قیمت طلا امروز




 سایت سوره سینما / ۶ ساعت قبل

فیلم کوتاه «آواز گمشده» آماده نمایش شد - سوره سینما

سوره سینما-فیلم کوتاه «آواز گمشده» آماده نمایش شد-فیلم کوتاه «آواز گمشده» ساخته میثم عباسی پس از پایان مراحل تولید و آماده‌سازی، برای حضور در جشنواره‌های داخلی و خارجی آماده شده است.
 فیلم کوتاه «آواز گمشده» آماده نمایش شد - سوره سینما

تاریخ انتشار:۲ شهریور ۱۴۰۵ در ۱۱:۱۴ ق.ظ می پسندم0 فیلم کوتاه «آواز گمشده» آماده نمایش شد

فیلم کوتاه «آواز گمشده» ساخته میثم عباسی پس از پایان مراحل تولید و آماده‌سازی، برای حضور در جشنواره‌های داخلی و خارجی آماده شده است.

به گزارش سوره سینما به نقل از روابط عمومی پروژه، فیلم کوتاه «آواز گمشده» به نویسندگی و کارگردانی میثم عباسی و تهیه‌کنندگی مشترک حامد نوروزی و میثم عباسی، پس از طی مراحل تولید و فنی، آماده نمایش شده و قرار است در جشنواره‌های داخلی و خارجی حضور پیدا کند.

سیروس همتی بازیگر سینما و تئاتر نیز بازنویسی فیلمنامه و مشاوره کارگردانی این اثر را بر عهده داشته است.

«آواز گمشده» اثری در ژانر وحشت است که با بهره‌گیری از بازیگران حرفه‌ای و استعدادهای جوان تولید شده و داستان آن در فضایی مرتبط با طبیعت و جنگل روایت می‌شود.

افشین غیاثی، فاطیما درستکار، حامد نوروزی، مریم کاظمی، مهناز صاحبی و بیتا عالمی از جمله بازیگران «آواز گمشده» هستند. فرج‌الله گلسفیدی و مسعود ترابی نیز در این فیلم حضور دارند و نفس جمالزاده بازیگر کودک این پروژه است.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است: «آرامش واقعی برای طبیعت است. روح جنگل همیشه بیدار است و حافظ آرامش ساکنان طبیعت و جنگل اما…»

میثم عباسی پیش از این در عرصه فیلم کوتاه فعالیت داشته است. فیلم «بختک رها» از جمله آثار اوست که در جشنواره‌های خارجی حضور داشته …



 بتی سار هنرمند نامدار آمریکایی درگذشت
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

بتی سار هنرمند نامدار آمریکایی درگذشت

برنا- گروه فرهنگ و هنر: بتی سار، هنرمند آمریکایی و از چهره‌های تاثیرگذار هنر سیاه‌پوستان، در ۹۹ سالگی درگذشت.

 برای مترجمان جوان
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

برای مترجمان جوان

«جایزه ابوالحسن نجفی» به دبیری علی‌اصغر محمدخانی و با پشتیبانی شهر کتاب به ریاست مهدی فیروزان، از سال ۱۳۹۵ تا به امروز، هر ساله برگزار می‌شود. این جایزه به منظور احترام و پاسداشت خدمات استاد ابوالحسن نجفی (۱۳۰۶-۱۳۹۴) به فرهنگ و ادب و عرصه ترجمه رمان و داستان کوتاه در ایران، به بهترین ترجمه رمان و مجموعه داستان کوتاهی که در هر سال منتشر شده، اهدا می‌شود.

 ماه پنهان؛ مرز باریک ایثار و خودقربانی‌گری
۴ ساعت قبل / سایت عصرایران

ماه پنهان؛ مرز باریک ایثار و خودقربانی‌گری

مسألۀ مهم فیلم علاوه بر وقوع یک تخلف، پیامدهای انتخاب است؛ اینکه یک تصمیم چگونه می‌تواند از یک مسألۀ شخصی آغاز و به بحرانی برای خانواده تبدیل شود.

 قدرت نرم ایران در نگاه یک یهودی ضدصهیونیست
۸ ساعت قبل / سایت نورنیوز

قدرت نرم ایران در نگاه یک یهودی ضدصهیونیست

در جهانی که به روایت آلون میزراحی، قدرت‌های بزرگ دچار بحران معنا شده‌اند، یک استثنا وجود دارد: ایران. اهمیت این روایت فقط در ستایش ایران نیست؛ در این است که نویسنده‌ای یهودی، عرب‌تبار، سابقاً اسرائیلی و ضدصهیونیست، ایران را حامل «نور» و کرامت می‌بیند.

 امیر جعفری جای رضا عطاران را گرفت
۵ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

امیر جعفری جای رضا عطاران را گرفت

بنا بر آخرین اخبار رضا عطاران قرار بوده است در کمدی «بورسیه» همبازی جواد عزتی شود و خاطره «هزارپا» زنده شود اما بنا به دلایلی امیر جعفری جای او را در این پروژه گرفته است.

 ۷ سریالی که رنگ بازپخش‌های معمول تلویزیون را ندیدند
۵ ساعت قبل / سایت برترینها

۷ سریالی که رنگ بازپخش‌های معمول تلویزیون را ندیدند

گاهی یک بازیگر، سال‌ها بعد از پخش سریال، به دلایل مختلف از قاب رسمی تلویزیون حذف می‌شود و همین موضوع سرنوشت یک مجموعه قدیمی را هم تغییر می‌دهد.



سایت رکنا

عکس / سفر در زمان «لیلا فروهر» در 10 سالگی و در نمایی از فیلم سلطان قلب ها؛ سال 47

سایت ایران آنلاین

از چنگیز وثوقی چه خبر؟

آناتومی خشم و رسانه
سایت هم میهن

آناتومی خشم و رسانه

سیم ضامن اثری هوشمندانه، گزنده و از نظر فرمی منسجم است که نشان از تسلط مداوم گاس ون سنت بر سینمای شخصیت‌محور و اجتماعی دارد.
«اعتراف می‌کنم» از کلیشه‌های پلیسی فاصله دارد؛ نقش پررنگ زنان در سریال
خبرگزاری مهر

«اعتراف می‌کنم» از کلیشه‌های پلیسی فاصله دارد؛ نقش پررنگ زنان در سریال

یک منتقد سینما با اشاره به کلیشه های سریال های پلیسی در سال های اخیر بیان کرد که سریال «اعتراف می‌کنم» از این آثار متفاوت است.
یک قرن زیستن در محضر خنده؛ محمد خرمشاهی راویِ روزگارِ تلخ و شیرین
خبرگزاری مهر

یک قرن زیستن در محضر خنده؛ محمد خرمشاهی راویِ روزگارِ تلخ و شیرین

محمد خرمشاهی، طنزپرداز و روزنامه‌نگاری است که با نزدیک به یک قرن حضور در مطبوعات و برنامه‌های رادیویی، آینه‌ای از دردها و شادی‌های مردم بود و با زبانی طناز، کام جامعه را شیرین می‌کرد.
چرا نقش قهرمان دختر در ادبیات نوجوان کمرنگ است؟
خبرگزاری مهر

چرا نقش قهرمان دختر در ادبیات نوجوان کمرنگ است؟

نویسنده کتاب «گلادیمر» گفت: با انتخاب یک دختر نوجوان به‌عنوان شخصیت اصلی داستان، تلاش کردم خلأ حضور قهرمانان دختر در ادبیات نوجوان را جبران کنم و نقش و اثرگذاری آن‌ها را در جامعه نشان دهم.