قیمت طلا امروز




 سایت اکونیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

نامزد ترامپ برای انتخابات ۲۰۲۸ آمریکا مشخص شد! - اکونیوز

اقتصاد ایران: واشنگتن پست نوشت: ترامپ به حامیان مالی می گوید: «ما باید جی دی را انتخاب کنیم،» در حالی که معاون رئیس جمهور درباره آینده خود می اندیشد . مشاو
 نامزد ترامپ برای انتخابات ۲۰۲۸ آمریکا مشخص شد! - اکونیوز

به گزارش خبرگزاری  اقتصاد ایران ،  دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور، طبق گفته دو منبع ناشناس، به طور خصوصی از نامزدی جیدی ونس، معاون رئیس‌جمهور، در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۸ حمایت کرده است. ترامپ هنوز به طور عمومی از ونس حمایت نکرده است، زیرا همچنان در حال سنجش گزینه‌ها بین ونس و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، است. مشاوران هشدار می‌دهند که تصمیم ترامپ نهایی نیست و او از درام رقابت لذت می‌برد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور، اخیراً به طور خصوصی به حامیان مالی گفت که می‌خواهد معاونش در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۸ پیروز شود – این نشانه‌ای است که او برای حمایت عمومی از جیدی ونس آماده است، حتی اگر برخی از مشاوران هشدار می‌دهند که ترامپ هنوز به طور قطعی بر روی یک جانشین تصمیم نگرفته است.

«در نهایت، ما باید جیدی را انتخاب کنیم،» ترامپ حدود دو هفته پیش در جریان دیداری در دفتر بیضی با حامیان مالی گفت، به گفته دو نفر که از این اظهارات مطلع بودند و به شرط ناشناس ماندن صحبت کردند زیرا مجاز به بحث در مورد این موضوع نبودند.

این اظهار نظر خصوصی در تضاد با لحن ترامپ در طول سال گذشته است که به طور عمومی رقابت برای جلب نظر خود بین ونس و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، را تشویق می‌کرد. او آشکارا ابراز داشته که این دو می‌توانند یک فهرست مشترک خوبی تشکیل دهند و بارها از مشخص کردن اینکه کدام یک را در رأس فهرست ترجیح می‌دهد، خودداری کرده است.

با این حال، حتی زمانی که ترامپ معاون خود را در برابر اهداکنندگان در دفتر بیضی تقویت کرد، همچنان از اطرافیان خود درباره ونس در مقابل روبیو سوال می‌پرسید. یکی از مقامات کاخ سفید گفت که رئیس‌جمهور اواخر ماه گذشته در سفر با هلیکوپتر دریایی یک، از کارکنان درباره این دو مرد سوالاتی پرسید.

یکی از مشاوران رئیس‌جمهور که از اظهارات ترامپ به حامیان مالی اطلاع مستقیم داشت، گفت که ترامپ به طور خصوصی تصمیم گرفته است که ونس وارث حزب جمهوری‌خواه خواهد بود، اما برای تعیین زمان اعلام نامزدی ونس یا زمان حمایت عمومی ترامپ از او «خیلی زود» است.

با این حال، شش مشاور و متحد دیگر ترامپ هشدار دادند که آنها متقاعد نشده‌اند که رئیس‌جمهور بر روی ونس تصمیم گرفته است، و اشاره کردند که ترامپ به افراد مختلف …





 پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟

پشت پرده تردد نفتکش‌ها در هرمز / تنگه هرمز باز است؟

داده‌های ردیابی دریایی و برآوردهای بازار انرژی نشان می‌دهد تردد نفتکش‌ها در تنگه هرمز همچنان محدود است؛ وضعیتی که ریسک عرضه و هزینه حمل نفت را بالا نگه داشته است

 سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم - تسنیم

سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم - تسنیم

سخنگوی سپاه اعلام کرد که ایران با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار خواهد گرفت.

 تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

تغییر آرایش نظامی آمریکا؛ ورود ناو هواپیمابر جورج واشنگتن به خاورمیانه

ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا از ورود ناو هواپیمابر جروج واشنگتن به منطقه عملیاتی خاورمیانه پس از ناکامی ناو آبراهام لینکلن در انجام مأموریت‌های رزمی خبر داد.

 ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

ادعای رسانه آمریکایی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز شکست خورد

رسانه «سمافور» به نقل از یک مقام آمریکایی و یک مقام کاخ سفید ادعا داد که دولت آمریکا معتقد است مذاکرات ایران و عمان چند هفته پیش شکست خورده است.

 فوری/ آماده‌باش در جنوب اسرائیل

فوری/ آماده‌باش در جنوب اسرائیل

پلیس رژیم صهیونیستی پس از وقوع حادثه‌ای مشکوک در منطقه تل‌آراد در جنوب فلسطین اشغالی، وضعیت اضطراری اعلام کرد و نیروهای خود را به آماده‌باش کامل درآورد.

 گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او /  عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

گلایه همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او / عارف کمتر از ۳ ساعت در روز می‌خوابد

همسر معاون اول پزشکیان از حجم کار او گلایه کرد.