قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۴

ناپدید شدن زن معلول همه را شوکه کرد؛ پای همسرکشی در میان است؟

همشهری/ معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری یک مرد در پرونده ناپدید شدن همسرش که ۳ ماه پیش آن را به پلیس گزارش کرده بود، خبر داد. اوایل اردیبهشت امسال مردی با حضور در پلیس آگاهی تهران شکایت کرد همسر میانسالش که معلول بوده از خانه بیرون رفته و ناپدید شده است. وقتی از سر کار ب
 ناپدید شدن زن معلول همه را شوکه کرد؛ پای همسرکشی در میان است؟



 آمار مرگ بر اثر سوختگی در جهان؛ هر سال چند نفر می‌میرند؟
۶ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

آمار مرگ بر اثر سوختگی در جهان؛ هر سال چند نفر می‌میرند؟

اقتصاد۲۴- علیرضا جلالی ندوشن، مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره انجمن ققنوس، با تأکید بر اینکه هزینه‌های سوختگی بسیار بالاست، گفت این همکاری تنها به درمان محدود نمی‌شود و آموزش، افزایش آگاهی و پیشگیری نیز بخش مهمی از آن است. به گفته او، حدود ۸۵ درصد سوختگی‌های خفیف تا شدید با روش‌های ساده قابل پیشگیری است و تحقق این هدف نیازمند همکاری دولت، بخش خصوصی و نهاد‌های مدنی است. سالانه ۳۰۰ هزار مراجعه و ۱۴ هزار معلولیت

جلالی با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های درمان سوختگی در کشور اظهار کرد: ایران ۳۴ مرکز و بخش سوختگی دارد، در حالی که استاندارد مورد نیاز ۲۴۰۰ تخت است و تنها حدود ۱۴۰۰ تخت در اختیار بیماران قرار دارد.

او افزود سالانه حدود ۳۰۰ هزار نفر به مراکز سوختگی مراجعه می‌کنند که حدود ۳۰ هزار نفر از آنها بستری می‌شوند. همچنین سالانه نزدیک به ۲۹۰۰ نفر بر اثر سوختگی جان خود را از دست می‌دهند و حدود ۱۴ تا ۱۵ هزار نفر از بازماندگان نیز با درجات مختلفی از معلولیت، از جمله قطع عضو، مواجه می‌شوند.

به گفته جلالی، روند درمان و بازتوانی بیماران سوختگی بسیار طولانی و پرهزینه است و برخی بیماران به ده‌ها عمل جراحی ترمیمی نیاز دارند. او مشارکت داوطلبانه جراحان پلاستیک را اقدامی مؤثر برای کاهش هزینه‌ها و کمک به بازگشت این بیماران به زندگی عادی دانست.

محمدجواد فاطمی، بنیان‌گذار انجمن ققنوس نیز «آگاهی و آموزش» را حلقه مفقوده درمان سوختگی عنوان کرد و گفت بسیاری از حوادث با آموزش صحیح قابل پیشگیری هستند.

مسئولان حاضر در این مراسم همچنین بر ضرورت ورود بنگاه‌های اقتصادی به حوزه ایمنی، تقویت آموزش در مدارس و محیط‌های صنعتی و توجه جدی‌تر دستگاه‌های دولتی به پیشگیری تأکید کردند.

انجمن ققنوس از سال ۱۳۹۲ با هدف تسهیل درمان و بازتوانی بیماران سوختگی فعالیت می‌کند و تاکنون ۴۷۰۰ مددجو به این انجمن مراجعه کرده‌اند. منبع: خبر آنلاین





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان نسخه می‌پیچند/ منابع ایران در قطر هنوز استفاده نشده است/ ایران و عمان در حال نهایی‌سازی مسیر جدید تردد در تنگه هرمز هستند
سایت جماران

آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده: ایران برای سناریوی حمله ناگهانی آماده است/ برخی بدون تجربه جنگ برای فرماندهان …

