قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد 120 / ۱۴۰۵/۰۵/۱۸

عرضه اولیه «احیا۱» ۱۹ مرداد در فرابورس

سهام شرکت احیا استیل فولاد بافت با نماد معاملاتی «احیا۱» روز دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ به‌صورت عرضه اولیه و با روش ترکیبی وارد بازار دوم فرابورس ایران می‌شود.
 عرضه اولیه «احیا۱» ۱۹ مرداد در فرابورس



۹ ساعت قبل / سایت بورس 24

ارزش بازار بورس ایران از ۲۰٬۲۶۰ همت عبور کرد / جدول بازدهی ۴۷ صنعت؛ معرفی ۳ صنعت برنده بازار سهام

بورس24 : ارزش بازار بورس و فرابورس از ابتدای سال جاری تاکنون از ۱۳٬۳۱۶ همت با افزایش بیش از ۵۲ درصدی به ۲۰٬۲۶۰ همت ارتقا یافت که حدود ۴٪ از این رشد طی یک هفته اخیر محقق شد.

از ابتدای بازگشایی بازار سهام در سال جاری تا امروز به ترتیب صنایع دارویی با حدود ۱۶۸٪، استخراج نفت گاز جز اکتشاف با ۱۶۳٫۵٪ و مخابرات با ۱۴۱٪ بیشترین بازدهی را ثبت کردند.

صنایع خرده فروشی و فنی و مهندسی هر یک با ۱۲۳٪ بازدهی به ترتیب در رتبه های چهارم و پنجم پربازده ترین ها نشستند.

کم بازده ترین صنایع تا اینجای کار پیمانکاری صنعتی با ۱۰٫۳٪، محصولات کامپیوتری و الکترونیکی با ۱۰٫۴٪ و فعالیت های هنری و سرگرمی با ۱۱٫۵٪ بودند.

طی یک هفته اخیر صنعت فعالیت مهندسی، تجزیه و تحلیل با افزایش ارزش بازاری ۱۴٫۳٪ لقب پربازده ترین صنعت را به خود اختصاص داد و صنعت مخابرات با کسب بازدهی ۱۳٫۳٪ در رتبه دوم قرار گرفت و صنعت دارویی با فاصله کمی از آن با بازدهی ۱۳٫۲٪ در جایگاه سوم نشست.

در هفته اخیر ۵ صنعت با بازدهی منفی نیم تا ۲٫۵ درصدی رو به رو شدند که به ترتیب بیشترین کاهش ارزش شامل صنعت سیمان، سلامت و مددکاری، هتل و رستوران، حمل و نقلی و فرآورده های نفتی بودند.

