قیمت طلا امروز




 سایت اکونیوز / ۷ ساعت قبل

جهش دوباره قیمت طلا و نقره در بازار معاملات امروز - اکونیوز

اقتصاد ایران: بهای جهانی طلا و نقره در معاملات صبح جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ با رشد همراه شد و اونس طلا به ۴۵۶۴.۸۹ دلار و نقره به ۶۹.۰۷۴ دلار رسید و هر دو فلز در
 جهش دوباره قیمت طلا و نقره در بازار معاملات امروز - اکونیوز

    به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران،  قیمت جهانی طلا و نقره در معاملات صبح جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ با تداوم تقاضای سرمایه‌گذاری و افزایش نااطمینانی در بازارهای مالی، در سطوح بالاتری معامله شد.

بر اساس آخرین داده‌ها، هر اونس طلا با افزایش ۴۹.۱۱ دلاری، معادل ۱.۰۹ درصد رشد، به ۴۵۶۴.۸۹ دلار رسید. نقره نیز با رشد ۰.۹۹۹ دلاری، معادل ۱.۴۷ درصد افزایش، در سطح ۶۹.۰۷۴ دلار معامله شد.

بر اساس این گزارش طلا در حالی بالای مرز ۴۵۰۰ دلار باقی مانده که در مسیر ثبت سومین رشد هفتگی متوالی قرار دارد. افزایش نوسان در بازارهای ارز و اوراق قرضه، رشد قیمت نفت و نگرانی از فشارهای تورمی، سرمایه‌گذاران را به سمت فلزات امن سوق داده است.

این فلز گرانبها در هفته جاری پس از اعلام برنامه وزارت خزانه‌داری آمریکا برای دست‌کم دو برابر کردن بازخرید اوراق بدهی بلندمدت، بیش از ۴ درصد جهش کرد. این تصمیم باعث افت شدید بازده اوراق خزانه و تضعیف دلار شد؛ عاملی که به تقویت طلا کمک کرد. با وجود بازگشت بخشی از بازده اوراق در ادامه هفته، طلا بخش عمده رشد خود را حفظ کرده است.

افزایش بهای نفت نیز با تشدید نگرانی‌های تورمی و آماده‌سازی آمریکا برای اعمال تحریم‌های اقتصادی تازه علیه ایران، از قیمت فلزات گرانبها حمایت کرده است. در کنار این عوامل، تقاضای سرمایه‌گذاری قوی و خریدهای ادامه‌دار بانک‌های مرکزی، به‌ویژه از سوی چین، از دیگر محرک‌های رشد طلا عنوان شده است.

نقره نیز که از ابتدای هفته بیش از ۵ درصد افزایش قیمت را ثبت کرده، هم‌راستا با طلا و تحت تأثیر همین عوامل صعودی، به بالای ۶۸ دلار رسیده و در آستانه ثبت سومین هفته مثبت متوالی قرار دارد.





 وام 23 درصدی بالای 50 درصد برای شما تمام می‌شود
۴ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

وام 23 درصدی بالای 50 درصد برای شما تمام می‌شود

برای نمونه، در یک تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی، ممکن است پس از کسر برخی هزینه‌ها، مبلغ واقعی در اختیار متقاضی به حدود ۸۵ تا ۹۰ میلیون تومان برسد.

 بازار موبایل اروپا به کمترین سطح ۳ سال اخیر رسید/ عرضه ۱۰ درصد سقوط کرد
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

بازار موبایل اروپا به کمترین سطح ۳ سال اخیر رسید/ عرضه ۱۰ درصد سقوط کرد

اقتصادنیوز: میزان عرضه‌ی گوشی‌های هوشمند در بازار اروپا طی سه‌ماهه‌ی دوم سال به ۳۵ میلیون دستگاه کاهش یافت.

 رشد بیت کوین و طلا با افزایش نگرانی‌ها درباره بدهی آمریکا - سرمایه و بورس
۳ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

رشد بیت کوین و طلا با افزایش نگرانی‌ها درباره بدهی آمریکا - سرمایه و بورس

قیمت بیت کوین و طلا در معاملات روز جمعه با افزایش قابل توجهی همراه شدند؛ زیرا سرمایه‌گذاران نگران هستند مداخله وزارت خزانه‌داری آمریکا در بازار اوراق قرضه، فشار بیشتری بر ارزش دلار وارد کند.

 شرایط جنگی پای برنج خارجی را به فصل برداشت باز کرد
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

شرایط جنگی پای برنج خارجی را به فصل برداشت باز کرد

رئیس انجمن تولیدکنندگان و تأمین‌کنندگان برنج ایران با بیان اینکه کشور همواره بخشی از نیاز خود به برنج را از طریق واردات تأمین می‌کند، گفت: لغو ممنوعیت فصلی واردات در مقطع فعلی بیش از آنکه یک تصمیم تنظیم بازاری باشد، با هدف اطمینان از تأمین کالا در شرایط جنگی و جلوگیری از بروز مشکل در ماه‌های آینده اتخاذ شده است.

 کالابرگ مرداد حذف شد؟
۱۰ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

کالابرگ مرداد حذف شد؟

کالابرگ مردادماه این‌بار با یک تفاوت مهم به دست خانوارها رسید؛ پرداخت مرحله‌ای شد و بخشی از مشمولان باید تا پنجم شهریور منتظر بمانند. همین تغییر کافی بود تا شایعه «حذف کالابرگ مرداد» در فضای عمومی بالا بگیرد، اما دولت می‌گوید کالابرگ حذف نشده است؛ مسئله، تغییر زمان‌بندی شارژ و تعلیق موقت اعتبار برخی خانوارهاست.

 هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس
۱۰ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس

براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۳۰ مردادماه) در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار دارد.