قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۱۲

تلگراف: میراث سلیمانی آمریکا را در خاورمیانه رها نکرده است

فارس/ روزنامه انگلیسی روز دوشنبه از تأثیر‌گذاری جبهه مقاومت در منطقه نوشت و آن را «میراث» شهید حاج قاسم سلیمانی خواند. روزنامه تلگراف نوشت که گروه‌های مقاومت، به عنوان میراث فرمانده پیشین نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در بافت سیاسی، اقتصادی و اجتماعی عراق تنیده شده‌اند، شبکه‌های تجاری ایجاد
 تلگراف: میراث سلیمانی آمریکا را در خاورمیانه رها نکرده است



 چین خواستار راه‌حل دیپلماتیک درباره ایران شد
۱۴ دقیقه قبل / سایت مشرق

چین خواستار راه‌حل دیپلماتیک درباره ایران شد

به گزارش مشرق ، تارنمای شبکه تلویزیونی جهانی چین به نقل از کنفرانس خبری امروز لین جیان و واکنش وی به مطالب ضد ایرانی اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، از طرف‌های مربوطه خواست تا تنش‌ها بر سر ایران را از طریق سیاسی و دیپلماتیک حل کنند.

جیان گفت که تحریم‌ها و فشار به حل این مساله کمکی نمی‌کند.

وی افزود: چین از همه طرف‌های مربوطه می خواهد تا گام‌های مسئولانه‌ای برداشته و به دنبال یک راه حل سیاسی و دیپلماتیک باشند.

رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی تروث سوشال خود با تکرار لفاظی‌هایش و درحالیکه در میانه مذاکرات به ایران تجاوز کرده است، ادعا کرد: هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متاسفانه، (البته) برای آنها، این فرصت را از دست دادند.

وی که به شدت به دلیل پیامدهای تجاوز علیه ایران تحت فشار افکار عمومی مردم آمریکا و کنگره در آستانه انتخابات میاندوره‌ای قرار دارد، مدعی شد: بنابراین، امروز خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی‌ که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است را اعلام می‌کنم!

ترامپ در حالیکه واشنگتن سال‌ها ایران را به صورت یکجانبه تحریم کرده است، ادعا کرد: این یک جنگ اقتصادی و انزوای اقتصادی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

https://news.cgtn.com/news/۲۰۲۶-۰۸-۲۰/China-calls-for-diplomacy-to-resolve-tensions-over-Iran-۱PLk۳nGKHao/p.html



 سی‌بی‌اس: ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» برای جایگزینی با «آبراهام لینکلن»، وارد خاورمیانه شد
۲۴ دقیقه قبل / سایت عصر خبر

سی‌بی‌اس: ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» برای جایگزینی با «آبراهام لینکلن»، وارد خاورمیانه شد

سی‌بی‌اس نوشت: ناو هواپیمابر یواس‌اس جورج واشنگتن روز چهارشنبه وارد خاورمیانه شد؛ موضوعی که فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) آن را تأیید کرد.

پیش‌تر گزارش شده بود که ناو «جورج واشنگتن» عازم منطقه است تا جایگزین ناو ابراهام لینکلن شود؛ ناوی که اعضای خانواده خدمه آن درباره وخیم‌تر شدن وضعیت سلامت روانی ملوانان و تفنگداران دریایی پس از یک مأموریت تقریباً ۹ماهه ابراز نگرانی کرده‌اند. نوشته های مشابه حمله موشکی نیروی دریایی ارتش به ناو آبراهام لینکلن 1404/12/15 قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: ناو آبراهام لینکن مورد اصابت پهپاد‌های سپاه قرار گرفت و به همراه ناوشکن‌های خود، با سرعت فرار کرد 1404/12/14

سنتکام در بیانیه‌ای کوتاه که در شبکه اجتماعی «ایکس» منتشر کرد، اعلام کرد این ناو «پس از ورود به منطقه عملیاتی سنتکام در روز گذشته، در چارچوب یک مأموریت برنامه‌ریزی‌شده در خاورمیانه فعالیت می‌کند.»

در طول این مأموریت، شکایت‌هایی درباره شرایط بهداشتی و وضعیت تأمین غذا مطرح شده است؛ مأموریتی که تاکنون به‌طور قابل‌توجهی طولانی‌تر از دوره معمول شش‌ماهه استقرار در دریا بوده است. برچسب هابیانیه سنتکام ناو آبراهام لینکلن کپی لینک لینک کپی شد



 ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد
۱ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن وارد منطقه خاورمیانه شد

جوان آنلاین: در حساب کاربری سنتکام با انتشار تصویری نوشت: ملوانان آمریکایی در تاریخ ۲۰ اوت (امروز)، همزمان با عبور ناو هواپیمابر جورج واشنگتن از دریای عرب، بر روی عرشه آن فعالیت می‌کنند.

به گزارش ایرنا، گروه ضربت ناو هواپیمابر جورج واشنگتن از دیروز که وارد حیطه فرماندهی مرکزی آمریکا در خاورمیانه شد، طبق برنامه مشغول به فعالیت است.

