قیمت طلا امروز




 سایت جهان نیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

اذعان غرب و صهیونیست‌ها به شکست زودهنگام ائتلاف دریایی عربستان | جهان نیوز

آمریکا پیشنهاد عربستان برای تشکیل ائتلاف دریایی در دریای سرخ را رد کرده و اروپایی‌ها هم ناتوان از تشکیل چنین ائتلافی هستند.
 اذعان غرب و صهیونیست‌ها به شکست زودهنگام ائتلاف دریایی عربستان | جهان نیوز

آمریکا پیشنهاد عربستان برای تشکیل ائتلاف دریایی در دریای سرخ را رد کرده و اروپایی‌ها هم ناتوان از تشکیل چنین ائتلافی هستند.



۱۱ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

روسیه: فقط تهران درباره مذاکره با آمریکا تصمیم می‌گیرد؛ ما بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کنیم، چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری / آنها خودشان تصمیم می‌گیرند

کد خبر: 787361 | ۱۴۰۵/۰۵/۳۰ ۰۸:۲۵:۰۰ اعتمادآنلاین |

سفیر و نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ایران کشوری مستقل است و خود درباره مذاکره با آمریکا تصمیم گیری می‌‎کند.

«واسیلی نبنزیا» عصر پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در نیویورک در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه با توجه به روابط دوجانبه میان ایران و روسیه، مسکو بر تهران فشار وارد می‌کند تا تلاش کند مذاکرات را از سر بگیرد و به این جنگ پایان دهد، گفت: روسیه، به‌عنوان یک اصل، بر هیچ‌کس فشاری وارد نمی‌کند؛ چه ایران باشد و چه هر کشور دیگری. ایران یک کشور مستقل است. آنها خودشان تصمیم می‌گیرند.

نماینده روسیه در سازمان ملل افزود: ما درباره این موضوع نیز صحبت کردیم و می‌دانیم که منشا این درگیری در کاری که ایران انجام داده یا انجام نداده نیست، بلکه در تجاوز بی‌محابا و بدون دلیلی است که ایالات متحده علیه ایران انجام داد. و فکر نمی‌کنم این ایران بوده باشد که از اجرای توافق‌هایی که میان ایالات متحده و ایران با کمک میانجی‌ها حاصل شده بود، عقب‌نشینی کرده باشد.

نبنزیا تاکید کرد: بنابراین فکر نمی‌کنم ما باید ایران را به‌خاطر این موضوع مقصر بدانیم. اما این مساله در شورای امنیت در حال بررسی است. امسال این اتفاق نیفتاد، اما مطمئنم که در ماه‌های آینده به آن رسیدگی خواهیم کرد.

در واکنش به کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران: نگران اقتصاد روسیه نباشید

سفیر روسیه در سازمان ملل درباره کارزار اقتصادی آمریکا علیه ایران و پیامدهای آن برای سایر کشور و نیز موضع روسیه در این زمینه گفت: ما آن‌قدر تحریم و وعده برای منزوی کردن اقتصاد روسیه دیده‌ایم که دیگر توجه زیادی به آنها نمی‌کنیم، چون توانسته‌ایم خود را با هر تحریمی که آنها اعمال کرده‌اند یا هر تهدیدی که در این مسیر شنیده‌ایم، سازگار کنیم. فکر می‌کنم از عهده این موضوع هم برخواهیم آمد. نگران اقتصاد روسیه نباشید.

واکنش نماینده روسیه به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز

نبنزیا در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز و اعلام کردن آن به عنوان قلمرو آمریکا نیز با لبخندی طعنه آمیز گفت: رئیس‌جمهور ترامپ ادعاهای ارضی متعددی درباره نقاط مختلف جهان مطرح کرده است. امروز ما در نمایندگی دانمارک با نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل گفت‌وگو داشتیم. نام اتاقی که در آن جلسه برگزار شد، «گرینلند» بود. آیا این موضوع شما را یاد چیزی نمی‌اندازد؟

سفیر روسیه افزود: او (ترامپ) درباره ونزوئلا و بخش‌های دیگری از جهان نیز صحبت کرده است. نمی‌دانم چنین اقدامی چگونه می‌تواند مطابق با حقوق بین‌الملل انجام شود. اما به هر حال، رئیس‌جمهور ترامپ بهتر از هر کسی می‌داند چه می‌گوید. حالا باید ببینیم او قصد دارد این موضوع را چگونه عملی کند!

