قیمت طلا امروز




 سایت روزنامه سازندگی / ۱۹ ساعت قبل

تشدید جنگ اقتصادی

ایران تهدید به مقابله کرد
 تشدید جنگ اقتصادی

ایران تهدید به مقابله کرد

جنگ، این ‌بار از آسمان و دریا به اقتصاد رسیده است. درحالی ‌که صدای درگیری‌های نظامی هنوز از تحولات منطقه‌ای کنار نرفته، واشنگتن در حال آماده‌سازی مرحله‌ای تازه از رویارویی با تهران است؛ مرحله‌ای که قرار است نه با موشک و جنگنده بلکه با تحریم، محاصره مالی و بستن آخرین روزنه‌های اقتصادی ایران پیش برود. اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، در گفت‌وگو با شبکه CNBC اعلام کرده که واشنگتن هفته آینده تحریم‌های اقتصادی شدیدتری علیه ایران اعلام خواهد کرد. او این کارزار را «بزرگ‌ترین اقدام هماهنگ برای انزوای اقتصادی یک کشور در تاریخ جهان» توصیف کرده و مدعی شده که هدف آن، ایجاد فشار اقتصادی‌ای است که در نهایت به فروپاشی جمهوری اسلامی ایران منجر شود. این اظهارات با واکنش لارنس نورمن، خبرنگار وال‌استریت ژورنال همراه شد. نورمن در شبکه ایکس نوشت که این «اولین ‌بار پس از مدت‌هاست که یک مقام ارشد دولت ترامپ خواستار تغییر نظام در ایران شده است» سپس این پرسش را مطرح کرد که آیا این موضع به ‌معنای بازگشت دولت آمریکا به اهدافی است که از ۲۸ فوریه دنبال می‌کرد.

هشدار ترامپ

دونالد ترامپ نیز این هفته در شبکه اجتماعی Truth Social از آنچه «جنگ اقتصادی و انزوای بی‌سابقه» علیه ایران خواند، سخن گفت. پیام او روشن بود: هیچ کشوری نباید از طریق بانک‌ها، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود برای ایران «راه نجات» فراهم کند. دولت آمریکا این مرحله را بخشی از آنچه «Economic D-Day» علیه ایران نامیده، معرفی کرده است؛ تعبیری که نشان می‌دهد، واشنگتن قصد دارد فشار اقتصادی را از یک ابزار تحریمی معمول به ستون اصلی راهبرد خود علیه تهران تبدیل کند. ترامپ در گفت‌وگویی رادیویی نیز بار دیگر تأکید کرد که اگر برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای لازم باشد «صد بار دیگر» به ایران حمله خواهد کرد.

او مدعی شد، توان موشکی و پهپادی ایران به‌شدت تضعیف شده و اقتصاد کشور نیز در آستانه فروپاشی قرار دارد. جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا نیز از آغاز «مرحله جدیدی» در جنگ میان دو کشور خبر داد و صراحتاً گفت: «مؤثرترین ابزاری که برای اعمال بر ایران داریم، فشار اقتصادی است».

پاسخ ایران

پاسخ تهران نیز تند بود؛ وزارت امور خارجه ایران همزمان با سالگرد …





 رئیس‌جمهور: حتی یک بند در تفاهم‌نامه پیدا نمی‌شود که نشان‌دهنده وادادگی باشد
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

رئیس‌جمهور: حتی یک بند در تفاهم‌نامه پیدا نمی‌شود که نشان‌دهنده وادادگی باشد

رئیس جمهور با اشاره به تفاهمنامه اخیر، آن را عزتمندانه و عاری از هر گونه وادادگی دانست و با تاکید بر ضرورت عبور از وضعیت نه جنگ و نه صلح با منطق و حفظ قدرت گفت: رهبر معظم انقلاب سیاست‌ها را تعیین می‌کنند و ما همان راه را خواهیم رفت.