ناو هواپیمابر جورج واشنگتن هفته گذشته ویتنام را ترک کرد و برای جایگزینی ناو آبراهام لینکلن به سمت خاورمیانه حرکت کرد.

معمولا میان ماموریت ناو‌های هواپیمابر در زمان جابه‌جایی، مدتی هم‌پوشانی وجود دارد؛ بنابراین ممکن است چند هفته دیگر طول بکشد تا ناو لینکلن پس از ۹ ماه استقرار به بندر اصلی خود در سن‌دیگو بازگردد.

حرکت "جورج واشنگتن" موجب شده تا برای نخستین بار از سال ۲۰۲۴، حضور آمریکا در منطقه هند و اقیانوس آرام، از جمله در اطراف چین، دچار خلأ شود.



 بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل/ رئیس کمیسیون امنیت ملی: نظم جدید منطقه‌ای ایران را بپذیرید/ اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو
۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

بیانیه مشترک مصر، قطر و ترکیه در محکومیت تجاوزات اسرائیل/ رئیس کمیسیون امنیت ملی: نظم جدید منطقه‌ای ایران را بپذیرید/ اعتصاب کارکنان فرودگاه بن‌گوریون تل‌آویو

دیدارنیوز _ سرویس بین‌الملل: در پی تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا به ایران در روز شنبه ۹ اسفند ۱۴۰۴ و ترور آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر انقلاب، درگیری میان طرف‌ها آغاز شد و در روز چهلم، موقتا جنگ متوقف و آتش‌بس به مدت دو هفته برقرار شد.

به گزارش دیدارنیوز، روز شنبه (۲۲ فروردین)، مذاکرات طولانی میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد پاکستان برگزار شد اما طرفین با وجود مذاکره تا بامداد یکشنبه در اسلام آباد به توافقی نرسیدند. بنابر گزارش رسانه‌های داخلی، گفته می‌شود درخواست‌های آمریکا به ویژه درباره تنگه هرمز و اورانیوم غنی‌شده مانع از دستیابی به توافق شده است.

روز یکشنبه ۱۳ اردیبهشت، ترامپ اعلام کرد که پیشنهاد ایران قابل قبول نیست و مذاکرات در بن‌بست قرار دارد. روز دوشنبه ۱۴ اردیبهشت، حملات موشکی و پهپادی به امارات صورت گرفت، اما ایران این حملات را تایید نکرد. امارات مدعی شده که این حملات از سوی ایران انجام شده است.

پنجشنبه ۱۷ اردیبهشت حملاتی از سوی آمریکا به بندرعباس و قشم صورت گرفت و نیروی دریایی ایران با ناوشکن‌های آمریکایی درگیر شد. همچنین صدای شدید پدافند هوایی در غرب تهران شنیده شد.

دوشنبه شب ۲۸ اردیبهشت، ترامپ مدعی شد که به دلیل درخواست چند کشور عربی، حمله دوباره به ایران را به تعویق انداخته است. بامداد یکشنبه ۳ خرداد، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد که به توافق با ایران نزدیک شده‌ایم.

ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه ۱۷ خرداد، جمهوری اسلامی ایران حملات موشکی خود را به اسرائیل، در پاسخ به حملات تل‌آویو به ضاحیه جنوبی بیروت آغاز کرد و تنش‌ها بار دیگر بالا گرفت. بامداد روز دوشنبه ۱۸ خرداد، اسرائیل به مناطقی در ایران حمله کرد. پس از یک روز درگیری نظامی، دو طرف پایان حملات را اعلام کردند.

بامداد روز چهارشنبه ۲۰ خرداد، آمریکا به بهانه سرنگون شدن یک هلی‌کوپتر در تنگه هرمز، انگشت اتهام را به سمت ایران نشانه گرفت و حملاتی را به جنوب کشورمان انجام داد که با پاسخ ارتش و سپاه مواجه شد. روز جمعه ۲۲ خرداد دو طرف از نزدیک شدن به توافق خبر دادند.

بامداد دوشنبه ۲۵ خرداد، ایران و آمریکا از توافق برای پایان جنگ گفتند و بامداد روز پنجشنبه ۲۸ خردادماه مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور ایران و دونالد ترامپ رئیس‌جمهور ایالات …



 ورود ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» به منطقه
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

ورود ناو هواپیمابر «جورج واشنگتن» به منطقه

به گزارش تابناک به نقل از الجزیره، ستاد فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد که ناو هواپیمابر «یو اس اس جورج واشنگتن» دیروز چهارشنبه وارد منطقه عملیاتی در خاورمیانه شده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس پیشتر گزارش داده بود که ناو جورج واشنگتن هفته گذشته سواحل ویتنام را ترک کرده و در مسیر اقیانوس هند قرار گرفته است.

