قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد 120 / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

دکتر مهدی جهانگیری، ریاست گروه مالی گردشگری به مناسبت روز خبرنگار پیامی منتشر کرد.

رسانه ها و خبرنگاران به عنوان بخشی از حافظه جمعی و وجدان بیدار جامعه، که به درستی می‌بینند، می‌پرسند و روایت می‌کنند، می توانند به جامعه این امکان را ‌بدهند تا واقعیت‌ها را دقیق‌تر بشناسد و آینده را آگاهانه‌تر بسازد.
 دکتر مهدی جهانگیری، ریاست گروه مالی گردشگری به مناسبت روز خبرنگار پیامی منتشر کرد.

در روزگاری که ایران عزیزمان در مسیر عبور از دشواری‌ها و چالش‌های پیش‌رو، بیش از همیشه به همدلی، همبستگی و اعتماد متقابل نیازمند است، ساختن آینده‌ای بهتر، جز با همراهی و هم‌افزایی همه سرمایه‌های انسانی و اجتماعی این سرزمین میسر نیست.

در این میان، رسانه ها و خبرنگاران به عنوان بخشی از حافظه جمعی و وجدان بیدار جامعه، که به درستی می‌بینند، می‌پرسند و روایت می‌کنند، می توانند به جامعه این امکان را ‌بدهند تا واقعیت‌ها را دقیق‌تر بشناسد و آینده را آگاهانه‌تر بسازد.

بنابراین ما امروز، در مواجهه با مسائل و دغدغه‌های مهم کشور در همه عرصه ها، به رسانه‌هایی نیاز داریم که در کنار بازتاب مسئولانه واقعیت‌ها و بیان صریح و منصفانه مطالبات، ظرفیت‌های امیدآفرین و فرصت‌های پیشرفت ملی را نیز به درستی ببینند؛ چرا که توسعه این سرزمین، علاوه بر رشد اقتصادی و فراهم نمودن زیرساخت‌ها، در بنیان خود، به اعتماد عمومی، سرمایه اجتماعی، گفت‌وگو و امیدی مسئولانه نیاز دارد.

بی‌تردید، در شرایط کنونی که جنگ روایتها به دلیل فشاری متعدد بر کشورمان دوچندان شده؛ نقش خبرنگار متعهد در روشنگری و ساختن آینده این سرزمین که همه برای آن در حال تلاشیم، نقشی ماندگار و تاریخساز است. زیرا او قادر است با روایت دقیق واقعیت‌ها، تقویت گفت‌وگوی سازنده و نزدیک‌تر کردن دیدگاهها به یکدیگر، در جهت تقویت همبستگی اجتماعی و شکل‌گیری اراده‌ای مشترک برای برای برون رفت از مشکلات و پیمودن مسیر پیشرفت، در کاری بزرگ مشارکت نماید.

بنده نیز ضمن گرامی‌داشت یاد و نام شهدای والامقام عرصه خبر، روز خبرنگار را به تمامی دیده بانان منافع ملی اعم از خبرنگاران، روزنامه‌نگاران و اصحاب رسانه تبریک می‌گویم و به همه این عزیزان که مسئولانه در مسیر آگاهی، اعتماد و پیشرفت ایران، در حال تلاش و انعکاس حقایق اند؛ درود میفرستم.





 شرایط دریافت وام ۵۰۰ میلیون تومانی بانک تجارت/ بدون سود و ضامن یک روزه
۱۶ ساعت قبل / روزنامه تعادل

شرایط دریافت وام ۵۰۰ میلیون تومانی بانک تجارت/ بدون سود و ضامن یک روزه

گروه اقتصادی اقتصادآنلاین، وام پی‌نو بانک تجارت یکی از تسهیلات اعتباری این بانک برای پذیرندگان حقیقی دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت اینترنتی شرکت ایر...

 رشد چهار برابری قیمت موبایل در یک سال
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

رشد چهار برابری قیمت موبایل در یک سال

افزایش قیمت تلفن همراه در یک سال گذشته، بازار موبایل را تحت تأثیر نوسانات نرخ ارز، افزایش هزینه‌های واردات و محدودیت‌های عرضه قرار داده است؛ به‌طوری که قیمت برخی مدل‌های پرمخاطب طی یک سال ۲ تا ۴ برابر شده و دسترسی مصرف‌کنندگان به گوشی‌های اقتصادی و میان‌رده را با مشکلاتی همراه کرده است.

 افزایش ۵۰درصدی اجاره‌بها در تهران/ مالکان سقف دولتی را رعایت نمی‌کنند؟
۵۵ دقیقه قبل / سایت اکونگار

افزایش ۵۰درصدی اجاره‌بها در تهران/ مالکان سقف دولتی را رعایت نمی‌کنند؟

دبیر اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه نرخ اجاره مسکن در تهران به بیش از ۴٠ تا ۵٠ درصد رسیده و بسیاری از مالکان سقف ٢۵ درصدی نرخ اجاره را رعایت نکردند، گفت: هر چند تعداد قراردادهای تمدید اجاره قابل توجه بود اما بسیاری هم به دلیل عدم توان پرداخت اجاره، به مناطق پایین‌تر یا حاشیه تهران مهاجرت کردند.

 مرغ در سفره ایرانی ها کم شد
۱۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

مرغ در سفره ایرانی ها کم شد

اقتصادنیوز: با اینکه وزیر جهاد کشاورزی هنوز آماری از مصرف مرغ پس از گران شدن آن با حذف ارز ترجیحی ارائه نداده اما طبق آمارها با وجود کاهش تولید مرغ نیازی به واردات هم نیست.

 ۶۹ میلیون ایرانی خودرو ندارد/ ۱۴۰۰۰ خانوار بیش از ۱۰ خودرو دارند +جدول
۷ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

۶۹ میلیون ایرانی خودرو ندارد/ ۱۴۰۰۰ خانوار بیش از ۱۰ خودرو دارند +جدول

اقتصادنیوز: ۳۴.۵ میلیون خانوار ایرانی حتی یک خودرو ندارند

 قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!
۱۰ دقیقه قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت لوازم یدکی موتورسیکلت تا ۳۰۰ درصد گران شد / تولید قطعات موتورسیکلت صرفه اقتصادی ندارد!

هزینه تولید موتورسیکلت در سال جاری مسیر صعودی گرفته و فشار هزینه از مواد اولیه تا نیروی کار و انرژی، تولیدکنندگان را با چالش جدی روبه‌رو کرده، حال پریس اصلی این است که قیمت قطعات موتورسیکلت در یک سال گذشته چند درصد افزایش داشته است؟