قیمت طلا امروز




 سایت اکونیوز / ۱۴۰۵/۰۵/۱۶

وصول مطالبات 100میلیارد دلاری صندوق توسعه ازدولت - اکونیوز

اقتصاد ایران: رئیس صندوق توسعه ملی از آغاز روند مستندسازی مطالبات این صندوق از دولت خبر داد.
 وصول مطالبات 100میلیارد دلاری صندوق توسعه ازدولت - اکونیوز

به گزارش خبرگزاری  اقتصاد ایران ،  مهدی غضنفری در پاسخ به پرسشی درباره آخرین وضعیت پیشنهاد این صندوق برای تعیین تکلیف حدود 100 میلیارد دلار مطالبات از دولت و نتیجه مکاتبات انجام‌شده با رئیس‌جمهور، اظهار کرد: با پیگیری‌های مستمر صندوق توسعه ملی و فشارهایی که بر سازمان برنامه و بودجه وارد شد، این سازمان اکنون با جدیت بیشتری فرآیند تعیین تکلیف مطالبات صندوق را دنبال می‌کند.

صدور دو شناسه برای هر مطالبه دولت

وی افزود: بر اساس احکام برنامه هفتم توسعه، برای هر یک از مطالبات صندوق از دولت باید دو سند رسمی شامل «شناسه تضمین» و «شناسه تعهد» صادر شود. پیش از اجرای برنامه هفتم تنها یک سند برای ثبت مطالبات وجود داشت، اما اکنون با اضافه شدن شناسه تعهد، پشتوانه حقوقی مطالبات صندوق تقویت شده است.

دریافت اسناد به جای پرداخت نقدی بدهی‌ها

رئیس صندوق توسعه ملی با بیان اینکه در شرایط فعلی امکان تسویه نقدی بدهی‌های دولت وجود ندارد، گفت: در مقطع کنونی به جای دریافت اصل مطالبات، پذیرفته‌ایم که دولت این اسناد را در اختیار صندوق قرار دهد. شناسه تضمین و شناسه تعهد عملاً کارکردی مشابه یک چک یا سند رسمی طلب دارند و بیانگر به رسمیت شناخته شدن بدهی دولت به صندوق توسعه ملی هستند.

غضنفری ادامه داد: پس از واگذاری منابع صندوق به دولت، تیمی تخصصی را مأمور پیگیری این موضوع کرده‌ایم و بخش قابل توجهی از توان کارشناسی صندوق صرف دریافت و تکمیل مستندات مطالبات از سازمان برنامه و بودجه شده است. هدف این است که تمام مطالبات صندوق دارای اسناد رسمی، قابل استناد و قابل پیگیری باشد.

این اسناد تضمین وصول مطالبات در آینده است

وی تأکید کرد: دریافت شناسه تضمین و شناسه تعهد را باید نخستین گام در فرآیند وصول مطالبات صندوق توسعه ملی از دولت دانست. این اسناد هرچند به معنای دریافت نقدی بدهی‌ها نیست، اما به‌عنوان تضمین حقوقی مطالبات صندوق، امکان پیگیری و وصول آنها را در آینده فراهم می‌کند و از تضییع حقوق صندوق توسعه ملی جلوگیری خواهد کرد.



 اطلاعات محرمانه دولت درباره افزایش قیمت بنزین لو رفت!
۵ ساعت قبل / سایت اقتصاد ایرانی

اطلاعات محرمانه دولت درباره افزایش قیمت بنزین لو رفت!

اقتصاد ایران: رئیس صندوق توسعه ملی از آغاز روند مستندسازی مطالبات این صندوق از دولت خبر داد.



 گرانی بنزین چقدر روی زندگی مردم اثر می‌گذارد؟

گرانی بنزین چقدر روی زندگی مردم اثر می‌گذارد؟

اکوایران: کسری روزانه حدود ۱۴ میلیون لیتر بنزین، دولت را بر سر یک دوراهی ساده «افزایش قیمت یا کاهش مصرف» قرار نداده است. سه سناریوی پیشنهادی دولت، از خاموشی نازل‌ها تا فروش آزاد مازاد و انتقال یارانه از خودرو به افراد، هرکدام می‌توانند شکل متفاوتی از فشار اقتصادی و اجتماعی را به خانوارها تحمیل کنند.

 باور نهادهای نظامی و امنیتی کشور اینست که آمریکا حتما به دنبال تغییر نظام در ایران است اما توان و فرصت لازم را ندارد

باور نهادهای نظامی و امنیتی کشور اینست که آمریکا حتما به دنبال تغییر نظام در ایران است اما توان و فرصت لازم را ندارد

ذینفعان قدرتمندی از دشمنی ایران و آمریکا سود می برند.

 اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

اعلام قیمت جدید انواع میوه در بازار

طبق نرخنامه سازمان میادین میوه و تره‌بار، قیمت میوه اعلام شد.

 قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / توقف دلار در آستانه کریدور 190هزار تومانی

قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / توقف دلار در آستانه کریدور 190هزار تومانی

قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته بدون تغییر نسبت به روز گذشته باقی ماند و بازار با وجود اعلام محاصره اقتصادی آمریکا علیه ایران، واکنش فوری نشان نداد.

 سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

در هفته گذشته در تابلو معاملات بورس و فرابورس نمادهایی که بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند مورد بررسی قرار گرفتند، سهم‌هایی که در هفته گذشته بیشترین صعود و سقوط را داشتند.

 رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟

رویای ۹ تریلیون دلاری ولیعهد سعودی در بیابان؛ چه بر سر «نئوم» آمد؟

رسانه آمریکایی با استناد به تصاویر ماهواره‌ای، اسناد مالی داخلی و گفت‌وگو با کارکنان سابق پروژه «نئوم» گزارش داد ساخت‌وساز در تمام پروژه‌های اصلی این ابرشهر عربستان متوقف شده یا رو به توقف است؛ پروژه‌ای که هزینه نهایی آن در برخی برآوردها به ۸.۸ تریلیون دلار رسیده بود!