  اخبار مرتبط ورود ۱۱ تن کمک‌های بشردوستانه روسیه از مرز آستارا واکنش روسیه به اقدام نخست‌وزیر جدید بریتانیا علیه ایران


۵۱ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

سقوط هواپیما در آلاسکا

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ یک هواپیمای چارتر سسنا ۴۴۱ هنگام نزدیک‌شدن به فرودگاه کیپ نیونهم در آلاسکا امریکا سقوط کرد.

این هواپیما دو خلبان و ۶ مسافر داشت. گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که هیچ‌یک از سرنشینان زنده نمانده‌اند.


۵۷ دقیقه قبل / سایت صفحه سیاست

جنگ فاجعه‌بار؛ اعتراض قانونگذاران آمریکا به تهاجم به ایران

صفحه سیاست-

به گزارش  الجزیره،‌ مارک وارنر روز جمعه در حساب کاربری خود در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: هر روز که جنگ ایران ادامه می‌یابد، نیروهای نظامی ما در معرض خطر بیشتری قرار می‌گیرند، قیمت‌ها در آمریکا افزایش می‌یابد و آمادگی امنیت ملی ما کاهش می‌یابد. وی افزود: دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا چه زمانی از این جنگ فاجعه‌بار و مرگبار دست خواهد کشید؟

 به دنبال تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران بسیاری از قانونگذاران ایالات متحده نسبت به این اقدام اعتراض کردند و از دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خواستند تا هر چه سریع‌تر به این جنگ پایان دهد.

در همین ارتباط چاک شومر رهبر دموکرات‌های مجلس سنای آمریکا در اظهاراتی با انتقاد از تجاوز نظامی مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: جنگ غیرعقلانی ترامپ در ایران سفره آمریکایی‌ها را کوچک کرده است.

 




 طارمی چمدان بست؛ پیراهن زرد بر تن مهدی | اختلاف میان هواداران: مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟
۴۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

طارمی چمدان بست؛ پیراهن زرد بر تن مهدی | اختلاف میان هواداران: مگر هالند یا امباپه می‌خواستید؟

خبر انتقال مهدی طارمی به الوصل، بحث داغ هواداران این تیم در شبکه اجتماعی ایکس شده و کاربران اماراتی دیدگاه‌های متفاوتی درباره سن، کیفیت فنی و توانایی‌های رهبری مهاجم ایرانی مطرح کرده‌اند

 از سامرای محاصره‌شده تا عصر غیبت/روایت راهبرد امام عسکری(ع) برای شیعه
۲ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

از سامرای محاصره‌شده تا عصر غیبت/روایت راهبرد امام عسکری(ع) برای شیعه

با وجود همه محدودیت‌ها، شخصیت معنوی و علمی امام حسن عسکری(ع) چنان اثرگذار بود که حتی برخی از مخالفان و کارگزاران حکومتی نیز تحت تأثیر اخلاق و جایگاه ایشان قرار می‌گرفتند.

 طراحی سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با سازوکار ضد گرفتگی و پایش خودکار
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

طراحی سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با سازوکار ضد گرفتگی و پایش خودکار

سامانه آبیاری زیرسطحی هوشمند با هدف مدیریت مصرف آب و افزایش بهره‌وری آبیاری طراحی شده است. این سامانه امکان استفاده در آبیاری ثقلی، مناطق فاقد برق، مزارع کوچک، باغات و شبکه‌های آبیاری تحت فشار را دارد.

 غیرمنتظره؛ بازگشت ویژه کاپیتان محبوب به پرسپولیس |  باشگاه یک سرمربی جدید انتخاب کرد
۵۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

غیرمنتظره؛ بازگشت ویژه کاپیتان محبوب به پرسپولیس | باشگاه یک سرمربی جدید انتخاب کرد

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 حمله تند الازهر به اسرائیل و انتقاد از ناتوانی جامعه جهانی
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

حمله تند الازهر به اسرائیل و انتقاد از ناتوانی جامعه جهانی

الازهر مصر اقدام رژیم اشغالگر برای آغاز روند مناقصه جهت ساخت حدود ۱۲۰۰ واحد شهرک‌سازی در منطقه موسوم به «E1» در شرق قدس در کرانه باختری اشغالی را محکوم کرد.