سعید آجرلو، عضو تیم رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده گفت: اساس گفته‌های اخیر آقای عراقچی، از نگاه ایران یادداشت تفاهم به معنای پایان جنگ است و پایان جنگ اساسا نیازی به تمدید ندارد. با این حال، آمریکا برخی مفاد تفاهم را نقض کرد و ایران نیز در واکنش، در موضوع تنگه هرمز تلاش کرد شرایط ترافیکی را به وضعیت پیش از اجرای تفاهم بازگرداند. به همین دلیل اکنون با سندی مواجه هستیم که بخش‌هایی از آن اجرا نمی‌شود و نیازمند تعیین تکلیف است.
 ۸۷ بنای تاریخی و میراثی تهران در جنگ آسیب دیدند؛ مرمت بخشی از بناها به پایان رسید
سایت رکنا

۸۷ بنای تاریخی و میراثی تهران در جنگ آسیب دیدند؛ مرمت بخشی از بناها به پایان رسید

رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای شهر تهران از آسیب‌دیدگی ۸۷ ساختمان و بنای تاریخی، میراثی و اداری در جریان جنگ تحمیلی اخیر خبر داد و گفت: روند مرمت بخشی از این بناها آغاز شده و تعمیرات برخی از جمله خانه نیما یوشیج، عمارت ارباب هرمز، موزه لانه جاسوسی و ساختمان قدیم مجلس شورای ملی به پایان رسیده است، اما درباره تعدادی از بناهای آسیب‌دیده همچنان اقدامی از سوی دستگاه‌های مسئول صورت نگرفته است.
 ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر در سه سطح کلید خورد
خبرگزاری ایسنا

ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد مبارزه با موادمخدر در سه سطح کلید خورد

سرپرست دفتر آموزش و تحقیقات ستاد مبارزه با مواد مخدر از تدوین چارچوب ارزیابی عملکرد دستگاه‌های عضو ستاد در سه سطح دبیران شوراهای هماهنگی، اعضای شورا و استانداران خبر داد و گفت: این طرح با استفاده از شاخص‌های موجود و نظرات صاحب‌نظران تدوین خواهد شد.
 پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس
سایت ایران آنلاین

پورجمشیدیان خبر داد: مساعدت دولت برای خرید و واردات اتوبوس

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی تاکید کرد: یک مصوبه برای خرید و واردات دو هزار دستگاه اتوبوس و یک مصوبه سه هزار دستگاهی داریم، اما در روند خرید و واردات اتوبوس مشکلاتی وجود دارد که به دلیل دخیل بودن دستگاه‌های مختلف، زمان‌بر می‌شود.
 بنادر، طلا و قدرت، چگونه امارات یک امپراتوری استراتژیک در سراسر آفریقا می سازد - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

بنادر، طلا و قدرت، چگونه امارات یک امپراتوری استراتژیک در سراسر آفریقا می سازد - دیپلماسی ایرانی

امارات فقط در سراسر آفریقا دارایی خریداری نمی کند. بلکه این کشور در حال ساختن یک سیستم به هم پیوسته است که تجارت، منابع، امنیت...
 عزیزی: هرگونه خطای محاسباتی عواقب ناگواری برای دشمن خواهد داشت
خبرگزاری ایسکانیوز

عزیزی: هرگونه خطای محاسباتی عواقب ناگواری برای دشمن خواهد داشت

رئیس کمیسیون امنیت ملی خطاب به آمریکا گفت: ما هر حرکت شما را زیر نظر داریم؛ هرگونه اشتباه یا اشتباه محاسباتی عواقب ناگواری خواهد داشت که بسیار فراتر از آنچه قبلا بوده است.
 آمریکا با هوش مصنوعی به جنگ زباله‌های هسته‌ای می‌رود
سایت تجارت نیوز

آمریکا با هوش مصنوعی به جنگ زباله‌های هسته‌ای می‌رود

آمریکا در حال توسعه نسل جدیدی از فناوری‌های هوشمند برای مقابله با یکی از پیچیده‌ترین چالش‌های صنعت هسته‌ای، یعنی مدیریت و پاکسازی زباله‌های هسته‌ای است.
 مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند
سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار سرمربی پرسپولیس: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند

مهدی تارتار، سرمربی پرسپولیس پس از برتری پرگل مقابل استقلال خوزستان در نشست خبری گفت: هواداران پرسپولیس این مدل بازی را دوست دارند.