قرار است ناو جورج واشنگتن جایگزین ناو آبراهم لینکلن شود که از نوامبر ۲۰۲۵ در دریا بوده و در چند وقت اخیر حرف و حدیث‌ها درباره آن از خودکشی ملوانان و خدمه گرفته تا تلاش آنها برای پریدن به دریا و همچنین وضعیت تغذیه و بهداشت‌شان، بسیار زیاد بوده است.

روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی با اشاره به این تحولات نوشت: مشکلات پشتیبانی و تدارکاتی ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن زمانی آغاز شد که ایران در ابتدای جنگ آسیب شدیدی به پایگاه نیروی دریایی آمریکا در بحرین وارد کرد و این پایگاه را که نیروی دریایی آمریکا دهه‌ها به آن متکی بود از رده خارج ساخت.

گزارش‌ها درباره وضعیت سلامتی نیروهای آمریکایی در ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن، کنگره و خانواده این نیروها را بر آن داشته تا تحقیقات جدیدی را در این باره انجام دهند، تحقیقاتی که به نظر می‌رسد پایانی ندارد حتی با وجود آنکه دولت روز جمعه اعلام کرد این ناو در حال بازگشت به آمریکاست.





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 بازگشت رونالدینیو به فوتبال قطعی شد! | او برای کجا بازی خواهد کرد؟
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازگشت رونالدینیو به فوتبال قطعی شد! | او برای کجا بازی خواهد کرد؟

رونالدینیو وارد ایتالیا شده است و قصد دارد در چندین رویداد تبلیغاتی باشگاه راونا در سری C شرکت کند؛ باشگاهی که این اسطوره برزیلی در ۴۶ سالگی با آن قرارداد امضا کرده است.
 ویدئو | فیشینگ چیست و چگونه از آن در امان بمانیم؟
سایت تجارت نیوز

ویدئو | فیشینگ چیست و چگونه از آن در امان بمانیم؟

فیشینگ یکی از رایج‌ترین روش‌های کلاهبرداری اینترنتی است؛ کلاهبردار با جعل هویت بانک یا یک سازمان معتبر، دنبال سرقت اطلاعات شماست.
 دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است
سایت ایران آنلاین

دانشگاه فرهنگیان کانون اصلی تربیت معلم و قلب نظام تعلیم و تربیت است

وزیر آموزش و پرورش در یازدهمین اجلاس همکاران دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان، با تأکید بر جایگاه راهبردی دانشگاه فرهنگیان در نظام تعلیم و تربیت کشور، این دانشگاه را قلب نظام تعلیم و تربیت دانست و بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از آن و تقویت مأموریت‌های تربیتی و فرهنگی دانشگاه تأکید کرد.
 این گیاه جای معدن مس را  لو می دهد
سایت رکنا

این گیاه جای معدن مس را لو می دهد

اجتماعی رکنا، یک گیاه کوچک آفریقایی به نام Becium homblei به یکی از شناخته‌شده‌ترین «نشانگرهای زیستی» ذخایر مس تبدیل شده است؛ گونه‌ای که توانایی تحمل و انباشت غلظت بالای مس در بافت‌های خود را دارد و می‌تواند پیش از آغاز حفاری، سرنخی برای زمین‌شناسان از احتمال وجود ذخایر مس در زیر خاک ارائه کند.
 بنادر، طلا و قدرت، چگونه امارات یک امپراتوری استراتژیک در سراسر آفریقا می سازد - دیپلماسی ایرانی
سایت دیپلماسی ایرانی

بنادر، طلا و قدرت، چگونه امارات یک امپراتوری استراتژیک در سراسر آفریقا می سازد - دیپلماسی ایرانی

امارات فقط در سراسر آفریقا دارایی خریداری نمی کند. بلکه این کشور در حال ساختن یک سیستم به هم پیوسته است که تجارت، منابع، امنیت...
 اظهارات ترامپ علیه ایران و گرانی نفت برنت
سایت دیدارنیوز

اظهارات ترامپ علیه ایران و گرانی نفت برنت

قیمت آتی نفت خام برنت دریای شمال در معاملات ساعات اخیر بازار‌های آسیا، ۱.۵۹ درصد افزایش یافت و به ۹۳.۰۸ دلار در هر بشکه رسید.
 قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند
سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا، سکه و دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | دلار به کانال ۱۸۹ هزار برگشت؛ طلا و سکه صعودی شدند

اقتصادنیوز: بازار در آخرین روز معاملاتی هفته دو مسیر متفاوت را تجربه کرد؛ دلار پس از صعود هیجانی روز گذشته به کانال ۱۸۹ هزار تومان برگشت، اما طلا و سکه با صعود اونس تا ۴۵۲۴ دلار، معاملات را در کانال‌های بالاتر آغاز کردند.
 کدام ویتامین برای سلامت کلیه‌ها مفید است؟
سایت دیدارنیوز

کدام ویتامین برای سلامت کلیه‌ها مفید است؟

نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد برخی ویتامین‌ها، به‌ویژه در افرادی که دچار کمبود هستند، می‌توانند مفید باشند. با این حال، شواهد چندانی وجود ندارد که نشان دهد مصرف...