قیمت طلا امروز




 سایت اکونیوز / ۴ ساعت قبل

منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد - اکونیوز

اقتصاد ایران: مسعود پزشکیان گفت: رویکرد جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین الملل همواره صلح طلبانه و تعامل گرایانه بوده است و سفرای کشور باید این رویکرد را به
 منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد - اکونیوز

به گزارش خبرگزاری  اقتصاد ایران ،  مسعود پزشکیان ظهر امروز پنجشنبه 5 شهریور 1405 در مراسم بدرقه سفرای جدید جمهوری اسلامی ایران به کشورهای کره جنوبی، بلاروس، جمهوری چک، جمهوری قزاقستان و سنگاپور، گسترش تعاملات و توسعه روابط سیاسی با تمامی کشورها را از جمله اولویت‌های اساسی و ماموریت‌های مهم سفرای ایران در خارج از کشور دانست و با تأکید بر ضرورت تلاش مستمر برای توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های علمی، اقتصادی و سیاسی اظهار داشت: مهم‌ترین وظیفه سفرای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای خارجی، ایجاد بستر مناسب برای ارتقای سطح همکاری‌های فیمابین و ارتباط موثر جهت توسعه روابط، برقراری امنیت و ایجاد صلح پایدار است.

رئیس جمهور بر لزوم تلاش سفرا بر رفع موانع ارتقای سطح ارتباطات دوجانبه نیز تأکید کرد و گفت: سفرای ایران باید همواره در تلاش باشند تا مشکلات موجود را از پیش‌رو بردارند و مسیر توسعه روابط را هموار سازند.

پزشکیان اهمیت تنظیم و ارتقای تعاملات و همکاری‌های خارجی کشور بر مبنای منافع مشترک و اصول برد-برد را نیز مورد تأکید قرار داد و گفت: رویکرد جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌الملل همواره صلح‌طلبانه و تعامل‌گرایانه بوده است و سفرای کشور باید این رویکرد را به‌درستی برای مردم دنیا تبیین کنند. منافع هیچ کشوری با زیاده‌خواهی تامین نخواهد شد، بلکه باید شرایطی ایجاد شود تا در یک تعامل هر دو کشور …



 برق آمریکا را قطع می‌کنیم | همه گزینه‌های ما علیه آمریکا روی میز است
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

برق آمریکا را قطع می‌کنیم | همه گزینه‌های ما علیه آمریکا روی میز است

در بحبوحه تشدید جنگ تجاری آمریکا و کانادا، رئیس دولت استان اُنتاریو، ایالات متحده را به قطع صادرات برق تهدید کرد که به گفته کارشناسان می‌تواند به افزایش قیمت برق و هزینه قبوض آمریکایی‌ها منجر شود.

 مرزبانی: در پی حمله تروریستی افراد مسلح به خودروی گشت مرزبانی در محور میرجاوه به زاهدان، یکی از مرزبانان شهید شد
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

مرزبانی: در پی حمله تروریستی افراد مسلح به خودروی گشت مرزبانی در محور میرجاوه به زاهدان، یکی از مرزبانان شهید شد

مرزبانی سیستان و بلوچستان اعلام کرد: امروز در پی اقدام بزدلانه و تروریستی اشرار مسلح به خودروی گشت مرزبانی در محور مواصلاتی میرجاوه به زاهدان، یکی از مرزبانان جان‌برکف به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

 ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ابن‌الرضا: معادلات را تغییر دادیم؛ با ایران محترمانه سخن بگویید - تسنیم

سرپرست وزارت دفاع گفت: معادلات قدرت منطقه را تغییر دادیم؛ با احترام با ملت ایران سخن بگویید.

 دشمن پس از ناکامی نظامی، وحدت ملی ایران را هدف گرفت
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دشمن پس از ناکامی نظامی، وحدت ملی ایران را هدف گرفت

وزیر دادگستری با اشاره به شرایط حساس کشور پس از جنگ تحمیلی و افزایش فشارهای خارجی گفت: دشمن پس از ناکامی در تحقق اهداف نظامی، اکنون بیش از هر چیز به دنبال ایجاد اختلاف و شکاف در جامعه ایران است و حفظ وحدت ملی، مهم‌ترین ضرورت کشور در شرایط کنونی به شمار می‌رود.