 سناتور ۳۹ ساله دموکرات کاندیدای دموکرات‌ها در انتخابات 2028 می‌شود؟ | جان اوسوف؛ سناتور دموکرات که از میانه‌روی به دشمن سرسخت ترامپ تبدیل شد
۱۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سناتور ۳۹ ساله دموکرات کاندیدای دموکرات‌ها در انتخابات 2028 می‌شود؟ | جان اوسوف؛ سناتور دموکرات که از میانه‌روی به دشمن سرسخت ترامپ تبدیل شد

اقتصادنیوز: اوایل امسال، سناتور جان اوسوف در مراسمی در یکی از حومه‌های آتلانتا روی صحنه رفت و با لحنی آتشین به دولت ترامپ حمله کرد و گفت: «این طبقه اپستین است که کشور ما را اداره می‌کند.»

 سرلشکر رضایی: اصلاح رفتار دیپلماتیک ایران پس از بدعهدی‌ های آمریکا الزامی است
۸ ساعت قبل / سایت رکنا

سرلشکر رضایی: اصلاح رفتار دیپلماتیک ایران پس از بدعهدی‌ های آمریکا الزامی است

رکنا سیاسی: دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از جنگ 12 روزه تاکنون در حال رشد و تکامل دفاعی و سیاسی است، گفت: ایران امروز دیگر ایران قبل از جنگ نخواهد بود و آمریکای پرمدعا و مغرور نیز دیگر آمریکای قبل از جنگ نخواهد بود.

 پیشنهاد حذف سقف ۱۴ سکه مهریه یا افزایش پلکانی آن | لایحه کرامت زنان همچنان در انتظار رفع اختلافات
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پیشنهاد حذف سقف ۱۴ سکه مهریه یا افزایش پلکانی آن | لایحه کرامت زنان همچنان در انتظار رفع اختلافات

رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس از ثبت دو پیشنهاد درباره اصلاح مقررات مهریه خبر داد و گفت: پیشنهاد نخست حذف سقف ۱۴ سکه برای ضمانت اجرای کیفری و پیشنهاد دوم تعیین سقف پلکانی ۱۴ سکه در سال اول و افزایش سه سکه به ازای هر سال زندگی مشترک است.

 گرامیداشت توانمندی‌های صنعت دفاعی توسط سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

گرامیداشت توانمندی‌های صنعت دفاعی توسط سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح

رئیس سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح با صدور پیامی به مناسبت روز صنعت دفاعی، دستاوردهای بومی این حوزه را حاصل خودباوری و مجاهدت متخصصان دانست که ضامن بازدارندگی و اقتدار ایران اسلامی شده است.

 انصارالله آماده است به درخواست ما باب‌المندب را ببندد
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

انصارالله آماده است به درخواست ما باب‌المندب را ببندد

نائب‌رئیس شورای سیاسی حزب‌الله اظهار داشت که انصارالله یمن آمادگی خود را برای بستن تنگه باب‌المندب در صورت اعمال فشار همه‌جانبه بر مقاومت و مردم آن در لبنان، و سپردن «کلید» آن به دست مقاومت اعلام کرده‌ است.



سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]
سایت عصرایران

ترامپ و نتانیاهو در میدان انقلاب اعدام شدند (عکس)

سایت خبرفوری

خزر در گرو رضایت همسایگان؟ هشدار یک کارشناس درباره تبعات پذیرش رژیم حقوقی خزر

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟
روزنامه توسعه ایرانی

نقشه راه «بی‌اثر می‌کنیم» کجاست؟

نهال فرخی دونالد ترامپ این بار از یک روز نورماندی دیگر حرف می زند؛ نه در ساحل فرانسه و با سرباز و تانک، بلکه در اقتصاد ایران به
سایت خبرآنلاین

ببینید | پدیده‌هایی مانند باقر خرازی چگونه تولید و بازتولید می‌شوند؟

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم
سایت جوان آنلاین

یکپارچه باشیم محاصره دریا را می‌شکنیم

حسین طائب، رئیس سازمان بسیج: قدرت موشکی باید پشتوانه‌ای به نام حفظ وحدت و انسجام ملی داشته باشد. دشمن به‌سمت محاصره دریایی رفت و تصور کرد می‌تواند ملت ایران...