درصد بازدهی صنایع بورس و فرابورس در سال 1405

صنعت

کل

یک هفته اخیر

دارویی

167.7

13.2

استخراج نفت گاز به جز اکتشاف

163.5

2.5

مخابرات

141.3

13.3

خرده فروشی

123.2

6.0

فنی و مهندسی

123.2

8.9

غذایی بجز قند وشکر

115.5

4.6

چاپ

115.0

13.0

زراعت و خدمات وابسته

109.9

6.0

فرآورده های نفتی

109.3

-0.5

کانی غیر فلزی

98.0

5.5

فعالیت مهندسی، تجزیه، تحلیل و آزمایش فنی

96.2

14.3

محصولات چوبی

92.1

4.0

کاشی و سرامیک

81.5

3.0

محصولات فلزی

80.9

3.3

واسطه گریهای مالی و پولی

74.5

6.4

بیمه و بازنشستگی

74.5

5.9

سیمان آهک گچ

72.5

-2.5

رایانه

71.8

3.7

قند و شکر

69.1

2.1

ماشین آلات و تجهیزات

67.8

7.4

انبوه سازی املاک و مستغلات

66.7

3.1

فلزات اساسی

64.6

3.1

محصولات کاغذی

64.6

2.8

بانکها و موسسات اعتباری

64.3

3.7

استخراج زغال سنگ

62.7

4.6

استخراج کانه های فلزی

62.1

1.1

وسایل ارتباطی

54.9

1.6

اطلاعات و ارتباطات

52.5

5.7

حمل و نقل انبارداری و ارتباطات

49.8

-0.9

فعالیتهای کمکی به نهاد های مالی واسط

45.9

2.7

دستگاههای برقی

44.1

4.1

عرضه برق،گاز،بخار و آب گرم

43.0

7.3

هتل و رستوران

42.8

-1.3

سایر واسطه گریهای مالی

40.8

5.4

محصولات چرمی

40.7

3.5

منسوجات

39.0

6.1

خودرو و قطعات

37.7

6.3

چندرشته ای صنعتی

36.9

6.3

سرمایه گذاریها

32.3

5.0

لاستیک و پلاستیک

31.0

4.1

سلامت انسان و مددکاری اجتماعی

22.7

-1.8

شیمیایی

21.7

4.1

استخراج سایر معادن

19.4

11.7

فعالیتهای فرهنگی و ورزشی

15.0

4.9

فعالیتهای هنری، سرگرمی و خلاقانه

11.5

4.1

محصولات کامپیوتری الکترونیکی و نوری

10.4

2.5

پیمانکاری صنعتی

10.3

0.1 




 قیمت تتر امروز
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت تتر امروز

اقتصادنیوز:قیمت تتر امروز در صرافی‌های معتبر داخلی با کاهش 0.89 درصدی، به 187,210 (یکصد و هشتاد و هفت هزار و‌ دویست و ده) تومان رسید.

 مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد
۵ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد

دنیای اقتصاد: سخنگوی شورای رقابت گفت: هیات عمومی دیوان عدالت اداری مصوبه شماره ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن درباره نحوه محاسبه مبالغ پیش‌پرداخت خودرو را ابطال کرده است.

 انتقام روس‌ها از مهد غلّه | باز هم پای سوسیالیسم در میان است | چرا اوکراین قربانی دومین قحطی بزرگ قرن شد؟
۱۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

انتقام روس‌ها از مهد غلّه | باز هم پای سوسیالیسم در میان است | چرا اوکراین قربانی دومین قحطی بزرگ قرن شد؟

اقتصادنیوز: قحطی ۱۹۳۳ شوروی نتیجه سیاست‌های اشتراکی‌سازی اجباری بود که برداشت معمولی را به فاجعه تبدیل کرد. در آن میان اوکراینی‌ها هدف شدیدترین اشتراکی‌سازی و بالاترین نرخ مرگ‌ومیر بودند.

 قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵
۱۳ ساعت قبل / روزنامه تعادل

قیمت جدید گوشت قرمز امروز ۳۰ مرداد ۱۴۰۵

تازه‌ترین قیمت گوشت قرمز در بازار ۳۰ مردادماه ۱۴۰۵ اعلام شد.

 بورس تهران به تراز ۶ میلیون واحدی نزدیک شد
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

بورس تهران به تراز ۶ میلیون واحدی نزدیک شد

بورس تهران در سایه غلبه تقاضا بر عرضه و بازگشت پرقدرت نقدینگی به بازار سهام توانست با عبور از سد ۵.۹ میلیون واحد هفته‌ای طلایی را برای سهامداران رقم بزند.

 گزارش تصویری: جلسه نقد و بررسی کتاب «اقتصاد از دیدگاه انسانی» نوشته محمد طبیبیان
۶ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

گزارش تصویری: جلسه نقد و بررسی کتاب «اقتصاد از دیدگاه انسانی» نوشته محمد طبیبیان

اقتصادنیوز: رویداد گفت‌وگو درباره کتاب «اقتصاد از دیدگاه انسانی» نوشته محمد طبیبیان جمعه ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ برگزار شد.