 ببینید|  مهدی طائب: حضرت موسی ساخت بیسیم را به یهودیان یاد داد
۸ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ببینید| مهدی طائب: حضرت موسی ساخت بیسیم را به یهودیان یاد داد

مهدی طائب اظهار کرد: حضرت موسی ساخت بی‌سیم را به یهودیان یاد داد.

 ادعای آمریکا درباره تنگه هرمز از زبان سخنگوی کاخ سفید: محاصره دریایی ایران همچنان پابرجاست و بسیار موفقیت‌آمیز بوده؛ ما عملاً تنگه هرمز را کنترل می‌کنیم!
۴ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ادعای آمریکا درباره تنگه هرمز از زبان سخنگوی کاخ سفید: محاصره دریایی ایران همچنان پابرجاست و بسیار موفقیت‌آمیز بوده؛ ما عملاً تنگه هرمز را کنترل می‌کنیم!

سخنگوی کاخ سفید در مصاحبه با فاکس نیوز در ادعایی جدید مدعی شد که تنگه هرمز باز است!



سایت خبرآنلاین

ببینید | گرانی و شرایط اقتصادی صدای دستیار قالیباف را هم درآورد

سایت هم میهن

به اجازهٔ کسی نیاز ندارد اما....

گربه‌های خوش‌بختِ خیابانی ما!
سایت هم میهن

گربه‌های خوش‌بختِ خیابانی ما!

به نظر می‌رسد علاقه خاص رسانه‌های دیداری و شنیداری و نوشتاری اصول‌گرایان به اخبار محدود کننده ولو درباره گربه خیابانی باشد از فقدان اعتماد به نفس کافی در اقناع افکار عمومی ناشی شود.
همه از نتیجه معکوس اقدامات ترامپ می‌ترسند!
سایت فرارو

همه از نتیجه معکوس اقدامات ترامپ می‌ترسند!

طرح «روز دی اقتصادی» اسکات بسنت برای تشدید فشار بر ایران، به‌جای پایان دادن به جنگ و آرام کردن بازار نفت، ممکن است به تشدید درگیری و واکنش نظامی تهران منجر شود. ایران همچنان توان اثرگذاری بر تنگه هرمز و زیرساخت‌های انرژی منطقه را دارد و چین نیز با خرید بخش عمده نفت ایران، مانعی مهم برای سیاست واشنگتن است.
گفتن فشار حداکثری آسان است؛ اجرایش چطور؟
سایت فرارو

گفتن فشار حداکثری آسان است؛ اجرایش چطور؟

دولت ترامپ با آغاز «عملیات طرد اقتصادی» می‌خواهد ایران و شرکای تجاری‌اش را تحت فشار قرار دهد؛ با این حال، همراه نشدن چین و روسیه اجرای این طرح را دشوار کرده است. استاد اقتصاد دانشگاه جانز هاپکینز معتقد است کارنامه تحریم‌های آمریکا علیه ایران، با وجود تمام آسیب‌هایی که به اقتصاد کشور وارد کرده‌اند، از نظر دستیابی به هدف نهایی تقریباً «کارنامه‌ای کاملاً شکست‌خورده» بوده است.
وقتی خزر از «حاشیه» به «متن» آمد
سایت فرارو

وقتی خزر از «حاشیه» به «متن» آمد

تحریم‌ها، محاصره دریایی و تغییر مسیر تجارت؛ چرا شمال برای تهران حیاتی‌تر از همیشه شده است؟ دریای خزر که سال‌ها در حاشیه محاسبات امنیتی ایران قرار داشت، اکنون تحت تأثیر عواملی به یکی از عرصه‌های مهم راهبردی ایران تبدیل شده است.