قیمت طلا امروز




 سایت ایبنا / ۱ ساعت قبل

گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی

با توجه به پیش‌بینی بانک مرکزی از وضعیت نقدینگی در بازار بین بانکی، موضع این بانک در این هفته توافق بازخرید بود. از این رو بانک مرکزی به اجرای عملیات بازار ب...
 گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایبنا، گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی (۹ شهریور ماه ۱۴۰۵) به شرح زیر است:

بانک مرکزی در چارچوب مدیریت ذخایر مورد نیاز بازار بین‌بانکی ریالی، عملیات بازار باز را به صورت هفتگی و موردی اجرا می‌کند. موضع عملیاتی این بانک (خرید یا فروش اوراق مالی اسلامی دولتی از طریق ابزار‌های موجود) بر اساس پیش‌بینی وضعیت ذخایر در بازار بین‌بانکی و با هدف کاهش نوسانات نرخ بازار بین‌بانکی حول نرخ هدف، از طریق انتشار اطلاعیه در سامانه بازار بین‌بانکی (تابا) اعلام می‌شود. متعاقب اطلاعیه مزبور، بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در راستای مدیریت نقدینگی خود در بازار بین‌بانکی، نسبت به ارسال سفارش‌ها تا مهلت تعیین شده از طریق سامانه بازار بین‌بانکی (تابا) اقدام کنند.

بانک‌ها و موسسات اعتباری غیربانکی می‌توانند در روز‌های شنبه تا چهارشنبه از اعتبارگیری قاعده‌مند (دریافت اعتبار با وثیقه از بانک مرکزی در قالب توافق بازخرید با نرخ سقف دالان نرخ سود (۲۴ درصد) و مطابق با ضوابط تعیین شده) مشروط به در اختیار داشتن اوراق مالی اسلامی دولتی استفاده کنند که نتیجه آن به شرح زیر است:

* روز‌های تعطیل رسمی

** روز‌های تعطیل بازار سرمایه …






 اخبار جدید

 پیش‌بینی قیمت مسکن تا پاییز؛ رکود هست، ارزانی نه / ۲ میلیارد وام مسکن بگیرید، نزدیک ۶ میلیارد تومان پس بدهید!
۳ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

پیش‌بینی قیمت مسکن تا پاییز؛ رکود هست، ارزانی نه / ۲ میلیارد وام مسکن بگیرید، نزدیک ۶ میلیارد تومان پس بدهید!

در حالی بازار مسکن شهریورماه در آرامش نسبی به سر می‌برد، افزایش هزینه ساخت، تورم و سیاست‌های دستوری همچنان فشار صعودی بر قیمت‌ها وارد می‌کند.

 بورس تهران برای ورود شرکت‌های بزرگ اقتصاد دیجیتال «فرش قرمز» پهن می‌کند/ برنامه‌ریزی برای پذیرش و عرضه سهام شرکت پالایش نفت ستاره خلیج فارس آغاز شده است
۳ ساعت قبل / سایت سنا

بورس تهران برای ورود شرکت‌های بزرگ اقتصاد دیجیتال «فرش قرمز» پهن می‌کند/ برنامه‌ریزی برای پذیرش و عرضه سهام شرکت پالایش نفت ستاره خلیج فارس آغاز شده است

مدیرعامل بورس تهران با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای رفع موانع پذیرش شرکت‌های اقتصاد دیجیتال در بازار سهام، از برنامه‌ریزی برای پذیرش و عرضه سهام شرکت پالایش نفت ستاره خلیج فارس در ماه‌های آینده خبر داد.

 عرضه تابان فردا افزایشی شد مروارید و پالایش نفت جی در صف ورود به بازار سرمایه | نفت ما
۳ ساعت قبل / سایت نفت ما

عرضه تابان فردا افزایشی شد مروارید و پالایش نفت جی در صف ورود به بازار سرمایه | نفت ما

مراسم عرضه اولیه سهام گروه پتروشیمی تابان فردا با به صدا درآمدن زنگ عرضه توسط مهدی عبوری، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری اهداف، در بورس تهران برگزار شد؛ عرضه‌ای که با افزایش سهمیه از ۱.۵ به دو درصد و مشارکت بیش از دو میلیون نفر همراه بود. امیر قرنلی، مدیرعامل پتروشیمی تابان فردا، در حاشیه این مراسم همچنین از برنامه‌ ورود پتروشیمی مروارید و پالایش نفت جی به بازار سرمایه خبر داد.

 پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵/ بازار دوباره تغییر مسیر می‌دهد؟
۱ ساعت قبل / روزنامه شرق

پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵/ بازار دوباره تغییر مسیر می‌دهد؟

ما نباید دیگر انتظار روز‌هایی را داشته باشیم که شاخص روزانه ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار واحد پرواز کند و با صف‌های خرید قفل‌شده ۳۰ تا ۳۵ همتی در اول صبح مواجه باشیم. بازار قفل‌شده و بدون دادوستد، بازار سالمی نیست.

 ترسیم نقشه توسعه تابان فردا؛ از مگاپروژه کنگان تا IPO شرکت‌های زیرمجموعه
۳۱ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

ترسیم نقشه توسعه تابان فردا؛ از مگاپروژه کنگان تا IPO شرکت‌های زیرمجموعه

در آستانه عرضه اولیه، امیر قرنلی از برنامه‌های توسعه‌ای تابان فردا و ورود زیرمجموعه‌ها به بورس تهران خبر داد؛ مسیری که می‌تواند این هلدینگ را به یکی از بازیگران مهم بازار سرمایه تبدیل کند.

 سایه سنگین سیاست بر بورس؛ بازار چرا نریخت؟
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

سایه سنگین سیاست بر بورس؛ بازار چرا نریخت؟

بازار سرمایه امروز تحت تاثیر تحولات سیاسی با افزایش عرضه در ابتدای معاملات همراه شد، اما در ادامه تقاضا تقویت شد. شاخص کل ۰.۴۹ درصد رشد کرد و شاخص هم وزن ۰.۳۴ درصد افت داشت؛ ارزش معاملات به ۵۱ همت رسید و ۲ همت خروج پول حقیقی ثبت شد.

دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ - 31 August 2026