قیمت طلا امروز




 سایت جهان نیوز / ۲ ساعت قبل

اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز | جهان نیوز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از لوسیون‌های بدن و محصولات تغذیه‌کننده و نرم‌کننده پوست غیرمجاز را برای آگاهی مصرف‌کنندگان اعلام کرد.
 اعلام اسامی لوسیون‌ها و محصولات پوست غیرمجاز | جهان نیوز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو، اسامی تعدادی از لوسیون‌های بدن و محصولات تغذیه‌کننده و نرم‌کننده پوست غیرمجاز را برای آگاهی مصرف‌کنندگان اعلام کرد.



۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

وجود برخی مواد حساسیت‌زا در شامپوهای سر و بدن

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از مهر، بهروز اکبری گفت‌: برخی مواد نگه‌دارنده برای جلوگیری از رشد میکروب‌ها و قارچ‌ها در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شوند. از جمله این مواد می‌توان به متیل‌ایزوتیازولینون (MIT) و کلرومتیل‌ایزوتیازولینون (CMIT) اشاره کرد که در برخی شامپوهای سر و بدن و همچنین بعضی شوینده‌ها کاربرد دارند.

وی افزود: این مواد در صورت استفاده در حد مجاز، برای حفظ کیفیت و ایمنی محصول به کار می‌روند، اما در برخی افراد حساس ممکن است باعث خارش، قرمزی، سوزش، التهاب، خشکی و پوسته‌ریزی پوست شوند و حتی زمینه بروز اگزما و حساسیت پوستی را ایجاد کنند.

معاون اداره کل فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو توصیه کرد: کودکان، افراد دارای پوست حساس و کسانی که سابقه آلرژی یا اگزما دارند، هنگام خرید محصولات آرایشی و بهداشتی، ترکیبات درج‌شده روی بسته‌بندی را با دقت مطالعه کنند و در صورت امکان، محصولاتی را انتخاب کنند که فاقد این مواد باشند.

وی تأکید کرد: رعایت میزان مجاز مواد نگه‌دارنده، درج دقیق ترکیبات و ارائه اطلاعات شفاف روی بسته‌بندی، از الزامات مهم تولید محصولات آرایشی و بهداشتی است و به حفظ سلامت مصرف‌کنندگان کمک می‌کند.

اکبری از شهروندان خواست محصولات آرایشی و بهداشتی را از مراکز معتبر تهیه کنند و هنگام خرید به مجوز سازمان غذا و دارو و اطلاعات درج‌شده روی بسته‌بندی توجه داشته باشند. همچنین در صورت بروز علائم حساسیت، مصرف محصول را متوقف کرده و با پزشک یا داروساز مشورت کنند.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید

به کانال بله هم میهن بپیوندید

به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید




 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۵۵ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

آرمان امروز : سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است. فاطمه مهاجرانی روز جمعه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار سیاسی ایرنا، در واکنش به [ ]

 ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)
۵۳ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوچهارمین شب حضور مردم مشهد در خیابان (۳۰ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همچنان پای رهبر و انقلاب ایستاده‌اند و در یکصد و هفتاد و چهارمین شب حضور در سنگر خیابان، بر حفاظت از ایران و نظامشان و همچنین آرمان‌های الهی خویش تاکید می‌کنند.

 چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا ترقی‌خواهان، دموکرات‌های سنتی را شکست می‌دهند؟

دنیای‌اقتصاد: تحلیلگران رسانه‌ای بارها با سردرگمی تلاش کرده‌اند بفهمند چرا نامزدهای مترقی در آمریکا با وجود بودجه‌های انتخاباتی بسیار کمتری که دارند، دموکرات‌های سنتی را در انتخابات مقدماتی شکست می‌دهند. پاسخ این معما چندان پیچیده نیست. مترقی‌ها برخلاف دموکرات‌های تشکیلات‌گرا درباره مشکلات واقعی خانواده‌های طبقه کارگر صحبت می‌کنند و برای آنها راه‌حل‌های عملی دارند. این مشکلات طیف گسترده‌ای را شامل می‌شود که از فساد در نظام مالی انتخابات و نابرابری بی‌سابقه ثروت تا بحران سیستم درمان، تهدیدهای هوش مصنوعی و سیاست خارجی مخرب را دربرمی‌گیرد.

 ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ ما هیچ گزینه دیگری جز حمله نداشتیم، حتی لازم بود 100 بار هم تکرار می کردم
۵۸ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

ادعا‌ و لفاظی‌های جدید ترامپ: توافق با ایران آسان نیست/ ما هیچ گزینه دیگری جز حمله نداشتیم، حتی لازم بود 100 بار هم تکرار می کردم

رئیس جهمور آمریکا لفاظی های جدیدی علیه کشورمان داشته است.

 فرصت نفتی برای ایران
۴۸ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت نفتی برای ایران

یک تحلیلگر بین‌المللی نفت و انرژی گفت: برداشت گسترده آمریکا و کشورهای عضو آژانس بین‌المللی انرژی از ذخایر راهبردی در پی اختلال تنگه هرمز، ذخایر نفت آمریکا را به پایین‌ترین سطح در چهار دهه اخیر رسانده و این موضوع، آسیب‌پذیری واشنگتن را آشکار کرده و فرصتی برای افزایش قدرت چانه‌زنی ایران در مذاکرات ایجاد کرده است.

 قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم
۵۰ دقیقه قبل / روزنامه آرمان امروز

قالیباف: هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم اما رشد اقتصادی نداشته باشیم،دوام نمی‌آوریم

آرمان امروز : از قضا ما به ‌عنوان یک رزمنده، بیش از آن‌هایی که حرف از صلح می‌زنند، قدر صلح را می‌دانیم؛ یعنی کسی قدر صلح را می‌داند که جنگیده باشد. از سوی دیگر معتقدیم دیپلماسی وقتی ارزش دارد و پیش می‌رود که برای جنگ آماده باشیم و اگر آماده جنگ نباشیم در زمان استفاده [ ]