به کشور تبدیل کرد. هر بار که یک اختلاف نظر به مرز «خودی و غیرخودی» کشیده می‌شود، یک گام از سرمایه همبستگی ملی کاسته می‌شود.

 با عمان درباره تنگه هرمز به توافق رسیده‌ایم؛ پادشاه عمان هم پذیرفته است
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

با عمان درباره تنگه هرمز به توافق رسیده‌ایم؛ پادشاه عمان هم پذیرفته است

علی نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی، با اشاره به وضعیت تنگه هرمز مدعی شد که ایران و عمان درباره این تنگه به توافق رسیده‌اند و پادشاه عمان نیز این توافق را پذیرفته است.

چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026