قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۵

۲ حریق و ۲ مصدوم در بندرعباس

مهر/ رئیس سازمان آتش نشانی بندرعباس از مهار دو آتش سوزی در کمتر از ۶ ساعت و مصدومیت ۲ نفر در حریق خودرو خبر داد. محمدامین لیاقت، اظهار کرد: صبح امروز پنجشنبه گزارش آتش‌سوزی یک دستگاه خودرو در بلوار پردیسان آسمانی به ستاد فرماندهی آتش‌نشانی اعلام شد و نیروهای عملیاتی بلافاصله به محل اعزام شدند. وی اف
 ۲ حریق و ۲ مصدوم در بندرعباس

مهر / رئیس سازمان آتش نشانی بندرعباس از مهار دو آتش سوزی در کمتر از ۶ ساعت و مصدومیت ۲ نفر در حریق خودرو خبر داد.

محمدامین لیاقت، اظهار کرد: صبح امروز پنجشنبه گزارش آتش‌سوزی یک دستگاه خودرو در بلوار پردیسان آسمانی به ستاد فرماندهی آتش‌نشانی اعلام شد و نیروهای عملیاتی بلافاصله به محل اعزام شدند.

وی افزود: آتش‌نشانان ایستگاه شماره ۸ پس از حضور در محل عملیات اطفای حریق را آغاز کرده و موفق شدند آتش را مهار و از سرایت آن به سایر قسمت‌های خودرو و محیط اطراف جلوگیری کنند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس با بیان اینکه علت این حادثه سهل‌انگاری و نشت اکسیژن خشک بغل جک روغنی بوده است، گفت: در این حادثه دو نفر مصدوم شدند که توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند و پس از ایمن‌سازی کامل محل عملیات به پایان رسید.

لیاقت همچنین از مهار آتش سوزی یک واحد مسکونی در پیامبر اعظم خبر داد و گفت: عصر امروز گزارش وقوع این حادثه به ستاد فرماندهی آتش نشانی اعلام و نیروهای عملیاتی بلافاصله به محل اعزام شدند.

وی افزود: آتش‌نشانان ایستگاه شماره ۱۰ پس از حضور در محل عملیات اطفای حریق را آغاز کرده و با مهار آتش از گسترش آن به سایر واحدهای مسکونی مجاور و ساختمان‌های اطراف جلوگیری کردند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس علت این حادثه را اتصالی برق عنوان کرد و گفت: خوشبختانه این حادثه هیچ‌گونه مصدوم یا تلفات جانی نداشت و پس از ایمن‌سازی کامل محل عملیات پایان یافت.

لیاقت در پایان از شهروندان خواست در حمل و نگهداری مواد قابل اشتعال و اکسیژن نکات ایمنی را به طور کامل رعایت کنند و همچنین با بازبینی دوره‌ای سیم‌کشی و تجهیزات برقی منازل به ویژه وسایل پرمصرف از وقوع حوادث مشابه پیشگیری کنند.

آخرین خبر هرمزگان در اینستاگرام :

https://instagram.com/hormozgan.today





 محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

محمدرضا ظفرقندی: اگر هر مسیری جز یادداشت تفاهم طی شود، خسارت زیادی برای کشور ایجاد می‌کند

آرمان امروز : وزیر بهداشت گفت: اکنون موضوع مهم، پساجنگ است. حرکت در مسیر گذشته همان نتایج گذشته را رقم می‌زند؛ باید تغییرات جدی صورت گیرد و آن اتفاقات افتاده جبران شود. اگر فردی مثل آقای خاتمی بیانیه می‌دهد و صحبت می‌کند، باید قدر آن را دانست و به آن توجه شود. این افراد سرمایه‌های [ ]

 چرا علی‌بابا بخش بازی‌های ویدئویی خود را فروخت؟
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چرا علی‌بابا بخش بازی‌های ویدئویی خود را فروخت؟

دنیای اقتصاد: گروه علی‌بابا در حال فروش بخش بازی‌های ویدئویی خود در معامله‌ای به ارزش حداقل 1.5‌میلیارد دلار است، چرا که این شرکت چینی تمرکز خود را به هوش مصنوعی معطوف کرده است. به نوشته وال‌استریت ژورنال، بر اساس یک یادداشت داخلی که توسط وال‌استریت ژورنال مشاهده شد،

 آزادی واردات خودرو کارکرده
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

آزادی واردات خودرو کارکرده

آرمان امروز : عضو هیئت رئیسه مجلس اعلام کرد واردات خودروهای کارکرده سه تا پنج سال ساخت آزاد شد فرشاد ابراهیم‌پور با اشاره به مصوبه مجلس برای واردات خودروهای سواری کارکرده اظهار کرد: سقف واردات خودروی سواری در سال جاری به میزان ۲۰ هزار دستگاه تعیین شده است. به گزارش ایسنا، وی افزود: در این [ ]

 موج جهانی محکومیت شهرک‌سازی صهیونیست‌ها در کرانه باختری شدت گرفت
۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایرنا

موج جهانی محکومیت شهرک‌سازی صهیونیست‌ها در کرانه باختری شدت گرفت

تهران- ایرنا- شمار زیادی از کشورهای اروپایی، غرب آسیا و اقیانوسیه به موج اعتراضی علیه شهرک‌سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری پیوسته و اقدام این رژیم برای انتشار اسناد مناقصه در پروژه شهرک‌سازی «E۱» را محکوم کردند.

 زنگ هشدار تجارت از امارات
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

زنگ هشدار تجارت از امارات

هفته گذشته امارات اعلام کرد همه روابط تجاری و مالی با ایران را متوقف می‌کند. این خبر از آنجا اهمیت دارد که این کشور در طول سالیان گذشته یکی از مهم‌ترین و بزرگ‌ترین شرکای تجاری ایران بوده و نقشی اساسی در دور زدن تحریم‌ها به‌خصوص در بخش مبادلات بانکی را برای ما بر عهده داشته است. قطع مسیر تجاری امارات، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ‌هاب‌های لجستیک، مالی و صادرات مجدد ایران، می‌تواند هزینه و ریسک تجارت خارجی کشور را افزایش دهد؛ اگرچه فعالان اقتصادی از امکان جایگزینی این مسیر سخن می‌گویند، اما پراکندگی مقاصد، افزایش مسافت و محدودیت‌های ناشی از جنگ و تحریم، جایگزینی سریع این شریک تجاری را با تردید مواجه کرده است.

 بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازگشت سینما به دوران پیش از کرونا

فروش خیره‌کننده فیلم‌های «اودیسه» و «مرد عنکبوتی: روزی نو» در کنار آثار غافلگیرکننده‌ای چون «اتاق‌های پشتی» و «وسواس» گیشه تابستان امسال را به‌شدت داغ کرد. از این رو درآمد فروش فیلم‌های داخلی آمریکا از مرز ۴‌میلیارد دلار عبور کرد؛ رقمی که بعد از دوران همه‌گیری کرونا تنها برای دومین بار به دست آمده است. نخستین تابستانی که پس از تغییرات گسترده ناشی از کرونا فروش ۴‌میلیارد‌دلاری را تجربه کرد سال ۲۰۲۳ بود و حالا یک بار دیگر این اتفاق تکرار شده است.